Katie HolmesI

Kate Noelle Holmes

6,9
11 144 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katie Holmes

o tak :):) to jest to!! Życzę jej tej maliny, ona nie umie porządnie zagrać. To jedna z najbardziej drewnianych aktorek. Po prostu nie mogę na nią patrzeć a niestety musiałam..na Batmanie. Szkoda, że tak utalentowany aktor jak Christian Bale musiał zetknąć się z tą kłodą drewna. No cóż..trzeba mieć w sobie trochę tolernacji i wybaczyć, że są na świecie ludzie jej pokroju, którzy uważają sie za gwiazdy kina. Takim trzeba założyć uprząż i wio na pole.

teiks

zdecydowanie nie podzielam twego zdania, a nawet powiem ze jestem przeciw. Jesli chodzi o katie to ma ona swoj urok w odtwarzniu postaci ktore gra, niektorym moze to nie przypasc do gustu, rozumiem mamy rozne zapatrywania na gre aktorska, ale zeby zaraz robic z tego akcje "zlota malina dla katie". Wyczowam tu lekka zazdrosc moze o urode, a moze o to ze ona zagrala z Christianem Balem a nie ty. No coz, najpierw trzeba miec talen, aby zostac aktorem. Taki zdecydowanie ma katie i jezeli pozwolisz to wyraze swa niechec do twego zapatrywania na nia.

suchy

Wszystko to kwestia gustu,ale nie pisz że jestem zazdrosna o to ze ona grała z Christianem Balem a nie ja, badzmy dorosli, to nie podstawowka. Zazdrosna o urode???!!! Jeszcze lepiej... nie narzekam na swój wygląd, choc do miss piekności mi daleko.Katie zasłuzyła na tą malinę (no może Paris Hilton bardziej)i masz rację, trzeba mieć talent aby zostać aktorem, jej tego niestety brak.Zawsze wydusi cos z siebie na ekranie, na ale sorry są lepsze aktorki.Porównaj ją z Charlize Theron, Reese Witherspoon albo z Rachel Weisz.Kto ma prawdziwy aktorski talent? Pomyśl nad tym.Have a nice day.

teiks

Dziekuje za twoja pouczajaca odpowiedz i przepraszam za moje zachowanie -dzieciaka z piaskownicy, ktoremu zabrano zabawke- masz racje, ze sa lepsze aktorki. Jednak wszystkie te kobiety ktore wymienilas sa po 30. wiec maja jakies tam doswiadczenie aktorskie, prawda? Natomiast Katie jest poczatkujaca, mloda aktorka, ktora dopiero od niedawna zdobywa doswiadczenie na duzym ekranie. A to ze jakas tam rola jej nie wyjdzie to nie znaczy, aby od razu przyznawac jej zlota maline, przeciez sa wzloty i upadki, nie powinno sie grzebac lezacego(jesli chodzi o wzloty to mam nadzieje ze widzialas "Porzucona"). Jeszcze jedno, podzielam twoje zdanie na temat Paris, ona to wogole nie powinna sie brac za aktorstwo, bo zdecydowanie lepiej wychodzilo jej chodzenie po wybiegu jako modelka. Oczywiscie nie przekreslam jej kariery, wkoncu kazdy powinien sie sprawdzic we wszystkim.

suchy

Temat Paris to chyba lepiej przemilczeć;) tak, masz rację Katie to początkująca aktorka, ale do 30 juz jej bardzo blisko, więc niech się bierze do pracy i zdobywa to doświadczenie- moze ją to czegoś nauczy. Ja z reguły nie atakuję aktorów- maja swój styl grania i sie nie czepiam. Niestety, ale u tej pani nie lubie oglądac (i staram sie to robić jak najrzadziej), po prostu nie cierpie jej "usmieszku"..no sorki. Pozdrawiam.

suchy

Oooo, no no no, Porzucona była dobra, nawet bardzo dobra, ale że jest kilka o wiele lepszych młodych aktorek to nie zaprzeczę (chociaż Jessica alba to chyba nie). A w jeziorze Marzeń to chyab tez wolałam Michelle Williams. No ale dobra Katie nie jest zła :D.

suchy

To nie kwestia wieku. Talentu nie nabywa sie z wiekiem. I nie chodzi o zazdrość. Jest wiele pieknych i utalentowanych aktorek i takie sie podziwia i wzdycha że też chciałoby sie być taka jak one. Katie jest piekna,ale talentu nie ma za grosz, koniec i kropka.

teiks

kolejna zazdrosna gruba matka polka ktora marzy o takich warunkach jak Katie odwal sie od niej

MilesQuaritch

po 1: nie zazdrosna, po 2: nie gruba i po 3: nie matka. To "odwal sie od niej" powinno byc skierowane nie tylko do mnie. Napisałam tylko swoja opinię, a kultura konwersacji przede wszystkim.

teiks

hej ludzie wyluzujcie! czesciowo zgadzam sie z teiks, pani holmes jest bardzo ladna kobieta bo osobiscie mi sie podoba ale grac za bardzo nie potrafi. sa lepsze aktorki- to wiadomo a idioci zlotych malin nie rozdają, musieli miec jakis podstawy zeby ja nominowac. moze zasluzyla na to moze nie..pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

