Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet
Adrianis

Chyba jak każdy, co nie? Nie zakładaj więcej takich tematów.

Adrianis

http://katewinsletfan.com/gallery/displayimage.php?album=1592&pid=87562#top_disp lay_media Serio? Zdjęcie z marca tego roku! Fakt, nie zakładaj takich tematów, bo są idiotyczne....

NikitaGroban33

wygląda poprawnie, ale dla mnie jest nudna jak flaki z olejem, niby "hot mamuśka", ale jak patrze na takie zadbane kobiety, nudziary w kieckach absolutnie poprawnych, z uśmiechem i uprzejmością absolutnie do wszystkiego, i błagalną miną by wszyscy mnie lubili to aż mi się ziewać chce. Poprawna, dla mnie nic ponad to.

Apolllonia

Skoro dajesz 1 to jest o wiele gorsza, niż poprawna i to nawet nie w kwestii wyglądu, a aktorstwa.

tocomnieinteresuje

A faktycznie, ale to przez pomyłkę XD dałabym jej 1 ale chce uczciwie oceniać żeby nie było potem, że zaniżam bo po prostu jej nie trawię, dałam jej połowę - 5.

Apolllonia

Ja też staram się uczciwie oceniać, ale też sporo osób omijam bez oceny - zupełnie są poza moim gustem, a czasem trafią się w filmie, który oglądam. Ja Winslet nie ceniłem z okresu "Titanica", ale ma kilka bardzo dobrze zagranych ról.

tocomnieinteresuje

Fakt, niektórych ciężko właściwie ocenić bo żeby to zrobić zgodnie z sumieniem trzebaby obejrzeć wszystkie filmy gdzie występuje dany aktor, no a do takich rzeczy szczególnie w przypadku aktorów, którzy nie przypadli nam do gustu, ciężko się zmusić.

Apolllonia

Tak. Z tego powodu czasem brak argumentu, bo antypatia do kogoś się pojawia. Z drugiej strony czasem ktoś jest bardzo sympatyczny i fajny prywatnie i po prostu lubi się go, mimo, że filmy ma przeciętne. Przy aktorkach to znów kwestia urody i uroku.

Adrianis

kwestia gustu, ale dla mnie Kate dopiero teraz jest piękna. Brzydka to ona była według mnie w czasach Titanica, teraz jest mega kobieca, ma piękne rysy twarzy, jest elegancką i uroczą kobietą. Chociaż no latka lecą i pewnie za moment zacznie znowu brzydnąć :P

piotras104

Dokładnie, z wiekiem o wiele lepiej wygląda, to dodaje jej kobiecości. Zgadzam się w 100% z moich przedmówcą. To piękna, naturalna kobieta i w dodatku genialna aktorka na miarę Meryl Streep.

Adrianis

Czyli tak jak Ty.

użytkownik usunięty
Bokciu

Cichaczem trzymam z tobą sztamę, człowieku. B|

użytkownik usunięty
Adrianis

Je*ać cię, pe*ale.