Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Witam. Czy Keira naprawdę ma anoreksję?
Pozdrawiam:)

Integra_2

Nie nie jest. Nie ma anoreksji. Poza tym wcale nie jest tak bardzo szczupła, zaobserwuj jakie ma nogi... to nie są nogi anorektyczki! :) Na 100% jej nie ma. :))
Pozdrawiam

tanczaca_elizabeth

Nie wszystkie anorektyczki są szczupłe...
A poza tym, to Keira jest szczupła.
Jeśli Ona twierdzi, że nie ma, to możemy tylko Jej wierzyć.
Jednak anoreksja jest w dużej mierze zapisana w genach, dodam, że babcia i prababcia aktorki miały anoreksję.

Lindsey

Co ci przyszło do głowy?? Ona nigdy nie miala tej anokresji to że jest chuda nie znaczy ze ją ma!! Ja też jestem chuda u co??

i_v_

Nic mi nie przyszło do głowy... Po prostu gdzieś tak czytałam. Nie twierdzę, że ją ma, dlatego się pytam...

Integra_2

nie wiadomo czy ją ma czy też nie. keira waży 43kg!!! to bardzo mało jak na jej wiek i wzrost.

iMeshQa

Mam pytanie:
Masz jakiś konkretny i niezłamany dowód na to, że ona tyle waży?? Jakaś konkretna strona może??
Bo ja mam tyle wzrostu co ona i jestem szczuplejsza, a z tego co tu napisałaś wynika, że waże o 10kg więcej. A na zdjęciech tego nie widac...

tanczaca_elizabeth

na niektórych stronach widziałam jej zdjęcia, ale nie powiem które bo nie pamiętam. nie mówię że keira ma anoreksję, wolałabym żeby nie miała, ale teraz panuje tak zwany lans na anoreksję wśród gwiazd;/ wieżę że keira jej nie ma. pozdrawiam.