Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Nie jestem naiwna po pierwsze a po drugie to przepraszam ale nie wyraziłam się że żadna aktorka tak nie umie grac tylko niewiele.. zresztą wszystkie aktorki grają tak jak umieją a widocznie Stewart gra jak dla Ciebie nie najlepiej.
Ale moim zdaniem nie jest na liście najgorszych aktorek bo gdyby była to by żaden producent nie kosił na niej tyle pieniędzy.. nie jestem krytykiem filmowy ale pisze co wiem

użytkownik usunięty
Flapjack106

Spoko. Ale nie zakładaj kolejnych tematów ,może co ? pisz pod jednym tematem.
Tak,niewiele aktorek gra tak jak Stewart,czyli nijak. Powinna się podszkolić. Na razie to jest dno i wodorosty.
słuchaj,zagrała w Zmierzchu i każdy teraz ją chce do filmów brać. Karierę ma dzięki rodzicom.

Made, do cholery, nie zaczynaj od nowa! Kristen grała w wielu filmach, zanim w ogóle był pomysł na Zmierzch. Więc błagam, nie mądruj się znów.

użytkownik usunięty
Camilla3

Wiem o tym. Ale niech nie pieprzy głupot . Okej ?

Tak na prawde to nie wiesz i raczej nikt sie nie dowie jak to było.. zagrała w Zmierzchu ale nie wiedziała ze to jej taką sławe przyniesie i ze nie bedzie sie mogła wyrwac wiec tak naprawde nie masz sie o c kłócić

użytkownik usunięty
Flapjack106

Jasne,że nie wiedziała. <sarkazm>

Jest w show biznesie od małego,ma wysoko postawionych rodziców. A to głupie gadanie jej fanek.

użytkownik usunięty

Nie wiedziała , że ten film ją tak rozsławi. Proste i logiczne. :)

Skończ z pisaniem tego : "<sarkazm>"

użytkownik usunięty
Camilla3

dlaczego ?

no,raczej wiedziała :). I tak się żali,a wątpię,że jest jej tak źle. Po prostu ma za dobrze. Ale nie kłócę się już.

Dlatego, że i tak każdy wie, że to sarkazm :)

użytkownik usunięty
Camilla3

o, przypomniał mi się wątek tej dziewczyny ( nie pamiętam nicku ).

< sarkazm >