nie, nie mam kompleksów;)owszem za często otwiera usta i miny strzela, ale chyba nie jest złą aktorką. najbardziej podobała mi się z azylu i w co jest grane?..
niebieskie w kształcie migdała. :)
Zielone nie zawsze są ładne.Jak się ma w kolorze żaby to nie jest fajnie. :<.
Nie,ma małe oczy. ;)
normalne ma. zgadzam się z sonnenEW - małe oczy to mają japonki, czy tam chinki..
i to, że zielone oczy są najmniej spotykane to prawdziwy fakt. ;)
Taki sam jak to, że naturalni rudzielce są najrzadziej spotykani.
http://3.bp.blogspot.com/_pncEvG61nwY/Si0dmS-G5AI/AAAAAAAABDE/dMmwg4OaNz0/s400/m tv+movie+awards+2009+kristen_stewart_.jpg
sonnenEW czekoladoweserce trzema ignorować, taka moja rada, chyba, że nie znudziły Ci się kłótnie z nią.
W jednym temacie już jest olewana i się nie wtrąca do rozmowy.
Co do oczu, to ja też mam zielone, a raczej niebiesko-żółto-zielone, takie sobie kolorowe dziwne i jestem z nich zadowolona, a Kristen ma nawet ładne:)
ja zielone ale czasem takie jsno niebieskie:-) ta ignorować no chyba bedzie miec jakies nowe argumenty to trzeba dać szanse:-)
Mnie się podobają zielone, chociaż niebieskie też. Sama mam czarne, i denerwuje mnie czasem, że choćby nie wiem ile tuszu nałożyć na rzęsy, to nie tak bardzo wszystko widoczne, bo ciemna oprawa :)
"Poza tym Amerykanie niespecjalnie lubią Polaków.
Barack Obama grał w golfa,jak Polska była w żałobie i płakała."
Mam nadzieję, że to był żart. :D Ja w czasie żałoby słuchałem muzyki, filmy oglądałem, piwo piłem. Wygląda na to, że nie lubię Polaków. :<
Nie,tak wszędzie pisało. ;p
Nawet w wiadomościach na wp i Onecie.
On brzydko postąpił,bo prezydent Gruzji specjalnie do nas przyleciał.Odbył bardzo długą podróż. Nie odwołał,choć mógł.
Trzeba być patriotą. Dziwię się,że to wszystko Cię nie przejęło.
Ja nie mogłabym pić i słuchać muzyki.
Nie mogłaś pić bo nie masz lat...
Mi tam zimny leszek bardzo smakował (bez obrazy ale taka prawda...)
Mi bokiem wychodziła ta cała żałoba,jasne smutne zginęło wielu ludzi,jednak
to niestety dzieje co dzień.Hipokryzja i tyle to nam pokazala nasza elita
telewizyjna i POLACY.
Smutne jest to,że dopiero po śmierci Kaczyńskiego zaczęli do doceniać.Wcześniej śmieli się z niego i go obrażali.
Ja natomiast płakałam.
Patriotą można być, ale nie trzeba. ;) Osobiście razi mnie forma żałoby w Polsce, która skłania się głównie do chodzenia do kościoła, zapalaniu zniczy i, co doskonale było ostatnio widać, zakłamaniu, hipokryzji i uświęcania osób zmarłych. Do tego widać, że cała ta szopka, za przeproszeniem, była gówno warta - teraz PiS leci na wizerunku biednych i skrzywdzonych, a Polakom się to najwyraźniej podoba. Obawiam się, że czeka nas kolejny Kaczyński na stołku prezydenta, co byłoby wielką stratą dla Polski, która ma potencjał, ale sama zamyka się na Świat. Niestety jesteśmy ubodzy w ugrupowania polityczne, które nie składają się wyłącznie z prokatolickich, uprzedzonych do wszystkich półgłówków, którzy boją się skrytykować Rydzyka. ;)
A L. Kaczyńskiego doceniać można, i jest za co, ale niestety wszelkie jego poprzednie zasługi przyćmiewane są przez nieudolną prezydenturę.
Och,a może wolisz Tuska,albo Komorowskiego ?
Moim zdaniem Kaczyński uratuje naszą Polskę.
Jestem za PiS. Wprowadzenie kary śmierci i zakaz aborcji.
Rudoflik 100% racji.
Auley mam niestety takie same obawy...;/
Czekoladowe...nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie możesz głosować!
O,nie szkodzi. :)
Pójdę razem z moją mamą. Ona ma takie samo zdanie jak ja. ;)
Mój autorytet.
a wg Ciebie keshio kto powinien być prezydentem?
