Kto, według was, jest lepszym, oraz przystojniejszym aktorem?
Kellan Lutz, Robert Pattinson czy Taylor Lautner?
Ja osobiscie uwielbiam Kellana ♥
Na drugim miejscu mam Taylora, a na trzecim Roba. On jakos mi do gustu nie przypadł . ;|
Kellan! Odkąd zobaczyłam go w 'Zmierzchu' do razu mnie się spodobał! Zdecydowanie najbardziej przystojny, uwielbiam go! Pattinson mu nie dorównuje w najmniejszym stopniu :-/
jak dla mnie 1 miejsce zasłuzone oczywiscie dla Kellana :D pozniej jest Peter .. strasznie przystojny (oczywiscie nie w Zmierzchu bo tam mi sie nie podoba) Robcio lubie ten jego żulowy styl .. dwu dniowy zarost mrrrrau potem jest Alex Merax (odtwórca Paula) , Jackson i potem dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nic i Taylor :D
Ah..
Kocham Kellana! Aaa!
No 1. kellan
2. taylor
3. rob
Uwielbiam go! Ciągle uśmiechnięty , wygląda na sympatycznego i zabawnego!
Ah i jak wygląda!
Te mięśnie ..
Mmm.. Można się rozpłynąć! XD
o tak o tak xD Kellan wmiata... zaczęłam nawet oglądać wszystkie filmy z jego udziałem xD xD najarałam sie na niego jak bezzębny na suchara ;]
bo on jest cały boski i te dołeczki xD xD
ja specjalnie dla niego zaczęłam oglądać tą nową wersję 90210, ale niestety strasznie go tam mało ;((
Mi oczywiscie najbardziej podoba sie Rob,
ale Kell tez jest niezły,
a Taylor wcale mi sie nie podoba
gusta i guściki...
mmm... te oczka i to wszystko
,marzyciel,
taaa w 90210 jest go tyle co kot napłakał ;(
Ze "Zmierzchu" to będą Jackson Rathbone i Jamie Campbell Bower <3 Lubie aktorów (w ogóle mężczyzn) z tzw. 'dziwną urodą' trudno ich zaliczyć do typowych przystojniaków, a jednak mają w sobie coś co przyciąga.
Ja najbardziej lubie Pattinsona(ma takie słodkie oczka ;D i włosy ;D) potem Lautnera(Też jest przeuroczy;3) a na końcu Kellana
dla mnie:
1. Peter Facinelli (wrażenie ogólne)
2. Jackson Rathbone
3. Kellan
4. Taylor (o wiele lepszy od Roba)
100 i jezcze nieżej: Rob
Zdecydowanie Kellan. Ciacho ;3
Ja po obejrzeniu kilku wywiadów z Robem zaczęłam się zastanawiać, czy on umie sensownie powiedzieć jedno zdanie ;O może trafiłam tylko na takie wywiady gdy nie potrafi. No cóż, jakoś tak mnie odrzuciło.
Taylor przystojny, ale młody jeszcze.. ;)
Szczerze to mam trochę inny gust,ale jak już:
1.Kellan
2.Rathbone(???)
3.Robert(nie przepadam)
4.Taylor(on to już w ogóle)
Kellen, potem Taylor, potem Jasper........ a na samym koncu Pattinson. Nie cierpie go, jest beznadziejny
Jackson bezapelacyjnie, a potem chyba Facinelli i może Jamie Campel Bowel. Pattinson jest nijaki i ma wciąż tę samą minę, która chyba bardziej sztuczna być nie mogła. A Taylor...? Widać po nim strasznie, że jest takim dzieciakiem tylko trochę przypakował. I wcale nie wygląda to dobrze. I też ma jakieś beznadziejne miny.
filmowe postacie:
Kellan Lutz, Alex Meraz (Paul), Xavier Samuel (Riley), Robert Pattinson, Taylor Lautner...
książkowe postacie (wyborażeni):
Edward, Emmett, Jake...
a najbardziej lubie: Seth'a, Garrett i Emmetta :P
KELLAN!Lubię go...i to bardzo;)u jest o wiele inaczj.Jak go pierwszy raz zobaczyłam w Zmierzchu to...no jest jak dla mnie najprzystojniejszy z tej całej obsady;)
Potem Robert,nie jest taki straszny i z tych wywiadów przekonałam sie do niego jeszcze bardziej.Fajny i miły(dosyc przystojny też)facet.
A potem Taylor.Właściwie to chłopak nie jest w moim typie,co tu dużo pisać.
jeśli chodzi o wygląd to Kellan bo jest wysoki i ładnie zbudowany Taylor też fajny a na dodatek ciemna karnacja Robert to zupełnie inna półka i uważam że ciężko porównywać 3tak różnych kolesi bo każdy ma inne korzenie i inny typ urody RP to typowy angol a ja ich nie lubie ale do niego nic nie mam!!!Emmet najfajniejszy jak dla mnie
Robert Pattinson jest najbardziej utalentowany pod względem aktorskim.Kellan Lutz jest największym przystojniaczkiem.Taylor Lautner nie miał się jeszcze jak wykazać w innych bardziej poważnych filmach.
Żaden z tych panów.
Osobiście wole tego pana. Słodziak.
http://vampires-diaries.socjum.pl/galeria/foto/35
A jak dla mnie Taylor bezkonkurencyjny potem Rob potem Jackson i na końcu Kellan nie wiem czemu ale jakoś tak nie za bardzo za nim przepadam :(
1. Pattinson
2.Lutz
a Lautner'a nie daje nigdzie, nie lubię go i nie podoba mi się....może ma tylko fajne ciało;)
Nie da się ukryć, że z całej obsady najprzystojniejszy jest zdecydowanie Jackson. Zaraz po nim Cam. Po nich.....długo,długo nic.... a potem dopiero reszta.
Ja z całej obsady Zmierzchu najbardziej lubię Jacksona Rathbona , na drugim miejscu jest Kellan Lutz a na trzecim Peter Facinelli . Robert i Taylor jakoś wogle mi nie przypadli do gustu:)
Taylor i Kellan ( na jednym miejscu) i na końcu Pattinson. Wcześniej najbardziej lubiłam Roba, ale teraz zmieniłam zdanie.