Katrina Kaif

Katrina Turquotte

7,6
795 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katrina Kaif

Nie lubię jej! Ona wydaje mi się taka nie przyjacielska. To wina tych rysów twarzy... A po za tym to kiepska aktorka...

użytkownik usunięty
pooja_2

Co do jej wyglądu to nic nie mam, ale co do 2 sie zgadzam w zupełności... jakby jeszcze sama próbowała grac, a nie ja wpychali sila:/

pooja_2

zgadzam się w zupełności, aktorka drewniana, z twarzy w ogóle mi się nie podoba, ma jakąś końską twarz i do tego jest strasznie wysoka, nawet wyższa ni z niektórzy aktorzy którym partnerowała. kawał drewna nie aktorki

pooja_2

Drażni mnie bardzo. Widziałam z nią może i stosunkowo mało filmów ('Race', 'Mere Brother Ki Dulhan', 'Zindagi Na Milegi Dobara' i gościnnie w 'Agneepath' oraz 'Bodyguard'), ale jakoś mnie odpycha. Nie wiem, czemu. Nie umiem się do niej przekonać. Pomimo, że fajnie gra nawet, bardzo mi się jej postać w "Zindagi Na Milegi Dobara' podobała.
Może zmienię do niej nastawienie kiedyś, ale nie jestem tego taka pewna.

julCia69

Ja bardzo lubię ją. Może nie jest jakąś genialną aktorką, ale ma w sobie coś, przez co ją lubię bardzo.

__KarLa__

Ani jej nie lubię, ani nie jest dobrą aktorką. Aczkolwiek w niektórych filmach wypadła dobrze.

pooja_2

Mnie też strasznie denerwuje. Fakt - obejrzałam z nią tylko Jab Tak Hai Jaan i trochę teledysków z nią, ale jakoś mnie nie zachwyca i bardzo mnie w JTHJ denerwowała. Z rysów twarzy jak dla mnie to wygląda na przyjazną osobę, a z drugiej "Muhaha jestem pępkiem świata".