No ja tez nie bardzo wiem o co chodzi...
Ja bym też powiedziała, ze ma conajmniej 21 lat, ale to jest tak (przepraszam, że podam taki przykład), że ja bym np powiedziała, że Miley Cyrus ma 18 lat, choć jest w miom wieku. To jest kwestia makijażu i rysów twarzy. Ja się dowiedziałam ostatnio, ze wyglądam na 19 lat (z twarzy) i to wcale nic nie dowodzi. Sądzę (bez obrazy oczywiście), ze takie komentarze powinno zostawić sie dla siebie.
ja mam 19 lat a dawaja mi ok 22. I szczerze powiem nie jest to dla mnie jakos przyjemne ze mnie postarzaja. Bo nie chce w wieku 25 lat slyszec ze wygladam na 30.
A wszystko podobno za sprawa mojego makijazu bo maluje oczy eleynerem na gornej i dolnej powiece.Tyle ze nie jestem zadnym emo nawet ten makijaz nie przypomina tego rodzaju makijazu(bo na dolnej powiece maluje tylko kaciki od zewnatrz a nie cala kreche jak leci).Moje kreski wcale nie sa takie grubee. ja po prostu maluje sie tak bo wtedy mam wieksze i widoczniejsze oko. Gdybym miala ograniczyc sie do wytuszowania jedynie rzes i nalozenia jakiegos cienia to mojego oka w ogole nie byloby widac. Bo mam bardzo zadkie rzesy i przedewszystkim krotki co bardzo mnie boli bo chcialabym o zmienic a sie nie da. I uwierzcie mi ze gdyby tylko istnial jakis sposb aby nie malowac dolnej powieki kredka to bym tego nie robila bo nie czuje sie zbyt komfortowo w takim makijazu na codzien.
I co najwazniejsze nie chce mi sie malowac.
Ale otatnio staram sie ograniczac jedynie do malowania gornej powieki.
peace. A w przypadku Kris to chyba budowa kosci twarzoczaszki zrobila swoje.
A przepraszam, jak się ma opis Twojego codziennego makijażu do tego tematu? Bo chyba straciłam wątek ;]
Mhmhm nie mój problem.. :]
dziwne jakie ludzie mają problemy. Zarzutyy o bozee dlaczego ona jest starsza ode mnie, Ooo bozee dlaczego ona jest taka ladna.. nic dodac nic ując. Wyglada tak a nie inaczej bo natura dla niej byla laskawa. Wiec nie rozumiem problemu? . Jednym pomaga makijaz innym rysy twarzy. Tak sie to ma do tego tematu. So what the fuck?
No właśnie WTF, więc po co szczegółowo opisałaś swój makijaż? To na pewno jest dla wszystkich mniej ciekawe, niż wiek Kristen, albo to na ile wygląda.
A wiesz moze tak samo mi sie nudzilo jak autorce tego bezsensownego posta :] ? moj biedny makijazz to dopiero problem spoleczenstwa! co tam tam wiek Stewart !
chlip!
:(((((
Jak Ci się nudziło, to trzeba było zamieścić swoją wypowiedz, na forum które np. z makijażem jest związane ;]
I zgadzam się z Tobą, foreverE. Temat "pierwsza klasa" :/
'Lena' naprawdę bardzo interesuje nas twój makijaż. ciekawe ze bez użycia eyeliner nie widać ci oczu.. i pisze się eyeliner a nie eleyner ;)
i tak wgl to super temat.. pozazdrościć mądrości.