Kellan Lutz

Kellan Christopher Lutz

6,8
7 041 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kellan Lutz

Ja chyba wiem dlaczego: zagrał w Zmierzchu i małolaty od razu podniecają się, że wielki z niego aktor. Ok, też uważam, że jako Emmet był świetny, ale żeby od razu dawać mu 10? Opanujcie się trochę

Blue_Paradise

Oceniając aktora raczej nikt nie myśli o tym, żeby porównać go do kilkuset tysięcy innych i prowadzić jałowe rozważania o tym, czy jest wart takiej oceny, czy nie. Minie Zmierzch, miną jego aktorzy.

Tak swoją drogą, Depp może i jest dobrym aktorem, ale żadna gwiazdka nie świeci wiecznie. Starszych zastępują nowi(niekoniecznie młodzi). Jedni mniej, drudzy bardziej utalentowani. Zawsze byli i tacy i tacy. To nieodwracalny proces.

użytkownik usunięty
m111

Zanim rozpęta się piekło:
jego filmowi bracia właście przeszli masowy atak i zostali zbombardowani krytycznymi uwagami na ich własnych portalach. Zanim rozpęta się piekło, uprzedzam, że Kellan może wznieść się w rankingu jeszcze wyżej, ale apeluję: NIE BULWERSUJCIE SIĘ TYM TAK. (Wiem, że tu jeszcze nikt się nie pieni, ale może to kwestia czasu.) Nawykłócacie się, nawściekacie, a on spadnie ze swojego miejsca ani się obejrzycie. Nie jestem psychofanką Zmierzchu (chociaż się tym interesuję) i nie oceniałam żadnego aktora, ale wszyscy są sympatyczni i wyraziści, więc lepiej, żeby fani legendarnych i doświadczonych aktorów, których pierwszeństwa nikt nie kwestionuje, nie znienawidzili ich tylko za to, że chwilowo zostali ocenieni na wyrost. To wszystko wina systemu, to ten ranking jest źle zaprogramowany.
A Kellan i tak spadnie.
On i tak spadnie.
On i tak spadnie.
Pozdrawiam

Blue_Paradise

Kellan wyżej niż Depp? A gdzie ty go w ogóle widzisz na liście droga autorko w/w tematu? Chyba nałykałaś się za dużo leków, skoro widzisz go w pierwszej dziesiątce. Właśnie tam zajrzałam i powiem ci, że jego nazwiska tam praktycznie nie ma. Najwidoczniej chciałaś sprowokować, ale tym razem ci się nie udało. Przykro mi.

użytkownik usunięty
xena_4

A, no proszę. To ja się dałam nabrać. Jak zwykle mogłam wcześniej sprawdzić, ale no cóż - ignorancja to u mnie normalka! =) ale to nic, będzie na przyszłość. I dobrze, że Kellan się nie wychyla. Akurat jego byłoby szkoda narażać na atak. :)

xena_4

No cóż, kiedy zakładałam ten temat, akurat był wyżej od Depp`a

Blue_Paradise

Poza tym nie miałam na myśli miejsca n liście, tylko ocenę

Blue_Paradise

no wiesz.. jak już ktoś stwierdził system jest źle zaprogramowany.. nie ma co porównywać oceny Kellana 9,17 na 775(!)głosów, do oceny Deppa- 8,28 na 38868(!!!)głosów.. może i ma wyższą średnią, ale w liczbie głosów do Johnny'ego mu daleko ;)

gumis1

do top powinni być wpuszczani nieliczni aktorzy z a nie na podstawie iluś tam set głosów, nie wiem może przez liczbę filmów bo np. to film dał mu sławę ale w przypadku Deppa to wiele razy on ratował film.

KrzysiuVelSloneczko

To czego sie pytasz jak wiesz...
za krótki