Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 263 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Zastanawia mnie czemu tak po niej jezdzicie.To młodziutka aktorka,zdąży się
wyrobić.Przecież Kidman i inne wielkie aktorki też mają na swoim koncie
słabsze role,co nie umniejsza ich talentu.Nie każdy aktor zaczyna od grania
u Tarantino czy Mendesa.Dajmy jej trochę czasu.Po drugie moim zdaniem jest
całkiem ladna,fajną ma figurę,ładną twarz.Nie bądzcie dla niej tacy podli !

bartek_042

Pewnie dlatego, że wie na czym polega rozmowa. W waszym rozumieniu to pojęcie oznacza grupowe obrażanie osoby spoza grupy.

_Garret_Reza_

Tu nie chodzi o obrażanie kogokolwiek, a juz tym bardziej kogoś 'spoza grupy', tylko o to, że się pisze jedno i to samo w kółko, pod każdym postem osoby, która ma inne zdanie i o to, że się nie rozumie faktu, że komuś może podobac się coś innego...

keshia21

Cytat, w którym Batmanowa (bo o niej wciąż piszesz?) pokazała, że "nie rozumie faktu, że komuś może podobać się coś innego".

_Garret_Reza_

Bardzo proszę:

„Nie rozumiem co się Wam w niej podoba.”
„To się mylisz. Przejrzyj na oczy!
Twoja Krycha nie jest wcale nie wiadomo jak cudowna.”
„Dziwne,jesteś facetem Bartku i podoba Ci się taki niedorozwój?”
„Jeśli wg Ciebie otwieranie paszczy,kręcenie nosem,wzdychanie jest piękne,gratuluję. ^^”

Może mam problemy z interpretacją, ale wg mnie te cytaty idealnie pasują do tego co wcześniej napisałam...

_Garret_Reza_

właśnie o to chodzi że nie można tutaj normalnie porozmawiać, w większości Kristen jest krytykowana to ok takie ludzie mają zdanie, ja czy kilka osób mamy inne, ale nic już nie można dobrego napisać o tej aktorce bo zaraz pojawia się Batmanowa i wiadome co jest dalej.

bartek_042

To tylko pokazuje,jak wyrażenie opinii przez jedną osobę(mnie)może
zagotować wszystkie osoby dookoła.A takie sprzeczki i docinki nie są złe.
Rozmowy na poziomie często są nudne,nie da się wszystkich przekonać.Więc
gdy zabraknie argumentów,warto użyć czegoś mocniejszego...np pięści.

bartek_042

brawo...wyciągnięty consensus koniec kropka

bartek_042

bartek_042 Batmanowa nigdzie nie pisała, że ktoś ma znienawidzić tę laskę - ona też wyraża swoje zdanie, tak samo jak Ty, ja i inni... wiec czego sie czepiasz?

Hoax

Czego się czepiam? Tego że ona napisała "nie rozumiem jak ona może się komuś podobać". Co tu jest do rozumienia? Gdyby wszystkim podobało się to samo to świat byłby nudny, no nie? Dlatego jeden woli blondynki, drugi brunetki, a dla kolejnego najważniejszy będzie charakter, aha a jeszcze inny powie, że nie ma to jak bycie singlem:D

bartek_042

Czyli kobiety rozróżniasz po kolorze ich włosów?

ulisseska1989

bez przesady...ostro sie zrobiło, ale myśle że prezsadzacie z docinkami do Batmanowej. Nie mozna kulturalnie wymianiać poglądów? Akeorzy raz graja lepiej raz gorzej normalne. A Kristen ma dopiero 21 lat więc wszystko jeszcze przed nia,a wygląd anormalnie nie jest jakas pieknoscia ale jest ładna, i wcale nie jest anorektyczką, ktoś chyba nie wie co to jest anoreksja skoro pisze takie głupoty...

sonnenEW

No wiesz... ja widziałam ją w kilku filmach - jak ktoś kiedyś wspomniał - jest bezpłciowa. W żadnym filmie nie podobała mi się jej gra, a niektóre z nich oglądałam przed zmierzchem.

Gdy wchodzę na forum na jakiś temat, który w jakiś sposób mnie interesuje, widzę jakie są emocje, gdy wyraża się swoje zdanie - nieco odmienne od innych. Dlatego wiem, że jak ktoś w temacie Avatara (wspomnianego wyżej) napisze "Kicz" będzie awantura, bo tematów o
podobnej tematyce jest bardzo dużo. Jak ktoś na forum Pattinsona napisze "brzydal" fanki zmierzchu rzucą się i będą krzyczeć - mimo, że temat był już tysiąc razy wałkowany. Gdy tu ktoś po raz enty pisze jaka Kristen jest piękna, cudna i w ogóle utalentowana - pytam się: po co to? Nie możecie wałkować starych tematów, tylko wciąż zakładane są nowe, po to by znów wywołać awanturę? Emocji Wam mało? z domu wyjdźcie...

A naskakiwanie na rodziców jednej z forumowiczek to lekka przesada. Trochę kultury do diabła...

ulisseska1989

sory na 20 lat od paru dni:-)........................................................