Pierwszy raz zobaczyłam ją w "Uczieczce w milczenie " , bylo to dawno i świetnie zagrała, bo jest naprawdę dobrą aktorką, ale przez te role w Zmierzchu, juz nikt nie bedzie traktowac jej powaznie, ma teraz pod górkę. Owszem stała sie bardzo sławna dzieki temu, ale tak samo moze jej to zaszkodzic , bo teraz wszyscy beda kojarzyc ja z ta jedna rola, i jej kariera może runac kiedys..
(... o.O) Chyba dzięki filmie "Zmierzch" i dalszych jego częściach będzie stawać się coraz sławniejsza. W 2012 roku zagra już w 4 filmach, a Ty piszesz, że Jej kariera może runąć.... Dzięki tym filmom stanie się bardziej 'rozchwytywaną' gwiazdą. I dlaczego jak to ujęłaś "już nikt nie będzie traktować jej poważnie" ? Na jakiej podstawie tak myślisz ? Ostania część Sagi Zmierzch "Księżyc w Nowiu" według mnie jest najlepszą częścią. Nie jestem Jej jakąś super czy mega fanką, ale Ją lubię ni nie mogę się zgodzić z Twoją opinią, bo Kristen Stewart jest naprawde bardzo dobrą aktorką, ale każdy ma prawo mieć inne zdanie na temat kogokolwiek ; )