Kellan Lutz

Kellan Christopher Lutz

6,8
6 916 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kellan Lutz

Kto, według was, jest lepszym, oraz przystojniejszym aktorem?

Kellan Lutz, Robert Pattinson czy Taylor Lautner?

Ja osobiscie uwielbiam Kellana ♥
Na drugim miejscu mam Taylora, a na trzecim Roba. On jakos mi do gustu nie przypadł . ;|

Delgado

Kellan! Odkąd zobaczyłam go w 'Zmierzchu' do razu mnie się spodobał! Zdecydowanie najbardziej przystojny, uwielbiam go! Pattinson mu nie dorównuje w najmniejszym stopniu :-/

Snowflakes_

jak dla mnie 1 miejsce zasłuzone oczywiscie dla Kellana :D pozniej jest Peter .. strasznie przystojny (oczywiscie nie w Zmierzchu bo tam mi sie nie podoba) Robcio lubie ten jego żulowy styl .. dwu dniowy zarost mrrrrau potem jest Alex Merax (odtwórca Paula) , Jackson i potem dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nic i Taylor :D

Delgado

Żadnego, każdy jak dla mnie jest obrzydliwy.

Delgado

Dla mnie, z tych trzech to zdecydowanie Kellan najprzystojniejszy. Robrta to wręcz nie cierpię.

r_e_a_j_c

Ah..
Kocham Kellana! Aaa!
No 1. kellan
2. taylor
3. rob
Uwielbiam go! Ciągle uśmiechnięty , wygląda na sympatycznego i zabawnego!
Ah i jak wygląda!
Te mięśnie ..
Mmm.. Można się rozpłynąć! XD

caroline_963

o tak o tak xD Kellan wmiata... zaczęłam nawet oglądać wszystkie filmy z jego udziałem xD xD najarałam sie na niego jak bezzębny na suchara ;]
bo on jest cały boski i te dołeczki xD xD

TheDiaryofShadow

ja specjalnie dla niego zaczęłam oglądać tą nową wersję 90210, ale niestety strasznie go tam mało ;((

r_e_a_j_c

Mi oczywiscie najbardziej podoba sie Rob,
ale Kell tez jest niezły,
a Taylor wcale mi sie nie podoba

Czikita

gusta i guściki...
mmm... te oczka i to wszystko
,marzyciel,
taaa w 90210 jest go tyle co kot napłakał ;(

r_e_a_j_c

Taylor!! :D
Potem Kellan, Robert ostatni.

r_e_a_j_c

Ze "Zmierzchu" to będą Jackson Rathbone i Jamie Campbell Bower <3 Lubie aktorów (w ogóle mężczyzn) z tzw. 'dziwną urodą' trudno ich zaliczyć do typowych przystojniaków, a jednak mają w sobie coś co przyciąga.

r_e_a_j_c

Ja najbardziej lubie Pattinsona(ma takie słodkie oczka ;D i włosy ;D) potem Lautnera(Też jest przeuroczy;3) a na końcu Kellana

r_e_a_j_c

dla mnie:
1. Peter Facinelli (wrażenie ogólne)
2. Jackson Rathbone
3. Kellan
4. Taylor (o wiele lepszy od Roba)
100 i jezcze nieżej: Rob

lady_movie

Dla mnie:
1.Kellan (on jest super)
2.Taylor (lepszy od Roba)
3.Rob

kola16_2

1.kellan.
2.jackson.
3.robert.
a taylor wygląda jak kupa.

r_e_a_j_c

Zdecydowanie Kellan. Ciacho ;3

Ja po obejrzeniu kilku wywiadów z Robem zaczęłam się zastanawiać, czy on umie sensownie powiedzieć jedno zdanie ;O może trafiłam tylko na takie wywiady gdy nie potrafi. No cóż, jakoś tak mnie odrzuciło.
Taylor przystojny, ale młody jeszcze.. ;)

LoLita19

Szczerze to mam trochę inny gust,ale jak już:
1.Kellan
2.Rathbone(???)
3.Robert(nie przepadam)
4.Taylor(on to już w ogóle)

r_e_a_j_c

Kellen, potem Taylor, potem Jasper........ a na samym koncu Pattinson. Nie cierpie go, jest beznadziejny

sylwia2298

Jackson bezapelacyjnie, a potem chyba Facinelli i może Jamie Campel Bowel. Pattinson jest nijaki i ma wciąż tę samą minę, która chyba bardziej sztuczna być nie mogła. A Taylor...? Widać po nim strasznie, że jest takim dzieciakiem tylko trochę przypakował. I wcale nie wygląda to dobrze. I też ma jakieś beznadziejne miny.

