Myślę ,że potrzebne jest wam miejsce do wypowiadania swoich argumentów ,bardzo
chętnie poczytam sensowne wypowiedzi,osób z którymi można dyskutować.Mam nadzieje
,że pozostali FANI są podobnego zdania.Bardzo interesuje mnie jak wygladałaby
dyskusja pomiędzy np.madeinjapan,czekoladowymsercem,iloveit,white cocain no i baby
doll;) (może powstać niezły monolog)
oni tak naprawdę nie mają sensownych argumentów. ; )
powiedzieć im coś, to odrazu czepią się wyglądu.
haha, ale ta dyskusja serio, byłaby dobra.
no jazda, ludzie! ; ) a raczej człowieku, bo to jedna osoba.
Daj sobie spokój na tym temacie. Ja cały czas czekam na wypowiedzi madeinjapan, czekoladoweserce, iloveit i reszty (wiadomo jakich kont) jak bedzie prowadzilo ze sobą MONOLOG. Idę po popcorn, zapowiada się niezła zabawa:D
a jak sądzisz?
a co z argumentem na temat?
zabrakło?
a może spróbuj przeczytac raz jeszcze ,ale tym razem ze zrozumieniem i spokojnie nie śpiesz się poczekam;)
jeśli obce Ci pojęcie "argument"zapytaj kogos może będzie mógł poświęcic Ci jakąś godzinkę lub więcej aby wyjaśnić jego znaczenie.Masz też google znajdziesz tam wyjaśnienie tak samo jak pojęcie "ironia"
Co chwilę to powtarzasz, a przysłowiowe ' G ' robisz.
Jak Ci tu tak źle, to po co tu wchodzisz?
myślę ,że ktos powinien tez wyjaśnić jej co oznacza słowo prymityw...
chociaz mam szybki sposób na to wieloosobówko droga nasza popatrz w lustro
dokładnie. nie ma to jak używać słowa, którego się nie zna znaczenia.
i udaje niby taką ' oczytaną ' . ;o
Nie jesteśmy aż tacy prymitywni, w końcu potrafimy obsługiwać komputer:) No może już jestem trochę wiekowa, ale to chyba dobrze o mnie świadczy:) Mam większą wiedzę od ciebie madeinjapan. Jak chcesz możesz zostać moim pupilkiem. Będziesz mi usługiwała, może kiedys wyjdziesz na ludzi;)
ach to musi byc oburzające dla naszej ksiezniczki ,jak to ona usługiwała?A co z jej wizerunkiem porcelanowej laleczki och i ach...szok i histeria
To jest typ dziewczyny, która musi mieć swoją Królową. Megan Fox to królowa do dupy, więc już się ofiaruję i może mnie naśladować.
porcelanowa laleczka, to już przeżytek. : D
już nie ma '' blond loczków '' , teraz jest Megan Fox. ( a przynajmniej twierdzi, że jest do niej podobna.. )
o , albo ' królewna śnieżka ' we własnej osobie. urocze, czyż nie?
ta!!
a może powinna ograniczyć spożycie halucynogenów?
i tak nigdy nie spotkałam bardziej "uroczego stworzenia jak nasz autobusik;)
Oj tam, wedle mnie to może być podobna nawet do Courtney Love. Może sobie wstrzykiwać botox i kwas hialuronowy, nic mi do tego. Niech robi co chce. W końcu masz już 15 lat i jest dorosła.(bu ha hi ha ha ha , ha ha..)
widzę, że nasza <madein.czekolada.itd>.. ucichła.
my tu zakładamy specjalnie dla niej i jej "zwierzchniczek" specjalny wątek po to, by wyraziła swoje zdanie, a jej najzwyczajniej w świecie brakuje argumentów! w innych wątkach to jesteś mocna w swoich "argumentach", które i tak nimi nie są, a tu cię po prostu strach obleciał.
Nie powiem, chętnie bym zobaczyła rozmowę tych wszystkich twoich wcieleń. ;)
Myślicie,że jesteście takie śmieszne? Prawda w oczy kole .
