Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

beztalencie. O ile wiem ,aktorka załatwiona po znajomościach. Nienawidzę jej głupich minek typu " podgryzanie warg, czy uniesienie brwi ...

DiDi_RamBo

Napisz piosenkę o tym jak nie lubisz Kristen.

DiDi_RamBo

Gdyby ją załatwili po znajomości to już by jej między nami nie było...

użytkownik usunięty
gennie85

ha....ah....ah....mamusia cię nie nauczyła że nie wolno grozić śmiercią.....chyba że jesteś......

beztalencie? może jakos to sprecyzujesz, albo jakis argument? a nie tak od razu pisac o beztalenciu,

użytkownik usunięty
sonnenEW

Nie uważam że jest beztalenciem, jest świetną aktorką i to wie każdy....
tylko niekiedy żal innym w dupę zagląda że on coś osiągnęła, a inni nic...,taka prawda ;()

co wy tak z tym beztalenciem? czy nie ma innych okreslen?

A w szkole nie nauczyli Cię czytać ze zrozumieniem?

DiDi_RamBo

jest bardzo piękna i seksowna, dlatego biedne brzydkie polskie kobiety tak bardzo jej zazdroszczą...

DiDi_RamBo

Rzygać mi się chce gdy widze cały czas te same argumenty, które niby mają świadczyć jaka to z niej zła aktorka.

Pawel93_fw

Ja tu nie widzę ŻADNYCH argumentów...

DiDi_RamBo

Tak, też nie lubię ludzi. Najbardziej mnie denerwuje gdy ruszają okrężnie gąbką gdy myją talerze. Najbardziej jednak denerwuje mnie gdy mrużą oczy i łzawią gdy jakaś muszka lub włos im tam wpadnie. Kiedyś np. byłam świadkiem jak facetowi spadła deska na głowę. Wiesz co on zrobił? Trzymał się później za głowę, syczał i powiedział "ała". To jest takie denerwujące...