no ale wiesz, teraz jest taka moda żeby jej nie lubić i w ogóle nie lubić wszystkich aktorów ze zmierzchu bo jak będziesz ich lubiła to jesteś gópja. Nawet jak nie oglądałaś zmierzchu i żadnego innego filmu z Kristen Stewart to musisz jej nie lubić bo tak
jo fejwryt dżrog - bajt mi.
Zacznij rozróżniać błędy celowe. Powykręcasz mi ręce za to, że zrobiłam kilka błędów w Twoim nicku?;>
FZHUT słońca. Czmiel. Parufka. Jenzyk. Rrznońć.
Co mi zrobisz?
Och, a teraz zapewne uznasz mnie za nieuka:))
Angielski umiem perfect. 14 lat się uczyłam. Nawet Cię na świecie nie było kiedy potrafiłam powiedzieć po angielsku "Jak masz na imię?".
Powiedz coś jeszcze młodociana dajko:-)
Pośmiejmy się razem, grubasku.
Zazdrosna jestes, bo Kristen jest slawna i bogata a ty mieszkasz na strychu:-)
Zazdrosnica z Ciebie, trafisz do piekla i rozszarpia cie piekielne ogary
hahaah zazdroscic to ja moge Dulce Mari , Anahi ,Rihannie , Angeline Jolie , a kase mam jej na tyle ze mnie na dom ze strychem stac . Bo twoj aktualny adres to DWORZEC PKP
"bo takie cioty i pokemony jak ona nie beda mi jechac jak mnie nie znaja i mam prawo swoje zdanie powiedziec"
"Bo twoj aktualny adres to DWORZEC PKP "
To jedynie dowodzi, że jesteś hipokrytką. Sama zaczęłaś obrażać personalnie, ja ci na początku zwróciłam tylko uwagę. Ty natomiast zamiast pokiwać głową i ewentualnie się zarumienić zaczęłaś się rzucać jak owsik w dupce. Zastanów się następnym razem jak zaczniesz zgrywać penerę. I wierz mi, fikanie to żaden zaszczyt, obrażanie tak samo. Skupiłabyś się może na ciekawszych zajęciach...
Ach, ale Ty też robisz błędy OKROPNE! Źle łączysz ze sobą polskie słowa, więc jeśli sugerujesz komuś naukę angielskiego, to ja proponuję Ci podszkolenie języka ojczystego w piśmie.
Serce pęka, patrząc na te błędy. :(
sram na to co mi proponujesz , bo takie cioty i pokemony jak ona nie beda mi jechac jak mnie nie znaja i mam prawo swoje zdanie powiedziec
"jo fejwryt dżrog - bajt mi.
Zacznij rozróżniać błędy celowe. Powykręcasz mi ręce za to, że zrobiłam kilka błędów w Twoim nicku?;>
FZHUT słońca. Czmiel. Parufka. Jenzyk. Rrznońć.
Co mi zrobisz?
Och, a teraz zapewne uznasz mnie za nieuka:)) "
PRZEPRASZAM, ŻE CIĘ TAK PERFIDNIE OBRAZIŁAM.
Hipokrytko.
Ty jesteś jakaś ostro nieposkładana umysłowo, koleżanko. Zwróciłam Ci tylko uwagę na to, że wytykasz innym błędy a sama strzelasz kosmiczne, i nie rozumiem skąd ten atak, nie zabraniam Ci wyrażać swojego zdania ale skoro tym tonem to proszę: pokemonem to może być Twój stary, ja jestem magistrem sztuki. Zejdź mi z oczu, przykre dziecię.
i watpie ze umiesz angielski , uzywajac takich kretynskich tekstow , jestes zakompleksiona szara myszka
ZAZDROSNICA : CIEKAWE CZEGO MAM JEJ ZAZDROSCIC ; SZCZENY ; BRZYDKIEJ MORDY , boze jaka ona piekna chyba zmienie idola . Angelina i Dulce to przy niej nic
mozgu jej zeby go jeszcze miala szara myszko uzyj swojego , jak go posiadasz i przeanalizuj dokladnie co napisalam 11 stko idz sie utop i wroc za godzine
"idz sie utop i wroc za godzine"
Kiedy człowiek się utopi nie może gdzieś wrócić, pójść się wysikać czy zjeść hot doga. Młoda jesteś, mogę wybaczyć ci tą niewiedzę. Gdy czlowiek umiera nie może wykonywać czynności, które wykonywał za życia. Te książeczki i filmy o wampirach porządnie zjebały Twoje spojrzenie na świat.