EJ! micha! Nie no czytam twój wpis i niemoge normalnie. KTO MÓGŁBY MARZYĆ O WARUNKACH KATIE????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????????Przestań bo tu sie wszyscy popłaczemy. Nie lubię jej i tez mi sie nie podoba jak gra. Czy tu k*** nie można wyrazić swojej opini i nie zostać napdniętym? Żenujące. Kolejny Ferdek Kiepski marzący o warunkach jej mężulka z sekty Cruisa.

teiks

Przyznam, nie lubie jej, wręcz nie cierpie, za ten jej słodziutki "urok", poza tym zawsze kojarzy mi się z "Jeziorem Marzeń". Musze jednak przyznać że ma jakiś tam talent, a nie ma autorytetu, na którym mogłaby się wzorować. Przydałoby się, żeby zaprzyjaźniła się z jakąś gwiazdą kina, która ma talent i dar przekazywania doświadczeń, a nuż, dzięki temu coś by z niej wyrosło? A co do wypowiedzi Suchego, znam kilka innych aktorek młodych - przed trzydziestką - które na swoim koncie mają kilka dobrych ról, np.: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Liv Tyler, czy Kirsten Dunst.

paola_12

ona juz sie zaprzyjaznila z utalentowana aktorka - Victoria Beckham, ale wydaje sie, ze jedyne co sie od niej nauczyla, to jak zrobic sobie wlosy na Posh Spice

teiks

Noo nie zgadzam się z tobą ona jest dobrą aktorką na pewno sto razy fajniejszą niż Natalia Oreiro albo Jennifer Lopez

LOve_tOM

hahaha a jakiez to z nich aktorki? ale porównanie.. Lepiej zwróc uwage na dobre, od których jest gorsza a nie porównujesz ją do Lopez I Oreiro

teiks

Ja tu jestem poczatkująca ale wyraże swoją opinię i przepraszam jeśli kogoś to urazi. Po pierwsze każdy cżłowiek ma inny gust i nie można go bluznić za jego poglądy . gdyby wszyscy byli tacy sami to świat byłby nudny! Po drugie wyczuwam w niektórych wypowiedziach zazdrość, powiem tak Katie została postrzegana bardziej negatywnie wtedy kiedy związała się z Crusem , co do jej gry aktorskiej jest jeszcze młoda i ma przed sobą pewnie jeszcze pare wielkich ról, nie można mówić , że jest beznadziejna czy sie nie nadaje , nikt nie jest idealny... dziekuje , troszke sie rozpisalam..;)

agateczka

Ja jej nie lubię, ale nie powiem, że nie jest ładna. Sławna na całym świecie stała się dzięki romansowi z Cruisem, a nie dzięki swojej pracy. to moim zdaniem nie jest zaleta. Na dodatek dała się wciągnąć do tej tandetnej sekty.

agateczka

Ja jej nie lubię, ale nie powiem, że nie jest ładna. Sławna na całym świecie stała się dzięki romansowi z Cruisem, a nie dzięki swojej pracy. to moim zdaniem nie jest zaleta. Na dodatek dała się wciągnąć do tej tandetnej sekty.

Dama_Kameliowa

Damo Kameliowa

Moim zdaniem Katie stała się sławna dzięki roli w "Jeziorze marzeń", Criuse jest tylko takim dodatkiem do jej rozpoznawalności, bo i tak przed związaniem się z nim była popularna i lubiana właśnie dzięki temu serialowi.

zwijezda

A jezioro marzeń to szmira, smieszny serialik dla małolatów podobał mi sie jak miałam 13 lat...

agateczka

teiks

Nie widziałem z nią wielu filmów, ale za grę w Batmanie należała jej się kara co najmniej tydzień w lochu.

Szajba

hahahahhahahahahhahahahhaahhah aaha......tydzień to za mało .......DOŻYWOTNIE GALERY

lollii

fakt, niestety grać nie umie :(. Brrr

Szajba

Wszyscy (tu) narzekają na jej rolę w Batmanie, ale jak obsadzili Gyllenhaal to też spadła na nią niemała krytyka. (bezpodstawna - dodam)

teiks

Wcale nie musiałaś na nią patrzeć, nikt ci nie kazał. Na następny raz radzę ci bardziej podkreślać swoje zdanie, bo są tu ludzie, którzy lubią Kate jako postać, jako aktorkę, jako kobietę i jako kogokolwiek!

Dziewczynka_bez_zapalek

Dziś obejrzałam dodatek specjalny do "Jeziora marzeń", w którym wypowiadał się producent tego serialu i kilkakrotnie chwalił Katie za jej grę... Cóż, według mnie Katie Holmes najlepiej sprawdziła się właśnie w roli Joey Potter. Jednak tę postać grała ładnych parę lat i mam wrażenie, że trochę ciężko jej było zmienić wizerunek i przestać się kojarzyć z tą uroczą dziewczyną z "Jeziora...". Widziałam kilka filmów z jej udziałem i moim zdaniem nie wypadła jakoś rewelacyjnie, ale drewnianą aktorką też na pewno nie jest. Znam wiele lepszych aktorek i wiele gorszych. Ona jest po prostu OK. Muszę jeszcze koniecznie obejrzeć "Porzuconą" i "Wizytę u April". Może tam pokazała, na co ją stać ;)

Sylwia_sp

Dzieci...