Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Powiem szczerze nie podoba mi się ona.
A to dlatego, że po pierwsze jej gra aktorska nie wyskakuje wyżej niż poziom gimnazjalny, choć i tam nieraz jest lepiej. Po drugie jej mimika i gestykulacja jest tak nieprawdopodobnie rozwinięta, że... prawie jak drzewo. Na koniec dodam, że nie mam pojęcia za co dostała tyle nagród za "Zmierzch", powiem szczerze, że obejrzałem i film mnie absolutnie do siebie nie przekonał, dla mnie ten film jest i będzie tandetą, żenujący scenariusz na, którym płaczą i podniecają się zbuntowani nastolatkowie. Przede wszystkim Gust i myślę, że lepszej puenty napisać nie mogłem. Dzięki i Pozdrawiam. Kamilex300133

użytkownik usunięty
kamilex300133

To jedziemy na tym samym wózku. Też uważam Zmierzch za TOTALNĄ TANDETĘ. A co do BOBRA chyba już się jej kariera powoli kończy. Skończy się ZMIERZCH to już nie będziemy widzieć ich w ogóle w kasowych filmach. I BARDZO DOBRZE! 8)

użytkownik usunięty
kamilex300133

Wszyscy jechali po zmierzchu i po niej,dlatego obejrzałam kilka innych filmów z jej udziałem,,i stwierdzam ze z nich wszytstkich to właśnie w z ierzchu zagrala najlepiej. Najbardziej zawiodłam się na królewnie snieżce bo cały czas ''wierzyłam w nią'' ze zagra tam dobrze,a tu lipa. Zepsyła mi trohce oglądanie tego filmu .

Film z Lily Collins ''Mirror mirror'' lepszy niż ten z Kristen jako Śnieżka. Widziałam oba dla porównania i Lily wypadła dużo,dużo lepiej. Jest tez ładniejsza, niż to kościste, aktorskie drewno.

Lulubell

Jeszcze gdyby jej zęby były ładne to śmiało by mogla je pokazywać, ale gdzie tam.
Filmu z Kristen jako Snow white nie widziałam, ale ten z Lily tak i Collins wypadła naprawdę dobrze. Ładna dziewczyna, pasowała do roli.

kamilex300133

Dodam jeszcze, że z ciekawości obejrzałem jej nagrody i zobaczyłem 3 nominacje do złotej maliny. Dlaczego są Tylko nominacje? Następnie chciałbym wiedzieć Kto rozdaje te "Teen Choisy"... Nie mnie to oceniać, ale myślę, że już przestaję po niej jeździć...przecież nawet jej nie znam ;P

kamilex300133

podobno dostała jeszcze nagrodę BAFTA, chyba ich do reszty pogięło....