Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Ostatnio w jednej z gazet mojej siostry przeczytałam, że dzieci Kate nawet nie wiedzą, że jest ona gwiazdą. A do tego tylko raz się odchudzała do roli Rose, gdzie musiała schudnąć aż 10 kg! Po tym wydarzeniu już nigdy się nie odchudzała, bo nie mogła znieść tej katorgi. I po każdej wielkiej gali oddaje suknie swoim przyjaciółka lub komuś z ekipy. Według mnie takich gwiazd jak Kate Winslet powinno być zdecydowanie więcej!

Talia_3

bo Kate jest normalna i to jest jedna z rzeczy któr w niej uwielbiam.
A co do tego czy jej dzieci nie wiedzą ze jest gwiazd, mysle ze to nieprawda. Bo jak oglądałam program Ellen Degeberes, to Mia odebrała elefon i powiedziała "By The Way My Mom Is The Best"
wiec mysle ze jednak wiedzą, może Joe nie bo jets mały, ale mysle ze Mia napewno :-)

Talia_3

kate jest swietna matka i aktorka.zgadam sie bo tez sluchalem jak mia odebrala telefon.ale nie tylko fonik o tym swiadczy.kate jest znana na calym swiecie.i nie przejmuje sie wygaldaem choc jest sliczna nie chce byc taka chuda jak inne gwiazdy typu nicole kidman itd.

ashton_88

Tak.Nie odchudza się maniakalnie,nie wywołuje żadnych skandali,dba o rodziną a do tego przykłada się do gry w filmach!!!!!IDEAŁ!!!!Mało mamy takich aktorek...Szkoda....Jednak najbardziej mnie wkurza jak polskie media mówią np. o Kożuchowskiej "gwiazda".Jaka z niej gwiazda!!??Prawdziwą gwiazdą jest Kate Winslet!!Odnoszę wrażenie ze Kate jest nieco niedocenioną aktorką.....