A do tego jak jest zbyt chudy to wygląda jak z Oświęcimia jak np. w Matrixie :( 40 na karku jednak nie wszystkim sluży !!!
Akurat! Pewnie ty wygladasz jak mutant i dlatego tak mowisz! Reeves jest the best!
Ta fryzura zmieniła jego oblicze, zresztą każdy się starzeje - tym bardziej jeśli przeszedł w życiu grom ciężkich chwil i trudów .
I tak liczy się tylko to co Keanu daje od siebie , a to co daje widzą Ci którzy chcą. Jego artyzm wyraża więcej niż jego uroda
Nira
Jak ty byś miała 40 lat wyglądałabyś gorzej!!! Ona wcale nie wygląda źle. Jak na jego wiek jest O.K. Nie wygląda na czterdziechę.
A co wolałabyś żeby wyglądał jak SPASIONY Mietek Szcześniak? Ja raczej nie. Zresztą on nie musi się tobie podobać! Ważne że się podoba tej jedynej. Wiedzieliście że Keanu się oświadczył Autumn McIntosch? Napisali o tym w gali:). Nareszcie spotka go coś dobrego bo wiele już chłopak przeżył. On naprawde nie wygląda na czterdzieści lat. Poza tym Jego można porównać do wina, im starszy tym lepszy. No bo porównajcie np. Niebezpieczne związki i Matrixa. Teraz wygląda dużo lepiej:-*. Jest taki sexowny:)
Gosc jest ok. Lubie szczuplych brunetow i tyle. Poza tym jest dobrym aktorem. Nie moge sie doczekac CONSTANTINE :)
jego nienajlepszy wygląd (który widac na zdjęciach robionych z ukrycia) jest spowodowany - jak mówi on sam i jego przyciele - załamaniem nerwowym i brakiem chęci do życia z powodu poważnej choroby jego siostry, którą bardzo kocha, a nie tego że ma 40 lat ... on przeżywa teraz bardzo trudny okres i może zamiast zwracać uwagę na to jak wygląda powinno się zwracać uwagę na to jakim jest aktorem a jak wszyscy wiemy (a przynajmniej większoś) pod tym względem nie można mu nic zarzucić ... zawsze go bardzo lubiłam i ceniłam jako aktora i to się nie zmieni ...
On wcale nie jest chudy :/ wlasnie przeciwnie! heh, widzialam jego zdjecie robione pod koniec tego lata.... sam tłuszcz :|