Nie zastanawiałam się jeszcze. Na pewno nie brat bliźniak, bo znowu cały świat będzie z nas szydził...to smutne ale taka prawda. Moi znajomi z UK pisali mi jak Anglia 'przeżywała' żałobę. Nawet nie chce mi się o tym pisać...
Kaczyńskich nigdy nie lubiłam i nigdy nie polubię. Nigdy nie będą moimi autorytetami, ani kimś kogo można uznawać.
Skończyłam temat polityczny, bo to złe przed snem;/
moherowym beretom zakaz wjazdu!
Serce, ile ty masz lat?!
Kaczyński uratuje Polskę? Prędzej Urban będzie misterem świata, niż to się stanie. Pewnie czarnych, homo i żydów też nie lubisz?
heh a dziewcze wciąż myśli ,że mnie rusza jej gadka .nie wie ,że bycie
MAMUSIĄ to wspaniała sprawa,jest jeszcze na to za mloda.W sumie na dyskusje
polityczne również.
e tam, ja i tak nie oglądam TV tylko DVD na kompie, więc dla mnie nie było żałoby, muzyka se leciała.
Uważam PO za równie śmieszne co PiS. Jestem też zdecydowanym przeciwnikiem kary śmierci i zwolennikiem aborcji. ;)
Może jeszcze złagodzenie kary dla więźniów? Od razu najlepiej wypuścić ich z więzienia.
A aborcja? Dzieciątko jest nic nie winne. Można oddać do domu dziecka przecież. Zgadzam się na aborcję,tylko pod warunkiem,że płód bardzo zagraża zdrowiu matki.
Popadasz w skrajności. Nie jestem za złagodzeniem kar, które i tak w wielu przypadkach są zbyt pobłażliwe, tylko przeciwnikiem bestialstwa.
Najpierw przydałoby się zreformować domy dziecka, później myśleć o umieszczaniu tam jakichkolwiek dzieci. Nie wspominając już o śmiesznie małej ilości rodzinnych domów dziecka.
Jeżeli zabiłeś człowieka-powinna być kara śmierci. :)
Kiedyś tak było i było znacznie lepiej.
Powinno być więcej domów dziecka,fakt.
cóż,każdy ma inne zdanie. ;)
Nic nie usprawiedliwia morderstwa. Zasada "Oko za oko, ząb za ząb" jest przestarzała i stanowi świetne pole do popisu dla różnej maści zwyrodnialców. Dożywocie jest moim zdaniem o wiele gorszą karą.
Więcej i lepszych. Także uważam, że oddanie dziecka do odpowiedniej placówki jest lepszym rozwiązaniem niż aborcja (jednak wybór pozostawiłbym w gestii rodziców), ale Polskie "Domy..." nie są przystosowane do przetrzymywania tam dzieci. Niedawno pomagałem w prowadzeniu warsztatów fotograficznych w ośrodku wychowawczym (może nie dom dziecka, ale placówka dość podobna) i byłem przerażony sposobem, w który wychowawcy odnoszą się do swoich podopiecznych. :/
można broniac sie np. podczas bójki spowodować czyjąś śmierć
jeżeli chodzi o aborcje to też nie jestem za.
tak dożywocie sprawia że jesteśmy humanitarni ,dany osobnik w więzieniu
nie jest szczęśliwy i może poczuć co stracił ,może też do końca swoich dni
pokutować tu na ziemi za to co zrobił
odwiedz jakikolwiek i nie wypowiadaj sie póki nic nie wiesz choć taka
niewiedza jest zbawienna jeśli chcesz się wysypiać
Jej, ale dyskusja na forum o Kristen:D
Nie jestem za karą śmierci, dlatego, że uważam, że są gorsze rzeczy niż śmierć, a poza tym ktoś zawsze musi ten wyrok wykonać, prawda? To skaza na jego psychice, która ujawni się prędzej czy później.
Jestem za aborcją, ale tylko we wczesnym stadium, wtedy dziecko nie jest jeszcze dzieckiem, co do adopcji... no dobra, można, ale trzeba najpierw urodzić (a to boli nieziemsko, zostają rozstępy, a żeby nie bolało to operacja i blizny) więc założę się, że chodzenie tyle z brzuchem nikomu nie podchodzi.