r_e_a_j_c

filmowe postacie:
Kellan Lutz, Alex Meraz (Paul), Xavier Samuel (Riley), Robert Pattinson, Taylor Lautner...
książkowe postacie (wyborażeni):
Edward, Emmett, Jake...

a najbardziej lubie: Seth'a, Garrett i Emmetta :P

r_e_a_j_c

Talent - Robert, Kellan, Taylor
Uroda - Kellan, Robert, Taylor

r_e_a_j_c

1. Jackson
2. Peter
3. Kellan
O Pattinsonie tu nie wspomnę, bo wolę przemilczeć jego wygląd.

r_e_a_j_c

Kellan, Kellan i jeszcze raz Kellan!!!! Absolutnie jest moim numerem 1 z całej obsady Zmierzchu:D !

r_e_a_j_c

1.Taylor
2.Kellan
3.Jacson
4.Robert

ola_97_filmweb

KELLAN!Lubię go...i to bardzo;)u jest o wiele inaczj.Jak go pierwszy raz zobaczyłam w Zmierzchu to...no jest jak dla mnie najprzystojniejszy z tej całej obsady;)
Potem Robert,nie jest taki straszny i z tych wywiadów przekonałam sie do niego jeszcze bardziej.Fajny i miły(dosyc przystojny też)facet.
A potem Taylor.Właściwie to chłopak nie jest w moim typie,co tu dużo pisać.

plistek43

*Generalnie wolę brunetów,ale w tym przypadku jest o wiele inaczej.

plistek43

Rob, Jackson, Kellan, Peter.... i na szarym końcu Taylor (jakoś nie przypadł mi do gustu) :)

gabry886

JACKSON!

no i Kellan :)

r_e_a_j_c

jeśli chodzi o wygląd to Kellan bo jest wysoki i ładnie zbudowany Taylor też fajny a na dodatek ciemna karnacja Robert to zupełnie inna półka i uważam że ciężko porównywać 3tak różnych kolesi bo każdy ma inne korzenie i inny typ urody RP to typowy angol a ja ich nie lubie ale do niego nic nie mam!!!Emmet najfajniejszy jak dla mnie

martaksp_87

1. Kellan
2. Taylor
3. Robert

Karolina_ zmierzch2

Robert Pattinson jest najbardziej utalentowany pod względem aktorskim.Kellan Lutz jest największym przystojniaczkiem.Taylor Lautner nie miał się jeszcze jak wykazać w innych bardziej poważnych filmach.

vamps

Żaden z tych panów.
Osobiście wole tego pana. Słodziak.
http://vampires-diaries.socjum.pl/galeria/foto/35

Sahiba22

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!No wiesz,ja też tego pana uwielbiam,jest mega,mega przystojny!;)

r_e_a_j_c

A jak dla mnie Taylor bezkonkurencyjny potem Rob potem Jackson i na końcu Kellan nie wiem czemu ale jakoś tak nie za bardzo za nim przepadam :(

r_e_a_j_c

Taylor Kellan

r_e_a_j_c

1. Pattinson
2.Lutz
a Lautner'a nie daje nigdzie, nie lubię go i nie podoba mi się....może ma tylko fajne ciało;)

r_e_a_j_c

1. JAKSON !!!!!
2. Taylor
3.Kellan
4.Rob \:P

blackomania

Cam Gigandet ;)

blackomania

Nie da się ukryć, że z całej obsady najprzystojniejszy jest zdecydowanie Jackson. Zaraz po nim Cam. Po nich.....długo,długo nic.... a potem dopiero reszta.

blackomania

Ja z całej obsady Zmierzchu najbardziej lubię Jacksona Rathbona , na drugim miejscu jest Kellan Lutz a na trzecim Peter Facinelli . Robert i Taylor jakoś wogle mi nie przypadli do gustu:)

r_e_a_j_c

Taylor i Kellan ( na jednym miejscu) i na końcu Pattinson. Wcześniej najbardziej lubiłam Roba, ale teraz zmieniłam zdanie.

r_e_a_j_c

Robert Pattinson. ♥

r_e_a_j_c

Jackson Rathbone, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Taylor na końcu...

dodsab

Przeglądając wpadłem na ten temat - kto takie tematy wymyślą ;( ręce opadają.

Ja jestem zwolennikiem tezy Pana Georga Takei w/g którego te współczesne wampiry mogą zniszczyć całą twórczość SF

Sorry ale te Wampiry są żałosne, ani dumne ani silne anie męskie.