Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Wg mnie jest straszna jeśli chodzi o wygląd :) Jak gra nie wiem, bo nie widziałam, ale jeśli chodzi o wygląd... Ojjj mogli wybrać kogoś bardziej pasującego do Pata - np. jakąś nie myjącą się (jak on) piękność :D Film by się lepiej sprzedał i wgl...

No, fani 'Zmierzchu' - możecie zacząć mnie rysować xD Mam gdzieś :)

nova

O.o też jej nie lubię, ale tak nisko to bym nie upadła.

nova

Tu się ocenia grę aktorską, a nie wygląd.

_Natalie_

Natalie, a gdyby Kristen była jakąś zapryszczoną, tłustą laskę z farbowanymi czerwonymi włosami, to też byś powiedziała, że tu się ocenia grę, a nie wygląd? ;p Bo wygląd to bardzo ważna sprawa w zawodzie aktora.
A co do pierwszego postu w temacie... To akurat w filmie nie jest ważne to, czy Pattinson się myje. >.<

_Natalie_

tu jest ranking popularności a nie kółko krytyków sztuki

kto ci kit wciskał, że ocenia się talent? oO

nova

jak dla mnie to jest okey .. nie jest za brzydka ale super piękność też z niej nie jest ... no tak w książce ona jest opisana jako przeciętna a on super boski więc idealnie pasuje ...chyba. (coś mi się zdaje że specjalnie to napisałaś chodzi mi tu o te ostatnie zdanie ... jak by się okazało że mam racje to wcale bym się nie zdziwiła bo niektórzy przesadzają ;p )
(moje zdanie )

anaa177

podobno o gustach się nie dyskutuje .. :) dla jednych może być ładna dla innych brzydka .. dla mnie jest bardzo ładna i ma talent .. uwielbiam ją .. no już możecie się na mnie rzucać ^^ :)

Misery_

A ja już sama nie wiem xD Czasem wygląda ekstra np.: na sesjach, galach itp. ,ale ogladajac zwykle zdjecia juz nie tak bardzo;P Ale nie jest brzydka:)

Loolly

diana, a od kiedy tu się nie ocenia talentu? ;p
ofc. nie w rankingu popularności, ale to ty zaczęłaś o nim mówić jako pierwsza.

m111

od kiedy małolaty, ciocia klocia i Zdzisiek hydraulik, jako wielcy znaFcy mogą sobie poklikać w gwiazdeczki.. czyli od zawsze..

bo nie wielu jest ludzi na tym portalu, którzy potrafią stanąć obok swojego "widzi mi się" i "gustu", trzepnąć oba w pysk i w miarę obiektywnie ocenić

nova

ja myśle że ona jest ładna... a ty co jesteś miss

nova

nie rozumiem ! dlaczego wygląd dziewczyn głównie oceniają dziewczyny ?! ale ty jesteś głupia - szara lezbo !

david113_13

szara lezbo - no akurat tu się nie zgodzę, bo przecież jej się Krsiten NIE podoba, umiesz czytać?

david113_13

Diana, spoko. zgadzam się. ^^'

Rosealice - ah, ta polska zawiść. Nikt ci nie wierzy, że jesteś ładny, a jak pokażesz foty, to jeszcze musisz udowodnić że to ty. haha. Poza ty,, nie trzeba być 'miss' żeby krytykować innych, hę? ;p

Szczerze, zmęczyła mnie trochę ta dyskusja. Dziwna tendencja, że fani tej fffspaniuaej aktorki Krysi Stjuart reprezentują prawie zawsze niższy poziom niż ludzie którzy jej nie lubią.

David - masz coś do leSbijek? i w ogóle jesteś nieźle porąbany skoro homoseksualizm to dla ciebie obraza. pf.

m111

może w zmierzchu taka ładna nie jest ale normalnie po prostu cudowna

http://www.topnews.in/files/images/Kristen-Stewart2.jpg i niech mi ktoś powie że nie wygląda tu pięknie

nova

No, jest taka przymulasta i w ogóle ;]
Do piękności nie należy, a co do grania...
Nie jest dobrą aktorką... ;)

zeugl

Joker, ona tu wygląda strasznie/tak jak zwykle/normalnie, czyli tak jak wszędzie właściwie.
Co za wiejska uroda. -.-

m111

widać mamy inne gusty

nova

Skoro już uparłaś się by oceniać wygląd...
Zdjęcia główne aktorów na filmwebie bardzo często nijak się mają do tego jak aktorka/aktor wygląda zazwyczaj. Mam wrażenie, że ktoś kto wybiera owe fotki do profili aktorów jest złośliwy, albo mało filmów oglądał i dlatego nie wie które zdjęcie aktorki/aktora najlepiej oddaje prawdziwy wygląd. W każdym razie zmierzam do tego, że Kristen widziałam w 4 filmach i zawsze wyglądała 100 razy lepiej niż na tym zdjęciu.

użytkownik usunięty
nova

A ja jestem ciekawa jak wyglądają ci, którzy krytykują wygląd Kristen ^^
Skoro jesteście tak nieziemsko piękni to może się pochwalicie swoimi zdjęciami? Chętnie się pozachwycam ^^

