Ja chyba wiem dlaczego: zagrał w Zmierzchu i małolaty od razu podniecają się, że wielki z niego aktor. Ok, też uważam, że jako Emmet był świetny, ale żeby od razu dawać mu 10? Opanujcie się trochę
Oceniając aktora raczej nikt nie myśli o tym, żeby porównać go do kilkuset tysięcy innych i prowadzić jałowe rozważania o tym, czy jest wart takiej oceny, czy nie. Minie Zmierzch, miną jego aktorzy.
Tak swoją drogą, Depp może i jest dobrym aktorem, ale żadna gwiazdka nie świeci wiecznie. Starszych zastępują nowi(niekoniecznie młodzi). Jedni mniej, drudzy bardziej utalentowani. Zawsze byli i tacy i tacy. To nieodwracalny proces.
Zanim rozpęta się piekło:
jego filmowi bracia właście przeszli masowy atak i zostali zbombardowani krytycznymi uwagami na ich własnych portalach. Zanim rozpęta się piekło, uprzedzam, że Kellan może wznieść się w rankingu jeszcze wyżej, ale apeluję: NIE BULWERSUJCIE SIĘ TYM TAK. (Wiem, że tu jeszcze nikt się nie pieni, ale może to kwestia czasu.) Nawykłócacie się, nawściekacie, a on spadnie ze swojego miejsca ani się obejrzycie. Nie jestem psychofanką Zmierzchu (chociaż się tym interesuję) i nie oceniałam żadnego aktora, ale wszyscy są sympatyczni i wyraziści, więc lepiej, żeby fani legendarnych i doświadczonych aktorów, których pierwszeństwa nikt nie kwestionuje, nie znienawidzili ich tylko za to, że chwilowo zostali ocenieni na wyrost. To wszystko wina systemu, to ten ranking jest źle zaprogramowany.
A Kellan i tak spadnie.
On i tak spadnie.
On i tak spadnie.
Pozdrawiam
Kellan wyżej niż Depp? A gdzie ty go w ogóle widzisz na liście droga autorko w/w tematu? Chyba nałykałaś się za dużo leków, skoro widzisz go w pierwszej dziesiątce. Właśnie tam zajrzałam i powiem ci, że jego nazwiska tam praktycznie nie ma. Najwidoczniej chciałaś sprowokować, ale tym razem ci się nie udało. Przykro mi.
A, no proszę. To ja się dałam nabrać. Jak zwykle mogłam wcześniej sprawdzić, ale no cóż - ignorancja to u mnie normalka! =) ale to nic, będzie na przyszłość. I dobrze, że Kellan się nie wychyla. Akurat jego byłoby szkoda narażać na atak. :)
no wiesz.. jak już ktoś stwierdził system jest źle zaprogramowany.. nie ma co porównywać oceny Kellana 9,17 na 775(!)głosów, do oceny Deppa- 8,28 na 38868(!!!)głosów.. może i ma wyższą średnią, ale w liczbie głosów do Johnny'ego mu daleko ;)
do top powinni być wpuszczani nieliczni aktorzy z a nie na podstawie iluś tam set głosów, nie wiem może przez liczbę filmów bo np. to film dał mu sławę ale w przypadku Deppa to wiele razy on ratował film.