Lubie aktorów, którzy graja różne charaktery, zmieniaja wygląd do filmu, to sprawia że chce sie ich ogladać. "Zmierzch" to mimo wszystko ciężka rola do zagrania, bo tyle ludzi przeczytało książke i każda dziewczyna widziała sie w roli głównej bohaterki, Kristen miała ciężkie zadanie temu sprostać.
Poza tym ja uwazam że jest naprawde ładna, bo naturalna, oby nie przyszły jej do głowy jakieś operacje plastyczne, bo wtedy mnie totalnie zawiedzie. A na zdjeciu głównym wygląda ślicznie.
Szkoda tylko,że jej to nie wychodzi. : )
OMG. Jasne,ja piernicze jaka ciężka! -,-
Proszę Cię... Każda aktorka lepiej by sobie poradziła. Czy to było takie trudne? Patrzyć na Edwarda z miłością?
Jej to nie wyszło. : )
Jeśli podają Ci się szaraki,gratuluję. Powinna zadbać o siebie.
Ja się nie zdziwię,jak jej sława do łba uderzy.Każdemu się zdarza ; ).
Zdjęcie główne= PHOTOSHOP.
Dżizas a Ty dalej swoje...jak Batmanowa...
Może zrozumiesz w końcu, że komuś może się ona podobać i ktoś może uznać ją za ładną dziewczynę. O gustach się nie dyskutuje.
Nie musisz każdemu, kto lubi Stewart 'gratulować' bo może kogoś Twoje zdanie nie interesuje. Może czas o tym pomyśleć?
I nie pisz mi, że każdy ma prawo się wypowiadać, bo Ty już nie krytykujesz aktorki, tylko ludzi znajdujących w niej coś pozytywnego.
PS.
OMG pisze się patrzeć a nie patrzyć!
A czy Ty nie popełniasz błędów ?
Dziewczynko droga,zapomniałaś o jedynym.
Jak ktoś z anty-fanów rury pisał,że lubi Vanessę Hudgens,wy najeżdżaliście na tą osobę i śmialiście się z niej.
Na początku krytykowaliśmy Stewart,ale skoro Wy obrażacie użytkowników filmweb,to nam też wolno. Koniec.
Dziękuję.
Wy? Tzn kto? Bo mi koło tyłka lata czyją Ty jesteś fanką i kogo lubisz.
Szczerze? Nikim ważnym dla mnie nie jesteś i nawet nie interesuje mnie to co sądzisz o czymkolwiek, tylko wkurza mnie tragicznie to, że krytykujesz każdego kto myśli inaczej niż Ty. To sie robi żenujące.
"Wy obrażacie" ? A kto to jest Wy? Bo ja się tu z nikim nie utożsamiam...
Koniec? Tzn że skończyłaś? Czy dajesz mi złudną nadzieję?
Jeździliście,jak ktoś napisał,że lubi Vanessę.
Och,jak ona może lubić Vanessę,przecież Stewart gra normalnie zabójczo!
Nie,nie skończyłam . : )
Czy ja zadałam trudne pytanie, coś niezrozumiałego w nim było?
Kto to jest wy? Bo ja mam gdzieś czy lubisz (lub ktoś inny) jakąś Vansse, Hanke M, czy HSM. Ja tego nie oglądam bo nie lubię więc się nie wypowiadam.
Więc skoro my (czyli Twoje wy, to udowodnij mi, że 'zjechałam' kogoś, że lubi jakąś Vanesse itd.
Nie mogę powaga, Keshia nie ma co się denerwować i tracić nerwów. Ona specjalnie irytuje ludzi wystarczy spojrzeć na jej wciąć powtarzające się wypowiedzi w każdym temacie.
OGARNIJ SIĘ !
:) A Wy- faneczki Słonia i Kena nie powtarzacie się wiecznie?
Nie pasi- nie czytaj. Wyraziłam się jasno ?
Bardziej niż Twój :).
Tak,najlepiej nazywać ludzi pryszczatymi itp.
sama pewnie taka jesteś. ;)
Potrzebujesz pomocy i to szybko. :)
A ja nie pozdrawiam :).
a kto chce pisac z takim czyms jak ty
my mamy mozgi wy ich nieposiadacie przykro mi tak juz jest .
A kim ja ja jestem psychicznie chora Kotka Mroku w dowodzie mam inaczej dziwnie ?
JA Z BWEZMOZGOWCEM NIE MA CO GADAC
WIDAC PO TWOJICH ULUBIENCACH
CYRUS
Anna Kendrick
Audrey Hepburn
Brittany Murphy
Dakota Fanning
Diablo Cody
Emily Browning
Helena Bonham Carter
Lindsay Lohan
Megan Fox
Miley Cyrus
Selena Gomez
Tom Felton
AKTORZY GODNI OSCARA
Dzieciaku,powtarzasz się :<. Przykre,bardzo przykre.
Skoro nie masz zamiaru gadać-to po co gadasz ? :)
hahaha.
Cyrus ma talent do śpiewu. Anna Kendrick ma świetny styl,jest piękna i dobrze wczuwa się w role;dostała nominację do Oscara ;).
Audrey Hepburn - wspaniała aktorka.
Brittany Murphy -szkoda,że już nie żyje :(. Świetnie grała,dziewczyna.
Dakota Fanning - podziwiam ją,gra bardzo dobrze. I jest śliczna.
Diablo Cody- uwielbiam ją za świetny scenariusz do ''Juno'' i ''Zabójcze ciało'' :) . Jej teksty rozwalają. ;)
Emily Browning- moja ulubiona aktorka. :) Piękna i idealna Bella.
Helena Bonham Carter - świetna kobieta,ma oryginalny styl.I ten jej głos :).
Lindsay Lohan- śliczna i dobrze gra.
Megan Fox- perfekcyjna i piękna. Ideał.
Selena Gomez-ładna i sympatyczna :).
Tom Felton- Kocham go za rolę w ''Harrym Potterze''.Ma talent i jest słodki . <3
Ja nie wiem jak w ogóle można tak świetną Audrey Hepburn postawić obok jakiejś głupiej Cyrus czy jak jej tam, Seleny Gomez, czy tej beznadziejnej narkomanki Lindsay Lohan, której nie cierpię, jak tak chcesz się wypowiadać na temat aktorek to wcześniej się dobrze zastanów, bo tu bzdury jakieś wypisujesz, tak krytykujesz Kristen a takie aktorki wymieniłaś ,że pożal się Boże! ale się uśmiałam dziękuje że mnie rozbawiłaś, tym wszystkim panią daleko do Audrey ale jak już miałabym wybrać to za nią( no nie zaraz za nią ) postawiłabym Dakotę(gówniara ma talent),Helena Bonham Carter też fajna, Brittany fajnie grała, Megan Fox może i piękna ale czy taka dobra? musiałabym więcej filmów zobaczyć, zresztą wygląd to nie wszystko. Jeśli takie aktorki jak tu wymieniłaś będą w czołówkach to kino niedługo zejdzie na psy, bo widzę jest coraz gorzej.
No nie powiedziałabym :).
Skoro wyzywasz ludzi od pryszczatych, grubych itp,itd to w takim razie chciałabym zobaczyć Twoją piękną twarzyzkę. ;)
Chociaż... nie,chyba raczej nie. :) Mogłabym się przerazić. :)