Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

No wreszcie znalazłam czas,aby dodac nowy temat.A tym razem zapraszam was do wydawania swych opinii na temat tego,czy waszym zdaniem filmy z Leonardo DiCaprio,Kate Winslet i kilkoma jeszcze osobami nie sa puszczane za rzadko?Bo moim zdaniem duzo za rzadko.Bo przyjrzyjmy sie chociazby Na czestotliwosc puszczania z filmow z takimi aktorami jak Johnny Depp,Catherine Zeta Jones czy tez Cameron Diaz.Tych aktorow takze lubie,aczkolwiek wydaje mi sie niesprawiedliwe,ze Kate i Leo sa rownie dobrzy,ale nasze kochane telewizje racza nas ich filmami dosc rzadko.I moze podam wam,ile filmow z nimi mozna bylo obejrzec z nimi w tym roku.Podam takie "normalne" telewizje,bo przeciez nie kazdy z nas ma przyjemnosc raczyc sie pakietem HBO czy Cinemaxa.Najpierw co do Leonardo:wydaje mi sie ze TVP lubi Leo tak srednio,bo w tym roku jak narazie puscili nam niedawno "Pokoj Marvina",jakieś dwa lata temu na TVP2 "Aviatora" no i gdzies za około miesiac tradycyjnie puszcza nam "Czlowieka w żelaznej masce"(może w tym roku uda mi się wreszcie obejrzeć).Mysle też,że także TVN nie przapada za Leo,bo ostanio na TVN Leonardo moglismy zobaczyc w ZESZłYM ROKU w filmie "Zlap mnie,jesli potrafisz",no i tak z miesiac temu w "Trującym bluszczu" na TVN7.Takze TV4 nie jest zbyt skore do puszczania leo,gdyz ostatnio pokazali go nam w "Romeo i Julii",czyli przed wielkanocą.I wydaje mi się,że z naszych polskich telewizji najbardziej kocha Leonardo nielubiany przeze mnie,ale tu musze tej stacji to oddac,czyli Polsat.Ktory we tym roku puscił już z Leonardo "Całkowite zaćmienie" (które lecialo tez w tym roku sporo razy na Ale kino),"Gangi Nowego Jorku" oraz wiadomo,co roku raczy nas "Niebiańską plażą" w maju i w okolicach świąt towarzyszy nam niezapomniny,niezatapialny "Titanic".Abonenci HBO mogli Obejrzeć w sierpniu tego roku "Krwawy diament" i "Infiltrację",na Cinemaxie leciał wspomniany już "Człowiek...".Abonenci Ale kino mieli też możliwosć nie raz zobaczyć Leonardo w filmie "Don's plum",a kiedys kiedy jeszcze mi sie przypomniało,że widziałam kawałek "Co gryzie GG" na Hallmarku.C do Kate Winslet sprawa jest prostsza,wydaje mi się,że ta aktorka jest absolutnie pokochana przez Tvp,ktore w zeszlym i w tym roku pokazalo nam "Marzyciela","Enigmę","Iris","Zakochanego bez pamięci",niedawno "Romanse i papierosy" oraz "Zycie za życie ...Polsat Kate chyba nie lubi,nie liczac corocznej emisji "Titanica",Tvn też nas nie rozpieszcza,choć w czerwcu puścilo nam "Więzy miłości" na TVN7.Na Cinemaxie leciał regularnie "Marzyciel" i "Male dzieci",a Canal+ zwykło regularnie raczyć nas filmem "Holiday".Pozatym też "Wszyscy ludzie króla" na HBO.Może i filmów tu sporo wymieniłam,ale jak to rozciągnąć w skali roku to wyjdzie gdzieś co 2,3 miesiace.Dla mnie to za rzadko,a jak dla was,fanów i antyfanów?

E tam, nie lubi... To nie ma nic do rzeczy, liczą się pieniądze, oglądalność. Moim zdaniem, telewizja i tak "nie żałowała" nam w tym roku dobrych filmów. Oczywiście jeśli chcemy mieć naprawdę duży wybór to trzeba się zaopatrzyć w większą ilość kanałów. Telewizja publiczna wszystkim nie dogodzi... Ja już się przyzwyczaiłam do 'nie-komercyjności' Kate i Leonarda, wiec jeśli zobaczę jakąś wzmiankę to się niesamowicie cieszę - tak już mam... Do tego odnosi się też późna pora emisji w/w filmów. Stacje na pierwszym miejscu stawiają swoje stałe programy i tzw. superprodukcje. Ja w przeciągu ostatnich 2 lat widziałam połowę filmografii tych aktorów właśnie w TV.

użytkownik usunięty

i co?nikt nier komentuje?no prosze....................

użytkownik usunięty

ach a myslalam ze tan temat bedzie popularny a tu nic

zrób kilka akapitów to będzie czytelniejszy, dobrnęłam do 1/4 i oczy bolą...