Śmierć za śmierć to nie jest rozwiązanie. Jeśli jestes za śmiercią dla morderców to pewnie w Boga nie wierzysz. Niby to Bóg decyduje o tym kto powinien umrzeć. Poza tym śmierć to zbyt łagodna kara. Chwila moment i Cie nie ma. Jeśli jednak mialaby wrocic kiedykolwiek kara smierci to aborcja powinna byc legalna. Skoro tak bardzo chcemy decydowac o zyciu innych ludzi. Zwierzaczki.
O TAK!!!!
Byłam wolontariuszka w domu dziecka tego nie da sie od tak opisać.Choć może
tak zimno chłód .zreformować to powinno się prawo któreodbiera rodzicom nie
zawsze "patologii" prawo do dziecka okropne w tym kraju karze się dziecko i
rodzica za biedę a państwo nie zapewnia niczego,nawet w sytułacjach
losowych...ach długo by pisać
w ksztalcie migdala OMG, bez makijazu nie wyglada tak zle praktycznie kazdy bez wyglada na zmeczona osobe itd, a Kristen ma normalne oczy wiec nie masz sie juz do czego przyczepić? wiadomo jak pomaluja rzesy zrobio kreski itd to moze mz troszke wieksze to oczywiste
Jaka dyskusja tutaj rozgorzała :)
Co do żałoby, niestety w dużej mierze była nasycona hipokryzją Polaków, wszyscy, bez wyjątku zaczęli mówić o Kaczyńskim w samych superlatywach, wcześniej - mówiąc kolokwialnie - rąbiąc mu zwyczajnie dupę i ciągle narzekając na jego żałosną prezydenturę.
Że o pochówku na Wawelu nie wspomnę.
Brata bliźniaka stanowczo wolałabym nie widzieć na fotelu prezydenckim, z czasem przyszło mi do głowy dość śmieszne pytanie, kto byłby pierwszą damą podczas prezydentury Jarka? :D
Oczy w kształcie migdała... czy fakt, że czyjeś oczy nie są takiego kształtu robi z niego automatycznie kogoś szpetnego? Co do zielonych oczu, są one dość rzadkie, jak już któraś z dziewczyn wspomniała i oryginalne :).
Kristen widziałam tylko w "Zmierzchu", który jest dla mnie filmem mdłym, słodkim aż do przesady z lekka drewnianymi dialogami. Jednak nie mogę nazwać Kristen beztalenciem, jest młoda, ma czas aby podszkolić swój warsztat, wierzę, że drzemiący w niej talent jakoś się rozwinie.
Nie jest świetna, ale niezła.
Co do tych otwartych ust(swoją drogą, ile można się o to czepiać), może ma problemy z migdałkami? :D
To takie moje, własne osobiste zdanie :)
A przy okazji, czekoladowa, przestałabyś tak obnosić się ze swoją wspaniałością, dziecko, aż kipi z ciebie arogancja, że o tej bezczelności nie wspomnę, taka moja mała uwaga.
Też stawiałam na kota Alika :D.
Ale to jest naprawdę ciekawe, zastanawiam się czy był w jakimś kraju prezydent bez żony.
Wątpię. Dlatego też obawiam się o jeszcze jeden powód do szyderstw z zachodniej strony. Oby jednak nie mieli tego powodu...
ja nie jestem zwolenninczką aborcji i zgadzam się w tym z czekoladoweserce. A co do Kaczyńskiego, to szanowałam tego człowieka. Jeśli ktoś z Was nazwał jego prezydenturę nieudolną (czy jakoś tak - nie pamiętam) - to jak nazwiecie prezydentury poprzednich polityków??? Chcąc nie chcąc - Kaczyński był wielkim patriotą.
Tak się czepiacie tego, kto będzie Pierwszą Damą, jeśli Jarosław zostanie prezydentem- to zobaczcie sobie żonę Komorowskiego - coś strasznego!!! Jej na pewno nie chciałabym na to miejsce!...
a tak w ogóle. czy to jest forum polityczne???
dla mnie przykre jest to, że ludzie zaczęli doceniać Lecha Kaczyńskiego dopiero po jego śmierci, a wcześniej tak z niego szydzili...
Dla mnie przykra jest hipokryzja, więc skoro go nie lubię to go nie lubię i o tym mówię, nie po to, żeby się czepiać.
A to, że nie jest to portal ani forum polityczne, to już inna rzecz, ale jak już ktoś zaczął temat to można na niego odpisać nie? :]
coś tu nie gra? dziwny temat się rozwinął? chyba że któres z was chce nakrecic film Kaczyńskich i polskich katastrofach?
O Dżizas wypluj to ;p ;]
Ja temat skończyłam. To forum O Stewart a nie o kandydatach na prezydenta...;]