Mi się bardziej podoba Kristen ma smuklejszą buzię i wogóle jest ciut drobniejsza.. diabeł tkwi w detalach :)
Dla mnie Megan Fox ma twarz napuchniętą i jajowatą :)
Słodzsza i bardziej niewinna jest moja Niunia Krysia:*:*:*:*
A co byś powiedział o Jessice Albie i Slamie Hayek??
Ehh.Nie przepadam za Stewart,ale muszę stwierdzić,że jest ładna.Ładniejsza od Fox.Megan jest jakaś taka...wulgarna.
Nio za ta bym ci postawił duże piwko albo kawę :)) nawet buziaka bym dał xD
Ja tam nic niemam do Megan jest ładna bardzo, ale niunia Krysia poprostu ma to coś czego niema M.F. - to trzeba samemu zauważyć i to jest piękne.
Piwa i kawy nie piję,a za buziaka podziękuję :D :D wolę czekoladke :D :P A Megan ładna bo zrobiona :P
przecież on sobie robi jaja...Megan nie może się podobać normalnemu facetowi, to jakiś pierdoIony robot
Miles identyczny temat już tutaj był ,dlaczego się powtarzasz? A no przecież Megan najpiękniejsza Twoja ulubienica;)
Ma otwarte, ma bo ponoć ona ma jakąś wadę zgryzu.
Megan to robot ? - każdy typ co tak twierdzi to zakumuflowany gej. Megan to 1000 proc. kobiecości, a Bóbr to najwyżej może u niej pokojówką w willi być.
Jak ona ma wadę zgryzu to ty masz wadę wzroku i bobra od pięknej kobiety nie odróżniasz.
Twoja Megan to normalne szmaciursko jakich pełno, a niunia Krysia to czyste słodkie piękno.. nie boi się otwierać buzi bo wie, że jest słodziuśka ;)
wyluzuj...w tym wieku jarać się dmuchaną lalą...co Ty jakiś frustrat jesteś? wszystko jeszcze przed Tobą chłoptasiu, jeszcze zaznasz (może) smak prawdziwej kobiety, a teraz pozostało Ci wyciskanie pryszczy i wzdychanie do dmuchanej lali ...kiedyś Ci się poszczęści tylko przestaw myślenie o ideale kobiety
lepiej się żoną zajmij bo jak będziesz tyle czasu na filmwebie siedział to kto inny cię w tej roli wyręczy...
chłoptasiu:D
Fox to nie 100% kobiecości tylko 100% silikonu.Chyba nigdy kobiety nie widziałeś.Stewart jest ładniejsza.
Ty tu siedzisz dłużej więc z Twojej strony mi to nie grozi :)
ale obiecuję, że już tu więcej nie zajrzę,
tak więc pozdrawiam i na drogę jedna z moich ulubionych piosenek
http://www.youtube.com/watch?v=dEKIDQmKbfk
Kristen i Megan to dwa odmienne typy urody, jeśli jednak miałabym wybierać to wolę jednak Kristen. Megan jest zbyt słodka dla mnie, ma zbyt słodki głosik, zbyt dużą wagę przykłada do wyglądu, na dodatek kobieta z kompleksami skoro Boga poprawia;p
Kristen natomiast jest jaka jest, pieprzy ogólnie przyjęte normy, nie musi zawsze wyglądać perfekcyjnie stąd liczne fotki gdzie wygląda źle. A to właśnie w niej lubie. Luz.
a ja nie lubię bo nie dba o siebie a jak o siebie nie dba to i nie dba o inne ważne w życiu rzeczy;p
oj tam, oj tam. nie wiesz czy o siebie dba czy nie;p tak samo nie wiesz jak czesto megan fox zmienia bieliznę:P może np miesiąc w jednej chodzić, ale co tam, no nie? ważne, że tynk na twarzy jest
yy,jak to nie dba o siebie? O_o Skąd niby to wiesz? Poprostu nie stroi sie jak Megan w różne dziwne fatałaszki.
Napisałam, że Kristen nie przywiązuje aż takiej wagi do swojego wyglądu. Nie śpi w pełnym makijażu, po bułki nie wychodzi ze sztucznymi rzęsami itd.
Grunt to dobrze WSZĘDZIE wyglądać - nawet w trakcie wizyty w piekarni po bułki. To świadczy o klasie.
Gdy ja ją widzę mój penis pęcznieje. Chciałbym z nią to zrobić, ale nie mogę. Musimy czekać do ślubu, bo jestem staromodny.