Kellan Lutz

Kellan Christopher Lutz

6,8
7 041 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kellan Lutz

Co to ma być?

użytkownik usunięty

Co to za psina jak on mógł wyprzedzić takich artystów jak Depp , Freeman czy Norton. Zagrał w jakiejś kaszanie o wampirach ale to jeszcze nie powód żeby robić z niego taką gwiazdę.

To samo pomyślałam. ; p
Wchodzę na profil Johnnego Deppa patrzę a on spadł w rankingu. Więc klikam, żeby zobaczyć kto go wyprzedził, a tam jakiś aktor, ze znaczkiem nowy na liście, którego w ogóle nie znam. Wchodzę na jego profil, i myślę sobie 'o nie' . ; pp

Aisha_

ja tylko go zobaczyłem na top10 i już wiedziałem że musiał grać z Zmierzchu. ; /

użytkownik usunięty
lisu1993

Depp,Freeman i Norton to przeciętni aktorzy :) I są tylko tak wysoko ze względu na popularność bo każdy ich lubi i daje 10, żalosne. Lepiej spójrzcie na miejsca w rankingu takich aktorów jak Michael Caine,John Malkovich,Harvey Keitel oni dopiero są poszkodowani ;)

Norton i Freeman to przeciętni aktorzy? Skoro tak uważasz, to nie mam żadnych pytań do Ciebie.

użytkownik usunięty

Ty jesteś żałosny synku. Inteligencję to na pewno masz przeciętną , Harvey Keitel i pozostała dwójka z pewnością są dobrymi aktorami ale nie wmawiaj ludziom którzy obejrzeli wiele filmów że tamte trio to przeciętni aktorzy zastanów się , pewnie dobrze się bawiłeś się na filmach z nimi tylko uczepiłeś się tych aktorów a innych nie doceniasz.
Pozdrawiam!