Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Pokraczna i mdła dziewczynka z podkrążonymi oczami i wyjątkowo plebejskimi rysami
twarzy, szczena wysunięta zero kobiecości. dla mnie dno

platyna_2

:-) ale nie przecież Kristen zarabia miliony to powinna byc idealna, jak dziewczyna z podkrążonymi oczami, odstajacymi uszami, czasem garbiaca się na galach, ubrana w zwykle dzinsy, koszulke, trampki aczkolwiek drogie , mogła zrobić kariere no kurcze dziwne , i najlepsze w niej jest to ze prubuje utrzymac resztki prywatnosci, i chce być zwykla nastolatka, albo pryznajmniej prubuje nia byc...

platyna_2

ja mam tak fioletowe podkrążenia jakbym się biła,dlatego maści używam.

mysuperherojoker

A ja również mam podkrążone oczy jakbym rok nie spała lub dłużej i czasem mam czerwone oczy (i nie chodzi tu o kolor tęczówek tylko koło rzęs - nie wiem jak to dokładniej określić :p ) i według kolegi z klasy wyglądam wtedy jak naćpana, haha.
P.s robi się tu niezły konkurs na: "kto najgorzej wygląda?" :D

Maxine_

heh a bo ktos napisal o tych podkrazonych oczach Kristen jakby to bylo cos strasznego miec troche przycpany wzrok:-D

sonnenEW

No właśnie, wielka mi tragedia. I co z tego, że czasami zdarza jej się mieć podkrążone oczy, czy to czyni ją gorszą lub coś...? Poza tym większość ludzi niekiedy zachowuje się jakby była w innym świecie (podobnie jak Kris) i to moim zdaniem nic złego ; ]

Maxine_

racja, ja tez czasem nie wiem co wokol mnie sie dzieje:-)

sonnenEW

Heh i tak trzymać ;DD Trzeba się czasem oderwać od rzeczywistości :)

Maxine_

tak :-) czasem codziennosc przytlacza wiec fajnie oderwac sie od ziemi heheh

sonnenEW

Oj, przytłacza i to bardzo a co dopiero taka Kristen ma powiedzieć.

sonnenEW

Przyćpany wzrok jest sexy. Czemu nikt nie najeżdża na Helencię B. Carter? Przecież w filmach ma wiecznie podkrążone ślypia itede.

Maxine_

Lepszy taki konkurs, niż wybory Miss;P

krwisten07

no tak ale inni sadza ze jej zycie jest uslane rozami, bo przeciez nie powinna narzekac skoro zarabia miliony

sonnenEW

krwisten07 - no tak lepszy ;P Ale wiesz, jeśli chodzi o Miss to ja bym tam oczywiście pierwsze miejsce zajęła jak nic, po prostu błyszczę urodą, hahaha :DD (oczywiście to był sarkazm jakby ktoś nie wiedział).

sonnenEW - wydaje mi się, że żadne życie nie jest usłane różami każdy ma jakieś zmartwienia, problemy etc. A to, że zarabia miliony nie wyklucza tego, że czasem może ją coś trapić itp. Ludzie czasem są niepoważni... Myślą, że gwiazdy zawsze są nie wiadomo jak szczęśliwe i w ogóle.

Maxine_

no tak i dziwia sie gdy zobacza fotke gdy tzw. gwiazda robi zakupy:-) a nie daj Boze jak paparazzi przylapia bez make up no jak to mozliwe to jednak ona nie jest taka piekna kurcze naloze troche make up i bede piekniejsza , albo jak nie odruzniaja rzeczywistosci od fikcji tylko naskakuja na aktora no jak mogles tak ja zdradzic zabawne :-)

sonnenEW

To narzekanie mnie generalnie też trochę irytuje... nie lubię tego ogólnie.
A Kristen ma chyba polskie korzenie;>
Jeśli o to chodzi to jest jeszcze bardzo młoda dziewczyna, wyrobi się. Chociaż powinna sobie jak na razie darować wywiady... Dziennikarze sami ją prowokują, zauważyliście, że w 90 % wywiadów zawsze wyciągają ten temat?
Najwyraźniej, nie taką aktorką chciała być. Jestem prawie pewna, że trochę jest wdzięczna losowi za Zmierzch, bo dzięki niemu dostała propozycje na tyle dobrych filmów. Ja już czekam na "Welcome to the Raileys"

krwisten07

polskie korzenie? skąd taka informacja? a Welcome to the Rileys jest w internecie z napisami. Polecam. Wpisz sobie w google.

