Kiefer Sutherland

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland

7,6
15 637 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kiefer Sutherland

dla Kefira chyba już po raz piąty za rolę Jacka Bauera!
Trzymam wszystkie kciuki jakie mam :)

Lubię także nominowanych Billa Paxtona i Hugh Laurie, ale Dempsey to już moim zdaniem dla Kefira konkurencja żadna.

Jorjan

Trzymam kciuki, trzymałam z Emmy i dostał, teraz potrzymam jeszcze intensywinej :)

Annash

:)))
Problem z Globami jest taki, że to całe jury niechętnie daje nagrodę dwa razy za to samo. A Kefir już dostał GG za rolę Jacka w 2002 roku. Więc teraz szepcze się, że szanse ma jakaś nówka. Sensu to dużo nie ma, ale podobno tak to działa.

W każdym razie, będę wstrzymywała oddech :)

Jorjan

Kiefer nie dostał People's Choice Awards, to chyba nienajlepszy prognostyk na Globy.

Annash

Byłoby sensacją, gdyby dostał tą nagrodę. Mimo wszystko "24" ma o kilka milionów mniejszą widownię niż "Chirurdzy" - wszystko opiera się tu o liczebność(nazwa People's Choice mówi sama za siebie).
Oczywiście trzymam kciuki za Kiefa, choć "Reefer" może przegrać z zupełnie innego powodu - jak już pisałam wcześniej, niechętnie przyznaje się Złote Globy dwa razy za to samo.

Mam nadzieję, że jednak nagroda go nie ominie i poprawi mu się humor, bo ostanio u Jaya Leno obwieścił że skończył 40 lat i ten fakt dość go przygnębił.

Jorjan

Grrrr, a jednak Laurie. To mogę przeżyć.
Dlaczego jednak "Chirurdzy" dostali Globa jako najlepszy serial, pomóżcie mi zrozumieć....