Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

To mi na myśl przychodzi jak tą twarz widzę.

MilesQuaritch

A jaka ci się podoba?

Ovcaaar

Megan Fox

MilesQuaritch

Mi się bardziej podoba Kristen ma smuklejszą buzię i wogóle jest ciut drobniejsza.. diabeł tkwi w detalach :)
Dla mnie Megan Fox ma twarz napuchniętą i jajowatą :)
Słodzsza i bardziej niewinna jest moja Niunia Krysia:*:*:*:*
A co byś powiedział o Jessice Albie i Slamie Hayek??

Ovcaaar

Ehh.Nie przepadam za Stewart,ale muszę stwierdzić,że jest ładna.Ładniejsza od Fox.Megan jest jakaś taka...wulgarna.

Toska_filmweb

Nio za ta bym ci postawił duże piwko albo kawę :)) nawet buziaka bym dał xD
Ja tam nic niemam do Megan jest ładna bardzo, ale niunia Krysia poprostu ma to coś czego niema M.F. - to trzeba samemu zauważyć i to jest piękne.

Ovcaaar

Piwa i kawy nie piję,a za buziaka podziękuję :D :D wolę czekoladke :D :P A Megan ładna bo zrobiona :P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

przecież on sobie robi jaja...Megan nie może się podobać normalnemu facetowi, to jakiś pierdoIony robot

każdy kryptogej tak gada.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

co się tak spinasz....jakiś z Ciebie onanista fanatyk Megan - królowej tandety

MilesQuaritch

Miles identyczny temat już tutaj był ,dlaczego się powtarzasz? A no przecież Megan najpiękniejsza Twoja ulubienica;)

gabi123

ona ma wiecznie otwarte usta

Valeriusz

kto?

mrs robinson

Kryśka niby.

Valeriusz

naprawdę? ojej nie wiedziałam

użytkownik usunięty
gabi123

Oczywiście, jak mówi to musi otwierać usta :)
TO TAKIE NORMALNE :)

Ma otwarte, ma bo ponoć ona ma jakąś wadę zgryzu.

Megan to robot ? - każdy typ co tak twierdzi to zakumuflowany gej. Megan to 1000 proc. kobiecości, a Bóbr to najwyżej może u niej pokojówką w willi być.

MilesQuaritch

Jak ona ma wadę zgryzu to ty masz wadę wzroku i bobra od pięknej kobiety nie odróżniasz.
Twoja Megan to normalne szmaciursko jakich pełno, a niunia Krysia to czyste słodkie piękno.. nie boi się otwierać buzi bo wie, że jest słodziuśka ;)

Ovcaaar

żart roku:D Krystian piękna niby hihihhi hohohohoh:D

Bóbr by się uśmiał

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

wyluzuj...w tym wieku jarać się dmuchaną lalą...co Ty jakiś frustrat jesteś? wszystko jeszcze przed Tobą chłoptasiu, jeszcze zaznasz (może) smak prawdziwej kobiety, a teraz pozostało Ci wyciskanie pryszczy i wzdychanie do dmuchanej lali ...kiedyś Ci się poszczęści tylko przestaw myślenie o ideale kobiety

lepiej się żoną zajmij bo jak będziesz tyle czasu na filmwebie siedział to kto inny cię w tej roli wyręczy...

chłoptasiu:D

MilesQuaritch

Fox to nie 100% kobiecości tylko 100% silikonu.Chyba nigdy kobiety nie widziałeś.Stewart jest ładniejsza.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ty tu siedzisz dłużej więc z Twojej strony mi to nie grozi :)

ale obiecuję, że już tu więcej nie zajrzę,
tak więc pozdrawiam i na drogę jedna z moich ulubionych piosenek
http://www.youtube.com/watch?v=dEKIDQmKbfk

naiwniak:D

MilesQuaritch

Kristen i Megan to dwa odmienne typy urody, jeśli jednak miałabym wybierać to wolę jednak Kristen. Megan jest zbyt słodka dla mnie, ma zbyt słodki głosik, zbyt dużą wagę przykłada do wyglądu, na dodatek kobieta z kompleksami skoro Boga poprawia;p
Kristen natomiast jest jaka jest, pieprzy ogólnie przyjęte normy, nie musi zawsze wyglądać perfekcyjnie stąd liczne fotki gdzie wygląda źle. A to właśnie w niej lubie. Luz.

platyna_2

a ja nie lubię bo nie dba o siebie a jak o siebie nie dba to i nie dba o inne ważne w życiu rzeczy;p

MilesQuaritch

ehh, co za bzdury piszecie o_O :p

MilesQuaritch

oj tam, oj tam. nie wiesz czy o siebie dba czy nie;p tak samo nie wiesz jak czesto megan fox zmienia bieliznę:P może np miesiąc w jednej chodzić, ale co tam, no nie? ważne, że tynk na twarzy jest

MilesQuaritch

yy,jak to nie dba o siebie? O_o Skąd niby to wiesz? Poprostu nie stroi sie jak Megan w różne dziwne fatałaszki.

Toska_filmweb

to platynka to napisała a nie ja

MilesQuaritch

Napisałam, że Kristen nie przywiązuje aż takiej wagi do swojego wyglądu. Nie śpi w pełnym makijażu, po bułki nie wychodzi ze sztucznymi rzęsami itd.

platyna_2

Grunt to dobrze WSZĘDZIE wyglądać - nawet w trakcie wizyty w piekarni po bułki. To świadczy o klasie.

MilesQuaritch

Ja dzisiaj wyglądam fatalnie. Nie lubisz mnie już?:P

MilesQuaritch

Bobry są ładne.. Nie tak jak ona (moim zdaniem)

MilesQuaritch

Gdy ja ją widzę mój penis pęcznieje. Chciałbym z nią to zrobić, ale nie mogę. Musimy czekać do ślubu, bo jestem staromodny.

EdwardCuIIen

To uważaj jak Ci będzie laseczkę robiła - zęby bobra bo są bardzo ostre...

MilesQuaritch

Nie będę zmuszał Belli do tak poniżających czynności.

EdwardCuIIen

Milesie tobie nawet prawdziwy bóbr by nie wziął do papy a co dopiero szmaciursko Fox ];->

Ovcaaar

Miles jest ładniejszy od Brada Pitta. Pamintej.

EdwardCuIIen

co za cio ta lol.

MilesQuaritch

No co! Powinienes brać z niego przykład, a nie mi na siłę czubek głowy w dół pchać. Ty...:P

MilesQuaritch

racja. aktorka slaba i jak dla mnie brzydka strasznie