mrs robinson

to chyba mial byc sarkazm:-) praktycznie zawsze pytaja ja o wady slawy, wiec odpowiada, na poczatku nie radzila sobie w wywiadach ale teraz juz lepiej wypada, sama powiedziala ze udzielanie wywiadow i promowanie filmow jest najgorsza czescia jej pracy, faktycznie WTTR juz od jakiegos czasu jest w necie naprawde dobra rola i fajna fabula, i zakonczenie dosc zaskakujace warto zobaczyc

krwisten07

"Jeśli o to chodzi to jest jeszcze bardzo młoda dziewczyna, wyrobi się."
Jeśli masz tu na myśli wyrobi się w narzekaniu to się kłaniam i biję brawa:) Właśnie poprawiłaś mi humor na resztę dnia;)

Co do reszty to fakt. Media tylko czekają na deklarację tego typu (nie lubię fanów, nie lubię byc popularna). Poza tym raczej wiadomo, że media lubią przekręcać różne rzeczy:-) Tu się wytnie, tu się wstawi i voile.
Gdybym ja miała gacie ze swoim logo na nich to też czułabym się dość niezręcznie z powodu sławy...;)

freshbones

To ciekawe jak ty wyglądasz?! A co to jest ta "kobiecość" bo ja akurat tego nie rozumiem pod tym kątem.

mUnIeCa_2

Phihi
Zostańmy przy tym, że gość...
nie potrafi wyrazić swoich uczuć. Prawie mu współczuję.

platyna_2

Nienawiśc polaków do ludzi, którzy odniesli jakis sukces jest straszna.
Czemu musiałem sie urodzić w kraju tylu idiotów

sibkod

Nie tylko w Polsce istnieje zawiść dla ludzi, którzy osiągneli więcej. To jest na całym świecie.

platyna_2

W Polsce to jest absolutny fenomen, chyba nie ma drugiego, takiego kraju gdzie się wiecznie kogoś krytykuje. Najzabawniejsze jest to, że robią to osoby które ekhm,,,, uroda nie grzeszą(ci co komentuja urode jakiegoś aktora) , pragną sie w ten sposób dowartościować? Chyba tak bo co innego? Siedzi taka zakompleksiona założycielka tematu w bloku z szarej płyty i myslu czym by to kogoś pojechać.

sibkod

Różnie to bywa. Niektórym się po prostu nudzi, inni mają tak dobrze w dupce że im to aż szkodzi i chcą ponarzekać... Istota ludzka to stworzonko juz takie skomplikowane jest

freshbones

Może i nie ejst olśniewającą pięknością, ale z tym zero kobiecości przesadziłeś. Podkrążonych oczu wiecznie raczej też nie ma, więc nie wiem na jakiej podstawie tak ją oceniasz.

Pawel93_fw

bo cos osiagneła, kurde zazdroszcze jej ze się urodziła w Kaliforni, faktycznie nie tylko w Polsce jest zawisc i krytyka, ale jest ogromna, no ale u nas nie ma za bardzo jak się wybic, jak nie ma się kogos znanego w rodzinie czy bogatego to jest szansa, a tacy zwykli co mogą, chyba ze im sie poszczesci, szara rzeczywistość, w wiekszosci polskich filmow pokazuja jak to pieknie zyja, chodza do spa, wyjezdzaja na wakacje, i mieszkaja w apartamentach, a w rzeczywistosci zeby kupic malutkie mieszkanie to trzeba pracaowac do upadlegoa lelbo wziasc kredyt na 30 lat wiec nie wiem po co az tak ubarwiaja, mysla ze zrobia z Warszawy Nowy Jork