beztalencie. O ile wiem ,aktorka załatwiona po znajomościach. Nienawidzę jej głupich minek typu " podgryzanie warg, czy uniesienie brwi ...
ha....ah....ah....mamusia cię nie nauczyła że nie wolno grozić śmiercią.....chyba że jesteś......
beztalencie? może jakos to sprecyzujesz, albo jakis argument? a nie tak od razu pisac o beztalenciu,
Nie uważam że jest beztalenciem, jest świetną aktorką i to wie każdy....
tylko niekiedy żal innym w dupę zagląda że on coś osiągnęła, a inni nic...,taka prawda ;()
jest bardzo piękna i seksowna, dlatego biedne brzydkie polskie kobiety tak bardzo jej zazdroszczą...
Rzygać mi się chce gdy widze cały czas te same argumenty, które niby mają świadczyć jaka to z niej zła aktorka.
Tak, też nie lubię ludzi. Najbardziej mnie denerwuje gdy ruszają okrężnie gąbką gdy myją talerze. Najbardziej jednak denerwuje mnie gdy mrużą oczy i łzawią gdy jakaś muszka lub włos im tam wpadnie. Kiedyś np. byłam świadkiem jak facetowi spadła deska na głowę. Wiesz co on zrobił? Trzymał się później za głowę, syczał i powiedział "ała". To jest takie denerwujące...