Kristen została wyróżniona nagrodą BAFTA, chyba w kategorii "odkrycie" "nowy talent" albo coś w tym stylu.
http://www.youtube.com/watch?v=SxPSebznyg8
Tak btw popatrz na komentarze pod filmikiem. Większość ludzi uważa, że Kristen zasłużyła sobie na nagrodę, a co za tym idzie jesteśmy sto lat za murzynami nienawidząc Kristen. Godne zastanowienia. Uprzedzenia, uprzedzenia, uprzedzenia...
Good girl, dostaniesz w nagrodę lizaka na Dzień Dziecka;) http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/00004633788709763/T/340x340/C/FFFFFF/url/chupa- chups-lizak.jpg
There you go...
Sialala :) Ja dostałam lepszego :)
Co do Kristen to pewnie zjedzą mnie teraz anty fani ale według mnie dziewczyna grać potrafi ino saga wyszła jej fatalnie. W innych obrazach było już znacznie lepiej. Nie będę na niej wieszać piesków :)
Właśnie, właśnie. Wszyscy ją oceniają źle przez Sagę i przez to, że jest nieśmiałą dziewczyną (co widać po zgarbionym, niepewnym układzie ciała). Skromność teraz to skarb o który trzeba dbać, a nie rzucać w niego mokrym papierem toaletowym:(
Pewnie gdyby Kris była jakimś pustym plastikiem i ciągle marudziła na planach różnych produkcji też wielu by po niej jechało. Taka teraz nastała moda na wyszydzanie nastoletnich aktorów. Ja lubię w niej to że jest normalna i nikogo nie udaję - a jeśli tylko taką sierotkę gra, to moje gratulacje. Nabrała mnie w stu procentach.
Boże... przestańcie chrzanić o tym jaka ona to jest normalna, skromna, naturalna... blablabla -.-
Nie ma żadnej ''mody'' na wyszydzanie nastoletnich aktorów. WTF? Irytujące dyrdymały fanek.
Ja ci powiem jaka jest moda - moda właśnie na nastoletnie aktorzyny brane do filmów za ładną buzię. Celem jest przyciągnięcie do kina jak największej ilości małolat i tylko o to chodzi. Talent się nie liczy bo nawet oni go nie posiadają, więc przestańcie wypisywać takie bzdury bo aż mi się przewraca w żołądku.
Zgadzam się w stu procentach z @Ofeflia, ale wiem też jedno - dyskutowanie na temat Kristen, Pattinsona czy tego chłopca z opaloną klatą, którego imienia czy nazwiska za nic nie potrafię sobie teraz przypomnieć to jak krytyka ojca Rydzyka przy wielbicielkach Radia Maryja - nie ma najmniejszego sensu, oni swoje wiedzą, my swoje wiemy i tak niech to lepiej zostanie :)