Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Ona w ogóle nie umie grać, nie w sobie kompletnie nic. Zero emocji i wiecznie otwarta buzia - to ma być aktorka?!

kyle_TB

Bez przesady coś tam jednak umie. W czwartej części zagrała najlepiej tam dopiero zobaczyłam jakieś emocje. Jest dużo ludzi którzy nazywają siebie aktorami( chociażby w naszym kraju) a grają dużo gorzej.

kyle_TB

stwierdzam po twoim kometarzu ze ogladales kristen stewart tylko w zmierzchu. moze poprostu ma taka role ze musi miec wiecznie otwarta buzie w tym filmie?

karolina01234

chyba, zeby ktoś jej donga wpakował do ust.

lubie_kapibary

bardzo madre stwierdzenie, tylko pogratulowac;)

karolina01234

Nie, niestety miałam "przyjemność" oglądać ją także w "co jest grane" . Poza tym, skoro nie podobała mi się w jednym filmie, to po co mam oglądać kolejne filmy z tą aktorką? Żeby się za coś ukarać?

kyle_TB

coz, ja mialam przyjemnosc ogladac ja w wielu filmach np. the runaways i nie zauwazylam zeby przy kazdej scenie miala otwata buzie, zreszta nie wiem po co tak 'tworczo o tym dyskutujemy'

karolina01234

No cóż, to jest forum więc ono z definicji służy do dyskusji...

kyle_TB

zauwazylam, ale nie widze zednych powodow zeby sie tak bulwersowac. :)

karolina01234

co do otwartej buzi, podgryzania wargi, sztywnemu graniu. Gra świetnie, tylko jej postać z "zmierzchu" jest sztywna. Przeczytaj sb książki to zrozumiesz czemu tak gra.

pozmierzchu17

o wlasnie.

karolina01234

wow i znow tematy tego typu ozyly nie ma co od 3 latat jeden i ten sam argument czy raczej stwierdzenie typu otwarta buzia