Uważam, że Kristen jest brzydka.
W związku z tym mam pytanie: czy w powyższym zdaniu zawarłam informację, że jestem nieziemsko piękna? Wątpię.

użytkownik usunięty
nova

Nie, ale jak dla mnie, jeżeli ktoś jest brzydki to nie powinien komentować czyjegoś wyglądu:/ Niech najpierw popatrzy na siebie, ciekawe jak tobie by było miło gdybyś była aktorką a ludzie na forach wypisywaliby jaka jesteś brzydka? :/

Szczerze mówiąc mnie to by zwisało. Nie obchodziły by mnie sposptrzerzenia itd tak zwanych 'krytyków' ani tym bardziej napalonych fanek.
A teraz wracamy do rzeczywistości, gdzie nie jestem aktorką i mówię, że jest brzydka z tą otwartą japą, czyli na każdych zdj. Gasz.. jak można wietrzyć zęby 24h/7?

rattyMonster_

kryzys - oszczędza na miętówkach

diana6echo

Gdybym była akotrką, to postrzegałabym sprawę nieco inaczej - byłabym wtedy osobą publiczną, o której się pisze i mówi bzdury, wymyśla niewybredne plotki. Przecież osoba, która chce robić karierę w show biznesie nie może być brzydka, bo bądź co bądź ale ona zarabia nie tylko talentem, ale też ciałem.

A nasza droga Krystyna nie ma ani urody, ani polotu, ani charyzmy, ani talentu. Nic. A teraz będzie przez dekadę(o ile ktoś jeszcze wtedy będzie o niej pamiętał) jechać na kiepskiej rólce w kiepskim filmiku.

m111

ekhm

ś.p. Krystyna Feldman
Giovanni Ribisi

do pięknych nie należą ;)

nova

moim zdaniem jest ładna i idealnie pasuje do Belli:)

użytkownik usunięty
nova

Nie no doprawdy, chciałabym mieć takie problemy jak ten, że Kristen ma otwarte usta na zdjęciach. Nie wiem, jak cię to tak dręczy że musisz się żalić na forum to napisz do niej jakąś petycję.

A poza tym, skoro wg. was Kristen jest obleśna, to idealnie pasuje do Belli. Bo jeżeli czytałyście książkę to wiecie, że Bella do piękności nie należała (tak o sobie mówiła). Ale i tak miała powodzenie, bo niektórzy ludzie patrzą też na ważniejsze rzeczy.

Powiedzcie tak szczerze, jesteście od niej ładniejsze? Tak pytam z ciekawości, czy macie lepsze mniemanie o sobie?

Mam zupełnie inny typ urody, moja mama jest z południa. Więc raczej trudno mi przyrównać się do Kristen. Poza tym, jak wiadomo, jeden lubi róże a drugi piwo duże, więc dla jednych mogę być ładna dla drugich nie.Tak samo jak jednym podoba sie Kristen, a drugim nie, i tym pierwszym trochę trudno zaakceptować ludzi którym Kristen sie nie podoba. ;>

a co ma wygląd mój, twój czy kogokolwiek innego do predyspozycji oceniania tej akurat osoby?

nie chce mi się powtarzać tego co napisałam w innym wątku, ale w skrócie mimika to nie to samo co ogólna ocena wartości estetycznych danej osoby
Kristen jest przeciętna, ja bym prawdopodobnie niechcący zdeptała bo bym jej nie zauważyła, ale być może jakiś 'brad pitt' czy inny quasimodo by się ślinił na jej widok ;)

tak czy siak, grę twarzą nie opanowała i jej nieustający zwis żuchwy powielany w chyba wszystkich filmach od czasu Azylu czasem nie pasuje do ról, które odgrywa

Boże drogi, bo zacznę być niemiła. Tak dręczy mnie, że cały czas ma otwarte usta. Nie interesuje mnie jej uzębienie ani co ma w gębie.

ŻALI ?! Dziecko, nie żale się tylko odpisuje na post. Dokładnie robie to samo co ty, no prawie, ja nie stękam i nie marudze jak ktoś nie lubi mojego ulubionego aktora.

Co ma mój wygląd do jej? Już pisałam, że nie jestem aktorką, więc, aż tak nie powinno Cię to interesować.

nova

moim zdaniem Kristen jest bardzo ładna, fajnie gra, osobiście nic do niej nie mam. Jeśli komuś się nie podoba, to niech napisze że wg niego nie jest zbytnio ładna, a nie wypisujecie jakieś pierdoły typu: brzydka, obleśna itp. Każdy ma inny gust, a wy chcecie stwierdzać fakty. A tak w ogóle to do filmu nie mogli wybrać piękności bo by się nie zgadzało z książką.

simpsonka18

a napisanie 'jest piękna!' to nie jest już stwierdzeniem faktu, co?

diana6echo

"a wy chcecie stwierdzać fakty"? wtf? jak ja lubię, kiedy ktoś pisze coś czego sam nie rozumie, buhah. ;]

m111

chodzi mi o to że każdy widzi ją inaczej ktoś powie że jest piękna, inny że brzydka, watpie żeby wszyscy ludzie na świecie twierdzili że jest piekna czy brzydka

simpsonka18

to co ci do tego, że ktoś nazwie ją mongolską glizdą, bo jemu/jej akurat tak się kojarzy? nic