Kazimierz Kutz

Kazimierz Julian Kuc

7,7
974 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Kazimierz Kutz

Przecież on ma 84 lata, w lutym stuknie mu 85 wiosen... a to najświeższe wieści, które wyczytałem w necie:

Kazimierz Kutz wystartuje z pierwszego miejsca w wyborach do Parlamentu Europejskiego ze śląskiej listy Twojego Ruchu. W PE chciałby zająć się problemami swojego regionu.

Co on niby zamierza tam niby zrobić dla ludzkości oprócz chęci wydojenia PE z "ojro" ??

Kończ waść, wstydu oszczędź.
A po nowemu... GTFO.

1/10 dla "osoby" właśnie poleciało.

Immortal_Nitokris

1/10 za palikociarnie

John__Locke

Zgadzam się.
A najgorsze, że w tym kraju nie ma (IMHO) na kogo zagłosować.
Kalendarz wyboryczy na lata 2014-2015 wygląda tak:

- wybory samorządowe (2014)
- wybory do Parlamentu Europejskiego (2014)
- wybory parlamentarne w Polsce (2015)
- wybory prezydenckie w Polsce (2015)

Jestem prawie pewny jeśli chodzi o wybory prezydenckie... wygra Komorowski. A pozostałe... IMHO wielka niewiadoma.

Immortal_Nitokris

jest na kogo głosować

Janusz Korwin-Mikke !!!

https://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke

John__Locke

Nie chce mi się sprawdzać jakie ma poparcie, ale - bez urazy - troszke z niego oszołom.
Oglądałem z nim jakieś wystąpienia na YT. Nie mówie, że jest "be" ale Tusk nie lepszy.
Rozpoczęła się już karuzela wyborczych obietnic...

Immortal_Nitokris

No jeśli wśród wariatów znajdzie się normalny to jest traktowany jak wariat niestety. Na oszołoma wykreowały go media, które są w dużej części tak pochylone w lewo, że aż żal patrzeć. Niezależne, prawdziwe wiadomości można ostatnimi czasy zobaczyć jedynie w internecie vide Max. Nazywa się go faszystą, bo? z nienawiści do niepełnosprawnych? Taa dobry absurd, zresztą sam JKM stworzył fundacje działającą na ich rzecz. Ale tv zręcznie manipuluje widzami sugestywnymi obrazami, nierzadko wyrywając z kontekstu zdania, ot granie na emocjach. Polecam luknąć na jego ostatnie spotkania dajmy w Lodzi.

Immortal_Nitokris

Komorowski przegrał.

John__Locke

To już bym wolał chore zastępy pis-u. Druga sprawa to to ,że od Pokłosia, Filmweb zrobił się w pewnych rejonach bardzo gimnazjalny ;P

Immortal_Nitokris

do czlowieka ktory w tym roku konczy 85 lat piszesz GTFO?

zarzucasz mu chcec dojenia UE z kasy? on swoje w zyciu zrobil i nie potrzebne mu pieniadze, jesli euro pojdzie to do PL to on chce zeby poszlo tam, gdzie powinno isc. a z drugiej strony - co ty bys zrobil dla PL w UE? wyslal im nasze zlotowki? na tym polega funkcja tego ciala, ze tworzy rynki zbytu wzmacniajac gospodarki panstw czlonkowskich - mowiac prosto z mostu UE daje nam kase i na tym polegal nasz akces od samego poczatku. wiec gdzie problem?

z racji wieku kazesz mu pic ziolka a nie zajmowac sie polityka? a kiedy bedziesz w jego wieku i bedziesz chcial robic cos, na co masz ochote a ktos ci powie ze powinienes co najwyzej czekac na smierc i siedziec cicho? jak bys sie poczul? slyszales kiedys o czyms takim jak prawa czlowieka?

albo o mysleniu zanim sie napisze?

albo o dobrym wychowaniu?

jestes najgorszym rodzajem czlowieka