Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
adziaXx

no ale wiesz, teraz jest taka moda żeby jej nie lubić i w ogóle nie lubić wszystkich aktorów ze zmierzchu bo jak będziesz ich lubiła to jesteś gópja. Nawet jak nie oglądałaś zmierzchu i żadnego innego filmu z Kristen Stewart to musisz jej nie lubić bo tak

lesiu234

lesiu234 -POPRACUJ NAD ORTOGRAFIĄ !

YourFavouriteDrug

jo fejwryt dżrog - bajt mi.
Zacznij rozróżniać błędy celowe. Powykręcasz mi ręce za to, że zrobiłam kilka błędów w Twoim nicku?;>
FZHUT słońca. Czmiel. Parufka. Jenzyk. Rrznońć.
Co mi zrobisz?
Och, a teraz zapewne uznasz mnie za nieuka:))

platyna_2

platyna_2 odp.. sie bledy to ty masz w swojej glowie

platyna_2

naucz sie angielskiego a potem sie czepiaj , zemna lepiej niezadzierac , glupolu

YourFavouriteDrug

Angielski umiem perfect. 14 lat się uczyłam. Nawet Cię na świecie nie było kiedy potrafiłam powiedzieć po angielsku "Jak masz na imię?".

platyna_2

cielok to ty , i wiesz mi schlampe ze twoj ryj bedzie wygladac gorzej niz przed zabiegiem

platyna_2

Perfekt , haha mowi sie biegle idiotko , ty nawet przedstawic sie nieumiesz i coli zamowic

YourFavouriteDrug

Powiedz coś jeszcze młodociana dajko:-)
Pośmiejmy się razem, grubasku.
Zazdrosna jestes, bo Kristen jest slawna i bogata a ty mieszkasz na strychu:-)
Zazdrosnica z Ciebie, trafisz do piekla i rozszarpia cie piekielne ogary

platyna_2

hahaah zazdroscic to ja moge Dulce Mari , Anahi ,Rihannie , Angeline Jolie , a kase mam jej na tyle ze mnie na dom ze strychem stac . Bo twoj aktualny adres to DWORZEC PKP

YourFavouriteDrug

"bo takie cioty i pokemony jak ona nie beda mi jechac jak mnie nie znaja i mam prawo swoje zdanie powiedziec"
"Bo twoj aktualny adres to DWORZEC PKP "
To jedynie dowodzi, że jesteś hipokrytką. Sama zaczęłaś obrażać personalnie, ja ci na początku zwróciłam tylko uwagę. Ty natomiast zamiast pokiwać głową i ewentualnie się zarumienić zaczęłaś się rzucać jak owsik w dupce. Zastanów się następnym razem jak zaczniesz zgrywać penerę. I wierz mi, fikanie to żaden zaszczyt, obrażanie tak samo. Skupiłabyś się może na ciekawszych zajęciach...

YourFavouriteDrug

Ach, ale Ty też robisz błędy OKROPNE! Źle łączysz ze sobą polskie słowa, więc jeśli sugerujesz komuś naukę angielskiego, to ja proponuję Ci podszkolenie języka ojczystego w piśmie.

Serce pęka, patrząc na te błędy. :(

tsch

sram na to co mi proponujesz , bo takie cioty i pokemony jak ona nie beda mi jechac jak mnie nie znaja i mam prawo swoje zdanie powiedziec

YourFavouriteDrug

"jo fejwryt dżrog - bajt mi.
Zacznij rozróżniać błędy celowe. Powykręcasz mi ręce za to, że zrobiłam kilka błędów w Twoim nicku?;>
FZHUT słońca. Czmiel. Parufka. Jenzyk. Rrznońć.
Co mi zrobisz?
Och, a teraz zapewne uznasz mnie za nieuka:)) "

PRZEPRASZAM, ŻE CIĘ TAK PERFIDNIE OBRAZIŁAM.
Hipokrytko.

YourFavouriteDrug

Ty jesteś jakaś ostro nieposkładana umysłowo, koleżanko. Zwróciłam Ci tylko uwagę na to, że wytykasz innym błędy a sama strzelasz kosmiczne, i nie rozumiem skąd ten atak, nie zabraniam Ci wyrażać swojego zdania ale skoro tym tonem to proszę: pokemonem to może być Twój stary, ja jestem magistrem sztuki. Zejdź mi z oczu, przykre dziecię.

platyna_2

co ci zrobie ,

zastanowie sie

YourFavouriteDrug

Nie jesteś w stanie nic zrobić. Dlaczego? Boś cielok.

platyna_2

i watpie ze umiesz angielski , uzywajac takich kretynskich tekstow , jestes zakompleksiona szara myszka

YourFavouriteDrug

Dziewczyny ! O co wy się kłócicie? Dajcie sobie na luz. Nie warto się nawzajem obrażać.

platyna_2

LECZ SIE PSYCHOLU

YourFavouriteDrug

:D
Ja się nie muszę leczyć, ponieważ nie jestem zdegenerowaną zazdrośnicą jak ty...

platyna_2

ZAZDROSNICA : CIEKAWE CZEGO MAM JEJ ZAZDROSCIC ; SZCZENY ; BRZYDKIEJ MORDY , boze jaka ona piekna chyba zmienie idola . Angelina i Dulce to przy niej nic

