Nie rozumiem...jestem na filmwebie,dlatego,że kocham filmy. Niektórych artystów też lubię :P Ale jednego na filmwebie nie rozumiem. DLACZEGO LUDZIE BEZ FILMOGRAFII TYLKO Z DOROBKIEM MUZYCZNYM TRAFIAJĄ NA FILMWEB?! Kto to dodaje i po co te osoby? Jeśli chociaż w jednym filmie nie wystąpiła,a dodaje się ją i ma na dodatek jeszcze średnią 8 ileś tam,to naprawdę chyba jest już coraz gorzej. Powinna mieć 1 najwyżej. NIE WYSTĄPIŁA W ŻADNYM FILMIE! Mam ją dodać do ulubionych za piosenki?! Ok,jej piosenki trochę mi się podobają,ale to jest filmweb i jest to portal o filmach nie o muzyce itp. Kiedy wystąpi w jakimś filmie to wtedy może bym się zastanawiała nad oceną większą niż 1...
lubię jej piosenki ale nie wystąpiła w żadnym filmie. juz naprawde niewiem co sie dzieje z filmwebem !?
Po prostu niektórzy chcą mieć jak najwięcej punktów i widocznie zbierają punkty za tworzenie stron właśnie z ludźmi bez filmografii...
Nie wiem co wy z oczami macie, jak można pomylić Kate z Zooey ? Istna propaganda ! Ale no cóż, nie każdy ma dobry wzrok i potrafi odróżniać podobne do siebie osoby, zwłaszcza że Kate i Zooey na prawdę łatwo można odróżnić ( bynajmniej dla mnie :D )
P.S. I muszę stwierdzić, że to jedne z najładniejszych kobiet showbiznesu ;)
propaganda? nie chodziło ci o słowo 'profanacja'? nie wiem, tylko się domyslam. 'bynajmniej dla mnie'? a nie 'przynajmniej'?.......:|