Wasze zachowanie jest na podstawie dzieci. Nie ma to jak kogoś wyszydzić,nie ? :)
"Wasze zachowanie jest na podstawie dzieci". Musiałabym drugie studia skończyć, żeby pojąc sens tego zdania...
robisz z siebie jeszcze większą idiotkę;)
dlaczego po prostu nie odpowiedziałś na pytanie umieszczone na początku wątku? już nie jesteś taka odważna??
zgadza się;) prawda w oczy kole;) już poczułaś??
ważne ,że wie jak się pisze obciagnąć hehe podejrzewam ,że już teraz bardzo jej się to przydaje w życiu,jak napisałam dziewucha głupia jak beton ,chamska i tylko tak potrafi gdy brak argumentów.
Nie ma co się zastanawiać skąd ona to wzięła, po prostu, albo wie z własnego doświadczenia co i jak, albo ma takie przykłady, jak się do siebie zwracać. Ręce opadają.
haha, może z bravo? tam jest taka rubryczka ' sex i miłość ' czy coś w tym stylu.
akurat jej poziom.
właśnie pojawiają się tu ludzie napisza konkretnie co myśla na dany temat i tyle.Ona robi wszystko aby przekonać reszte ,że ma rację,nie pozostawia wyboru albo tak jak mowi,albo wyzywanie i temu podobne
Hmm po prostu ta aktorka nie jest jakaś zajebista, daleko jej do kogoś pokroju Meryl Streep, gra przyzwoicie i tyle. Z jej póki co życiowej roli w Zmierzchu wychodzi tylko to, że jest mało wyrazista(być może tak miało być) co trochę kłóci się z pierwszoplanową rolą.
U mnie ma 5/10
zgadza się do Meryl Streep jej daleko i pewnie do wielu innych ikon kina ,jednak na tle innych młodych gwiazdek ,jak dla mnie pozytywnie się wyróżnia.Jeżeli chodzi o rolę w Zmierzchu to film fajny ale wiele z całej historii ucięto przez co raczej nie zyskuje,same postacie straciły bardzo dużo.
mysle, ze warto zobaczyc inne filmy z nia, a nie oceniac tylko na podstawie Zmierzchu. Wedlug mnie zagrala tam i tak dobrze. rzeczywiscie wiele wycieto i przez to film duzo traci. :)
OK. To może ja się wypowiem :) Kristen Stewart, jak dla mnie nie ma żadnego talentu, jej rola w zmierzchu - hmmm, film trochę nadęty, aktorzy cały czas maja takie same miny - zero jakichkolwiek emocji, wygladu nie będę komentowała gdyż oceniamy jej mozliwości aktorskie. Ktoś przedemną napisał, że na tle innych "młodych gwiazdek", co raczej bym nazwała "pseudogwiazdami" prezentuję się dobrze - no ja, powiem, że tak sobie, oczywiście jest zapewne lepsza od "pseudo gwiazd" disneya. Ogólnie nie lubie jej, dla mnie najlepsze aktorki to : Sandra Bullock, Meryl Streep, Betty White, Jennifer Aniston ( chodz ta na koncu nie jest bóg wie jak dobra aktorka lubie ją, dziewczyna ma w sobie to coś, wydaje sie byc cieplą osobą). To moje zdanie -ale dyskutujmy, dyskutujmy ;D
Cóż, trzeba wziąć pod uwagę młody wiek Kristen. Wedle mnie spisuje się całkiem nieźle. Między nią a tymi aktorkami co wymieniłaś jest ok 20-30 lat różnicy. To tak samo jak porównywać obraz współczesnego początkującego artysty do da Vinci, Picassa czy Renoira. Wydaje mi się, że za pewien czas będzie można ją nazwać dobrą aktorką, w chwili obecnej jest przeciętna, ale trzymam za nią kciuki. Widać, że dziewczyna chce się rozwijać. Co do J. Aniston bardzo ją cenię za rolę w Przyjaciołach, była trzecia z moich ulubionych bohaterów, niestety można o niej powiedzieć, że poza komedie się nie nadaje.