YourFavouriteDrug

Zazdrościsz jej przede wszystkim mózgu. Ty nawet skacząc w gumę czytałaś rymowanki z kartki.

platyna_2

mozgu jej zeby go jeszcze miala szara myszko uzyj swojego , jak go posiadasz i przeanalizuj dokladnie co napisalam 11 stko idz sie utop i wroc za godzine

YourFavouriteDrug

"idz sie utop i wroc za godzine"
Kiedy człowiek się utopi nie może gdzieś wrócić, pójść się wysikać czy zjeść hot doga. Młoda jesteś, mogę wybaczyć ci tą niewiedzę. Gdy czlowiek umiera nie może wykonywać czynności, które wykonywał za życia. Te książeczki i filmy o wampirach porządnie zjebały Twoje spojrzenie na świat.

platyna_2

Avatar pasuje do ciebie nosisz maske krolika bo strach patrzec na pryszczata malpe ktora gwalci sie plakatami Stewart biedne dziecko alkoholikow , ktore zostalo w kraju i jest tak proste jak drut kolczasty

YourFavouriteDrug

Twój avatar mówi tyle co "chciałabym bzykać Robcia, ale ta Stewart na nim siedzi dlatego jej nie lubię. a wszystkie dziewczyny, które lubią Stewart będę obrażać i szkalować na bardzo niskim poziomie. Jest on tak niski, że niemal dotyka jądra ziemi"

platyna_2

przykro mi ale

platyna_2

przykro mi ale nie moj gust .

Mowi cos ci latynosi

YourFavouriteDrug

Latynosi? <rzygi> Nie cierpię facetów, którzy spędzają przed lustrem więcej czasu ode mnie.

YourFavouriteDrug

No dzidzia, dajesz dalej. (Chodzi mi o wydurnianie się a nie "dawanie" w sensie tyłka. Tego ci zarzucić raczej nie mogę, bo cię nie znam. Chociaż kto wie, dzisiaj 11 latki już tracą dziewictwo...)

platyna_2

stracilas dzis dziewictwo 11 stko gratulacje

YourFavouriteDrug

Nie rozmawiamy o moim dziewictwie, pustaku. Jestem po dwudziestce.

adziaXx

widziałam The Runaways, gdzie zagrała Joan Jett... i nie wiem, nie mam pojęcia, jak mogła się zgodzić żeby zagrać w takim BADZIEWIU jak te wszystkie zmierzchy... w The Runaways była świetna :)

neiro

W "The Cake Eaters" też była rewelacyjna, w "Welcome to the Rileys" też. A dzięki "Zmierzchom" przynajmniej popularność zyskała. Ja ją kocham, uważam, że jest piękna i, że jest naprawdę dobrą aktorką. ;)

adziaXx

Do lesia234: jak przeczytałam Twój komentarz to myślałam, że padnę i to nie bynajmniej ze śmiechu, chociaż...
To, że ktoś gra w "Sadze Zmierzch" nie oznacza od razu, że jest jakimś ścierwem, najgorszym etc. Owszem wiem, każdy ma swoje zdanie, ale czy od razu trzeba na tego kogoś "najeżdżać"? Nie wystarczy po prostu powiedzieć, że nie podoba mu się ten aktor/aktorka za to i za to niż wyzywać go nie znając jego osobiście?

Osobiście uważam, że Kristen jest dobrą aktorką. Podobała mi się jej gra w "Sadze Zmierzchu", ale bez przesady nie jestem jakąś napaloną fanką, co to to nie. Widziałam ją też w innych filmach i muszę przyznać, że bardzo dobrze sobie radzi.

Maxine_

Raz: Lesiu użył sarkazmu.
Dwa: W tym wypadku nie najechał na nikogo.
Trzy: Co do reszty masz rację.

platyna_2

lesiu234 - a ja się nie zgodzę bo Kristen szczerze nie znoszę i to nie dlatego, że zagrała w "Zmierzchu". Nic nie mam do tych aktorów, a niektórych nawet bardzo lubię jak Pattinsona czy Samuela

platyna_2

platyna_2 - wiem, że nie najechał w tym przypadku na nikogo, ale to napisałam tak ogólnie, bo większość osób tak robi. A ten jego sarkazm trochę dziwaczny, ale ok niech już będzie ; b

Maxine_

Czy ja wiem, czy dziwaczny. Ewidentnie się rzuca to w oczy, że nie pisał serio. Wyśmiewał się po prostu ze wszystkich ludzi, którzy najeżdżają Kristen bez konkretnej przyczyny. I ma rację. Nie lubimy aktorów z uprzedzenia. Filmweb jest najlepszym miejscem do szerzenia tego typu nienawiści.

Maxine_

dokładnie tak jak napisał/a platyna_2, ja lubię serię zmierzch, jeżeli chodzi o aktorów to nie żebym lubił któregoś szczególnie ale szanuję ich, Kristen widziałem jeszcze w filmach Wszystko Za Życie, Jumper i Zathura i nie mam nic do zarzucenia jej aktorstwu

adziaXx

Ja tesz .Czekam na kolejna wersje pojedyncza czy bedzie podobnie jak w ksiazce.

siemka3

Bardzo mi się Ona podoba

adziaXx

A ja kocham! ;))