Kiefer Sutherland

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland

7,6
15 704 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kiefer Sutherland

uwielbiam go odkąd obejrzałam 24. teraz mam na koncie 4 sezony, czekam na 5. to świetny aktor, a wnioskując z programów które obejrzałam jest bardzo normalny, zero zarozumiałości. no a przy tym przystojny :) przynajmniej ja tak uważam. KIEFER!!!!!!!!

Sonia_3

Na temat jego urody nie zamierzam sie wypowiadać, pozostawie tę kwestie płci pięknej:) ale z tym, że jest świetnym aktorem w pełni się zgadzam. Też zauważyłem go najpierw w 24, świetny serial, mam wszystkie sezony. Pozdrawiam i zapraszam na mój blog gdzie jest temat o Kieferze.

Jack_Is_Back

Mam pytanie. Czy byłaby jakaś możliwość udostępnienia tychże sezonów? Jeżeli tak, to na jakich warunkach? Prosiłbym o przesłanie odpowiedzi na ten adres: dutchman@o2.pl

Sonia_3

Ja znam Kiefera znacznie dłużej, i długo wydawało mi się, że będzie następnym Charliem Sheenem z gównianymi rolami na koncie. Cieszę się, że w końcu wypłynął na fali "24". Ten serial pokazuje, jak świetnym jest aktorem. Jeśli chodzi o urodę, powiedziałabym, że jest dość...kontrowersyjna. Kiefer nigdy nie był piękny - raczej męski. Mam zamiar na swoim blogu umieścić kilka jego zdjęć (na razie zbieram fotki).
Z wczesnych jego filmów polecam "Straconych chłopców".

pozdro :)

Sonia_3

Za niedługo w USA pokażą 6 serię:)
Czekam z niecierpliwością!!!