TA laska ma wyraz twarzy jak zmieniak z krzyża zdjęty
nie potrafi wyrazac zadnych emocji nawet poza scena
o usmiechu nie wspominając
CZY TO jest jakiś ŻART ze ona ma ŚREDNIĄ 7,7????? prima aprilis juz dawno temu byl
Zgadzam się co do wyrazu jej twarzy, praktycznie wszędzie ten sam i wszędzie OTWARTA BUZIA...!
To już naprawdę zaczyna drażnić... ;/
Ona sie nie zmieni. Dziwie sie,ze wybrali kogos takiego do roli Isabelli. Gdyby wybrali kogos innego... moze Zmierzch nie bylby taki zly jako film. Ale to glowna bohaterka.... wiec....
taka srednia i to ze jest w TOP zawdziecza swoim fanom,ktorzy pokazujac swoja glupote dali jej ocene 10/10 . Jakby byla taka dobra jak Audrey Hepburn, Roberto De Niro albo Kate Winslet.
zgadzam sie :/ ...jest na prawde sztuczna :/ ...co z tego, ze ladna jesli nie potrafi z siebie wylonic zadnych wiarygodnych emocji :/ ...z tego filmu wole juz meska czesc! Ale jej gra strasznie mnie drazni!
Ojej,dla mnie ona jest przecietna z tymi zacpanymi oczami koloru zaby. Skoro ona jest ladna,to Monroe to jest przy niej bogini.
Dajcie spokoj. Zwyczajna dziewczyna,jakich wiele. Nic specjalnego. :>
no wlasnie dlatego jest ladna :D ...taki typ girl next door. Nie potrzebuje zbyt duzo makijazu, zeby byc ladna..jest bardzo naturalna...przynajmniej z wygladu
Nie zgodze sie. Bez makijazu Kristen ma straszne cienie pod oczami. Nie wyglada to ladnie.
ale niestety tylko 2 razy bo juz u mnie nie wyswietlaja:-(pamiętasz ten adres gdzie można online zobaczyć?
http://www.seans-online.pl/video/5119/Saga-Zmierzch-Za%C4%87mienie--Eclipse-2010 -Lektor-PL
kurcze zajebisty od pierwszej sceny widziałam ze mi się spodoba ah ten Riley:-) przezywałam jagbym sama była na miejscu Belli a i charakteryzacje mieli lepsza niz w new moon muzyka eh coś fajnego tylko nie jestem zbyt oiektywna:-D
śmiac mi sie chciało z ich ubrań jka kończyli szkole bo zawsze sa niebieskie:-) z lektorem ten co podałaś link :-D dzieki:-* poprzedni był po angielsku ale nie ogladalam bo czekałam na kino...a ty ile juz razy widziałaś?