nie, nie mam kompleksów;)owszem za często otwiera usta i miny strzela, ale chyba nie jest złą aktorką. najbardziej podobała mi się z azylu i w co jest grane?..
Jak czytam niektóre komentarze czekoladowego to mnie normalnie aż krew zalewa... "Kristen Stewart jest złą aktorką, bo ma małe zielone oczy a nie migdałowe". Nie wiem w jakiej szkole jestes, ale na pewno radzisz sobie w niej źle, bo twoja jedna pierś jest mniejsza od drugiej. Szok po prostu, że tak pusty polak chodzi po swiecie.
radzi sobie. ;)
mi się najbardziej podobała w Adventureland. poza tym b.fajny film. polecam.
a właśnie, że nie. ;)
film jest bardzo fajny.
a poza tym polubiłam go za polski akcent w filmie, a mianowicie za koszulkę z symbolem ' solidarności ' .
i jak na amerykę to jest bardzo dobry. :)
Poza tym Amerykanie niespecjalnie lubią Polaków.
Barack Obama grał w golfa,jak Polska była w żałobie i płakała.
Poza tym. Jim Carrey w ''Człowieku z księżyca'' tyrał Polaków. ;|
Bo ktoś tam zażartował,że ma polskie nazwisko.
Barack Obama rlz.
ekhem.. jak to było? '' wszyscy jesteśmy Polakami ''
oh , wzruszające.
I Woody Allen też często ośmiesza Polaków w filmach.
Chociaż np. Marilyn grała Polkę w filmie ' Pół żartem pół serio ' ;)
Jim Carrey grał według scenariusza chyba.
A nie powiedziałabym, że nie jesteśmy lubiani, jest coraz więcej polskich aktorek, które robią międzynarodową karierę, a jeszcze więcej modelek, do tego Polski są uważane za ładne:D
"Barack Obama grał w golfa,jak Polska była w żałobie i płakała." - no proszę, a co miał robić? Chodzić w czarnym golfie i mieć myśli samobójcze? Tragedia dotkneła Polskę, więc nie rozumiem czemu prezydent USA miałby zachowywać jakby umarła mu babcia -.-
np. takie ' zabójcze ciało ' to przy tym żenada.
ten film to dopiero kupa. *.*
kiczowaty pseudo-horror. ;>
a ja słyszałam, że horror. *.*
zresztą ten film to totalny bezsens. laska co chwile rzyga hm..nawet nie wiem czym i pożera gości. ;o
odpowiem ci ponieważ forumowiczce pt czekolada nie podoba sie żadem film z Krist tak wiec nie ma co pytać sie jej o jkiekolwiek filmy
żaden? kompletnie żaden?
e, to już raczej nie idzie o aktorstwo, czy film , tylko o uprzedzenie. :)
zresztą możesz być siebie dumna.
tak zachwalasz tą Emily, że postanowiłam oglądnąć z nią film.
zobaczymy, czy faktycznie taka świetna. :)
ale z wyglądu i tak jest niemrawa.x.x
adventureland zgadzam się! bardzo dobry film.
co do żałoby i grania w golfa. nie przeszkadza mi podejscie Obamy do żałoby. sama nie czułam wielkiego żalu. ak dla mnie polski rząd zgotował sobie to na własne życzenie! głupotą jest wsadzanie tylu ważnych ludzi do jednego samolotu!
Na pewno brzydsza.
Czy lepiej gra - jeszcze nie wiem..
muszę dopiero zobaczyć ;)
ileż można tłuc do łba?! mowisz zmierzchofankach a zachwycasz sie tak niszowym gównem jak disney chanell. błagam. szanowałbym to bo to samo utrapienie mam z siostra ale gdybys ty szanowała choc troche innych!
haha, do niej nie przemówisz. ;)
twierdzi, że np. adventureland to amerykańskie gówno, a o Hannach Montanie twierdzi, ze to świetny film komediowy dla dzieci.. x.x
i weź tu gadaj z takimi. ;]
chyba wystarczy tej paplaniny. jest ktoś chętny żeby pogadac o filmach i aktorach a nie skupiac sie na czekoladowym sercu?
najpierw trzeba sobie bylo zasłużyc. watpie żebys była milutka dla kogos kto źle sie do Ciebie odnosi. sama zapracowałaś na takie traktowanie.
o ? co ?
Małe ślepka.Nawet oczami się pochwalić nie może.Są zielone i w dodatku małe. Nie ma niestety migdałowych oczu :<.
chyba na tym polaga jeden z twoicha wielu problemow. ciągle bys sie tylko chwaliła jaka to wspaniała jestes. a wiec gratuluje wspaniałości.
Kristen Stewart nie ma małych oczu. Ma normalnej wielkości. czekoladowa, gdybyś się choć trochę znała, wiedziałabyś, że to zależy od makijażu.
zgadzam się, zielone oczy są najbardziej oryginalne;)
co ty tak pieprzysz o tych migdałowych oczach?! Ma małe, ale ładne z resztą o gustach sie nie dyskutuje, a tu chodzi przede wszystkim o talent! którego mało która z tych disneyowskich gwiazdek ma, a Kristen wręcz "kipi" przepełniona umiejętnościami i telentem. wystarczy zobaczyć jej filmografię
osoba czekoladowa nie jest w stanie przyjąc najmniejszego PRAWDZIWEGO faktu dotyczacego Kristen wiec nie przejmuj sie!