Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Dziewczyna fajna jest i co wy jeszcze od niej chcecie .! Jak się nie znacie to po co komentujecie dziewczynki .??

użytkownik usunięty
magda846

Dziewczynką jesteś ty. To raz. Dwa nie zmieniaj świata na siłe. Są fani i antyfani. Can't help it. Więc idź zajmij się czymś pożytecznym.

użytkownik usunięty

właśnie. Są fani i anty-fani.

Yymm... normalnie mi was żal.. .

użytkownik usunięty
magda846

Dziecko, wyjdź. Jeszcze nie dorosłaś do wypowiadania swojego zdania na filmwebie, musisz pozostać póki co na pudelku.

użytkownik usunięty
magda846

musisz zrozumieć,że nie wszyscy lubią to samo. I każdy ma prawo się wypowiedzieć.

użytkownik usunięty

Racja. ;)
Chociaż i tak bycie - anty to głupota.

użytkownik usunięty

a to dlaczego ? :P Gdyby wszyscy wszystko lubili to samo byłoby nudnoo . : )

użytkownik usunięty

Chodzi jej o nienawiść do jakichś aktorów. Można czegoś nie lubić, ale żeby od razu nienawidzić?

użytkownik usunięty

dla mnie to nie jest dziwne. ;p

użytkownik usunięty

Ja nie lubię nienawiści. Nawet Dody czy Michała Wiśniewskiego nie nienawidzę. To, że ich nie lubię się nie zmienia. Po prostu nie pałam do nich nienawiścią.

Nienawiść to ja mogę mieć do kogoś kto mi coś zrobił, skrzywdził, oszukał, zdradził... A nawet takiemu się z czasem przebaczy. A do aktora czy jakiegoś artysty to dziwnie mieć nienawiść. Niech sobie tam coś tworzy jak chce, a mnie zostaje tylko go nie oglądać lub nie słuchać, jeżeli go nie lubię :)

użytkownik usunięty
Camilla3

dla mnie zawsze anty - fani mieli coś nie tak z głową. ; ) bo dobra, ja też np. nie lubię ee. nie wiem justina biebera, ale dla mnie to chore zakładać blogi pdt. '' ANTY Justin Bieber ' lub ' Justin Bieber musi umrzeć ' , czy coś w tym stylu. Gruba przesada..