ja ją nawet lubię.....no ale nie jestem dziewczyną :D
lubię ja przede wszystkim za to że fajnie gra w filmach.....
Pozdrawiam :D
Oj:( H.B. Carter dałeś niską ocenę w porównaniu do tej Beckinsale (dobrze pisze?) Twoja wypowiedź więc mało wnosi do tematu.
Ofkors. Nie ma co jego wypocin brać pod uwagę, bo na aktorstwie zna się tyle co przeciętna kobieta na dekarstwie.
Też jej nie kocham, jest dla mnie raczej neutralna;] Lubię jednak jej styl i wkurza mnie jak wiara ją oskarża o bycie naburmuszoną. Kurcze, każdy człowiek, który byłby pod taką presją mediów, fanów byłby załamany, bezsilny i pragnąłby uciec od tego wszystkiego. Niestety niektórzy uważają, że aktor czy aktorka jest własnością jedynie publiczną i bycie sztucznym oraz gra obowiązuje również poza planem.
ja też nie kocham ale lubie...niestety niektorym pasuje takie zycie publiczne, innym nie, a ona przynajmnmiej nie udaje, chociaz i tak zapewne nie raz sie zmuszala by isc na premiere, wiadomo jest slawna i ma kontrakty podpisane i musi sie pokazywac, ale przynajmniej chroni resztke swojej prywatnosci, nie ma ludzi wiecznie zadowolonych i usmiechnietych,
Nieraz się zastanawiam czy fajnie być gwiazdą.Taka np.Angelina Jolie to musi mieć przerąbane,albo Kristen Stewart,słyszałam taką plotkę że nazywają ją zimną suką.Dlaczego?Tak bardzo komuś szkodzi?Każdy ma inny gust,i nie każdy ją lubi,ale powinien uszanować jej osobę w świecie filmu.Czy fajnie by było,gdyby ktoś z nas był gwiazdą i czytał takie rzeczy o sobie?Nie lubię Kristen,ale szanują ją że jeszcze wytrzymała w świecie szoł-bizu :D
niestety dzisiaj są takie możliwości że można sledzić każdy krok gwiazdy, wiadomo jeśli grają w filmach sa znani to stają się osobą publiczną, powinni udzielać wywiadów itd, ale to co teraz się dzieje to już przegięcie, żeby gdziekolwiek wyjść muszą mieć kilkunastu ochroniarzy, oczywiście taką kasę zarabiają że teraz mogliby zrezygnować i życ w dostatku do końca życia ale widocznie nie chcą.
No i to wszystko bym wkleił do mojego postu bo się z wami cholernie zgadzam ;)
pozdrawiam :)