Ostatnio w jednej z gazet mojej siostry przeczytałam, że dzieci Kate nawet nie wiedzą, że jest ona gwiazdą. A do tego tylko raz się odchudzała do roli Rose, gdzie musiała schudnąć aż 10 kg! Po tym wydarzeniu już nigdy się nie odchudzała, bo nie mogła znieść tej katorgi. I po każdej wielkiej gali oddaje suknie swoim przyjaciółka lub komuś z ekipy. Według mnie takich gwiazd jak Kate Winslet powinno być zdecydowanie więcej!
bo Kate jest normalna i to jest jedna z rzeczy któr w niej uwielbiam.
A co do tego czy jej dzieci nie wiedzą ze jest gwiazd, mysle ze to nieprawda. Bo jak oglądałam program Ellen Degeberes, to Mia odebrała elefon i powiedziała "By The Way My Mom Is The Best"
wiec mysle ze jednak wiedzą, może Joe nie bo jets mały, ale mysle ze Mia napewno :-)
kate jest swietna matka i aktorka.zgadam sie bo tez sluchalem jak mia odebrala telefon.ale nie tylko fonik o tym swiadczy.kate jest znana na calym swiecie.i nie przejmuje sie wygaldaem choc jest sliczna nie chce byc taka chuda jak inne gwiazdy typu nicole kidman itd.
Tak.Nie odchudza się maniakalnie,nie wywołuje żadnych skandali,dba o rodziną a do tego przykłada się do gry w filmach!!!!!IDEAŁ!!!!Mało mamy takich aktorek...Szkoda....Jednak najbardziej mnie wkurza jak polskie media mówią np. o Kożuchowskiej "gwiazda".Jaka z niej gwiazda!!??Prawdziwą gwiazdą jest Kate Winslet!!Odnoszę wrażenie ze Kate jest nieco niedocenioną aktorką.....