Katie Cassidy

Katherine Evelyn Anita Cassidy

6,7
5 359 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katie Cassidy

czy ktos z was tez tak uwaza? czy tylko mnie? kiepsko gra i sama nie wie czy leci na Olivera czy Tommyego. kiepska aktorke wzieli do tej roli

mania19

A skad ty sie tak dobrze znasz na aktorstwie jak ją osądzasz po jednym serialu gdzie gra takową role co..??wracaj lepiej oglądac kolejny raz "krola lwa "dzieciaku a o aktorstwie pogadamy sobie za kilka lat jak dorosniesz...bye

aron312

po pierwsze nie wiesz ile filmow lub seriali z nia ogladalam :) po drugie okreslenie dzieciak do mnie nie pasuje :) a skad ty sie znasz na aktorstiwie? :)

ps obejrzalam tyle filmow ze moze nawet wiecej od ciebie a krol lew jest jednym z moich ulubionych filmow z dziecinstwa :)
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
mania19

w arrow jest tak hu(((( ze koniec swiata. Sceny z nią sa denne zachowuje sie jak głupia nastolatka a nie asystent prokuratora. Tyle ...

prawda, w Arrow wg mnie jest jedną z gorszych postaci.

dokładnie, natomiast w Supernatural i Gossip Girl moim zdaniem na duży plus, dlatego trochę się zawiodłam

aron312

W sensie, że powinien skończyć jakąś szkołę żeby mógł się wypowiedzieć na temat czyjegoś aktorstwa? I czekaj...on jest dzieciakiem bo wyraził swoje zdanie? W takim razie też nim jestem. Pomijając fakt że wygląda jak żaba robiąc swoje "miny", równie dobrze mogłaby ją zastąpić jakaś sztywna dębowa deska i to byłby plus dla serialu...Każda z nią scena podnosi mi ciśnienie jak i większości ludzi, którzy ogladają Arrow, myślę że nikt by nie płakał i szybko się przerzucił na inną aktorkę. Zdecydowanie jest najgorszą postacią Arrow'a.

Turtlesik

No coś ty..chyba zapominasz o Thea,nie wiem co ta dziewczyna robi w tym serialu...to jest dopiero drewno,ona i ten jej chłoptaś

mania19

W porównaniu do Supernatural ma bardzo słabą rolę.

mania19

Zgadzam się, w Arrow gra jak drewno, jest wielkim minusem serialu i mam coraz większą nadzieję, że w końcu ją usuną...

mania19

Amen siostro, napiję się za to! Największy minus serialu (oraz fakt, że scenarzyści uporczywie nie chcą zeswatać Olliego z Felicity).

Alchem1st

A tymczasem 3 lata później to w porównaniu do postaci Felicity Laurel nigdy nie była taka zła, a zeswatanie Olliego z Felką zabiło serial.

Netehor

Heh dokladnie