Avatar pasuje do ciebie nosisz maske krolika bo strach patrzec na pryszczata malpe ktora gwalci sie plakatami Stewart biedne dziecko alkoholikow , ktore zostalo w kraju i jest tak proste jak drut kolczasty
Twój avatar mówi tyle co "chciałabym bzykać Robcia, ale ta Stewart na nim siedzi dlatego jej nie lubię. a wszystkie dziewczyny, które lubią Stewart będę obrażać i szkalować na bardzo niskim poziomie. Jest on tak niski, że niemal dotyka jądra ziemi"
No dzidzia, dajesz dalej. (Chodzi mi o wydurnianie się a nie "dawanie" w sensie tyłka. Tego ci zarzucić raczej nie mogę, bo cię nie znam. Chociaż kto wie, dzisiaj 11 latki już tracą dziewictwo...)
widziałam The Runaways, gdzie zagrała Joan Jett... i nie wiem, nie mam pojęcia, jak mogła się zgodzić żeby zagrać w takim BADZIEWIU jak te wszystkie zmierzchy... w The Runaways była świetna :)
W "The Cake Eaters" też była rewelacyjna, w "Welcome to the Rileys" też. A dzięki "Zmierzchom" przynajmniej popularność zyskała. Ja ją kocham, uważam, że jest piękna i, że jest naprawdę dobrą aktorką. ;)
Do lesia234: jak przeczytałam Twój komentarz to myślałam, że padnę i to nie bynajmniej ze śmiechu, chociaż...
To, że ktoś gra w "Sadze Zmierzch" nie oznacza od razu, że jest jakimś ścierwem, najgorszym etc. Owszem wiem, każdy ma swoje zdanie, ale czy od razu trzeba na tego kogoś "najeżdżać"? Nie wystarczy po prostu powiedzieć, że nie podoba mu się ten aktor/aktorka za to i za to niż wyzywać go nie znając jego osobiście?
Osobiście uważam, że Kristen jest dobrą aktorką. Podobała mi się jej gra w "Sadze Zmierzchu", ale bez przesady nie jestem jakąś napaloną fanką, co to to nie. Widziałam ją też w innych filmach i muszę przyznać, że bardzo dobrze sobie radzi.
lesiu234 - a ja się nie zgodzę bo Kristen szczerze nie znoszę i to nie dlatego, że zagrała w "Zmierzchu". Nic nie mam do tych aktorów, a niektórych nawet bardzo lubię jak Pattinsona czy Samuela
platyna_2 - wiem, że nie najechał w tym przypadku na nikogo, ale to napisałam tak ogólnie, bo większość osób tak robi. A ten jego sarkazm trochę dziwaczny, ale ok niech już będzie ; b
Czy ja wiem, czy dziwaczny. Ewidentnie się rzuca to w oczy, że nie pisał serio. Wyśmiewał się po prostu ze wszystkich ludzi, którzy najeżdżają Kristen bez konkretnej przyczyny. I ma rację. Nie lubimy aktorów z uprzedzenia. Filmweb jest najlepszym miejscem do szerzenia tego typu nienawiści.
dokładnie tak jak napisał/a platyna_2, ja lubię serię zmierzch, jeżeli chodzi o aktorów to nie żebym lubił któregoś szczególnie ale szanuję ich, Kristen widziałem jeszcze w filmach Wszystko Za Życie, Jumper i Zathura i nie mam nic do zarzucenia jej aktorstwu