Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Nie no po prostu samo jej nazwisko na liście obsady wołuje u mnie wstręt do filmu. Owszem, ładne z niej dziewczę, ale gra jakby wiecznie była naćpana, przepraszam wszystkie jej fanki ale ja tak ją dbieram, cóż zrobić.

delicateblonde

Zgadzam się z tobą w 100% a w dodatku uważam, że jest to beztalencie i ma stałą niedomykalnośc ust XD Ale według mnie jest poprostu brzydka ,a moze poprostu zbyt przeciętna.

Gemma_4

Dokładnie. I taka okropna, ziemista cera jak u niedożywionego dziecka (albo trupa).

majka_kizia

I ten bełkotliwy głos, przymulony wyraz twarzy...

delicateblonde

jest brzydka jak noc listopadowa...

m_szymon

Nie no aż tak źle nie jest jest całkiem całkiem ma ładną figurkę, twarz fajną ale jak ją widzę na ekranie to taka sirotka Marysia poprostu, jakby nie wiedziała co z sobą zrobić.

Gemma_4

A według mnie niepowinaś się wypwiadać na temat na który niemasz pojecia.A co sama byś zagrała lepiej,bo mi się wydaje że nie.Moje biedactwo powini ciebie wybrać ale niestety mam złą wiadomość nie jasteś sławna ani nie mieszkasz w ameryce.I dlatego cię nie wybrali.Kristen ma talent i jest bardzo ładna.Bo inaczej nie grała by w tylu filmach.I zawsze grała z najlepszymi.A ty jsteś zazdrosna o jej sławę i urode dlatego ją oczerniasz.

tia17

Nie, tego bym nie powiedziała, czy nie podkreślałam na początku że nie mam broń Boże zamiaru wyżywać się na niej by odreagować kompleksy? Nie? No to piszę teraz. A o aktorstwie również nie marzę, roli w Zmierzchu jej nie zazdroszczę - nie chciałabym mieć takiego urwania głowy z fanatyczkami tego śmiesznego cokolwiek i komercyjnego do bólu filmu. A mogłabym jeszcze spytać z jakimiż to najlepszymi grała Kirsten? Wdzięczna byłabym za odpowiedź, doprawdy.

PS: Nie no dzięki że dowiedziałam się od Ciebie że nie mieszkam w USA, dotychczas miałam wątpliwości ;P

delicateblonde

odezwali się ci co mają profile na http://www.tylkopiekni.pl/ ;)

diana6echo

tak, też się zastanawiam jak ci powyżej wyglądają. spróbujcie wyglądać i zagrać(!) lepiej jak jesteście tacy mądrzy.

Isabella_

Jeżeli chodzi o mnie, to nie ma sprawy XD.

Gemma_4

ludzie pewni siebie... ehhh.

długi.

użytkownik usunięty
xxxAnetkaa99xxx

Nie chodzi tu nawet o urodę, bo przystojna z niej dziewoja, ale ma tępy wyraz twarzy i nie umie grać. A tego ostatniego nie da się wybaczyć.'O'
Ja tam za bardzo nie wiem, co zmierzchowce w niej widzą, ale o gustach się nie dyskutuje...

użytkownik usunięty

A dla mnie nie dość, że jest przepiękna to jeszcze niezwykle utalentowana!

Bardzo mi się podoba i nie chciałbym zmieniać niczego w jej wyglądzie ani zachowaniu!

Pozdrawiam.

Zmierzchowce, nie ma to jak słowotwórstwo ^^
A drogich oponentów którzy zjeżyli się na sam tytuł tematu odsyłam do mojej pierwszej wypowiedzi, może niech przeczytają a potem zarzucają nietolerancję ;)

Isabella_

Kocham jak ludzie podają podobne argumenty xD
Zgodnie z tym co podałaś nie mamy najmniejszego prawa krytykować polskiej polityki. Bo w końcu spróbuje rządzić lepiej jak jesteście tacy mądrzy :P
Argument bez sensu i do kosza.

diana6echo

Hejhejhej ja nikogo nie chcę obrażać! Zresztą napisałam, że ładnę z niej dziewczę, czyż nie? Wg mnie po prostu ma trochę zblazowany styl bycia i bełkotliwy głos - ogólnie jej nie lubię.

delicateblonde

Ja tylko wspomnę, że New York Times wyróżnił ją jako jedyną z obsady New Moon twierdząc, że zagrała świetnie, więc coś w niej jest.

olkaviernes

Tiaaaa a magazyn People umieślił Zaca Efrona na liście najseksowniejszych facetów świata ;)

delicateblonde

ojojoj a kogo to obchodzi????????!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
delicateblonde

co do tego "O" to wydaje mi się, że to jest celowe w filmie. jak byście
przeczytali książkę to może byście pojęli. autorka w książce b. często
pisze jak bella "rozdziawiała" usta (niedowierzanie, zdziwienie, zamyślanie
etc. etc. etc)

Dziękuję za przydatną informację, aczkolwiek osobiście jestem po lekturze pierwszej części owej sławetnej sagi. To po pierwsze, a po drugie Zmierzch to nie pierwszy film w jakim miałam (nie)przyjemność oglądać Kirsten, gdyby był nie ośmieliłabym się oceniać.

delicateblonde

to ja proponuję ci
nie oglądaj kolejnej części
skoro kristen ma popsuć ci całą przyjemność...

anna83

Dziękuje za radę, ale jakoś Zmierzchu nigdy nie lubiłam, więc i tak przyjemności mi oglądanie nie sprawi z Kirsten czy bez.

delicateblonde

Jesli jej nie lubisz to po co piszesz na jej forum.

tia17

Yyyy...Bo od tego jest forum? Żeby wyrazić swoje zdanie?

tia17

Bo nigdzie nie jest napisane że na jej forum trzeba pisać same pochwały, czyż nie? Wolność słowa, moi drodzy, gdzie tu jest wolność słowa? Niogo nie obraziłam, więc nie zamierzam się kruszyć bo fani uważają ją za ósmy cud świata. Ja jednak jestem zdania że z końcem kręcenia przesławnej sagi kariera panienki Stewart zgaśnie. Nie będę płakała.

delicateblonde

Mi się zupełnie nie podoba. Wydaje mi się nie ładna zarówno na zdjęciach jak i w fragmentach filmów.
Samej sagi nie czytałem i nie oglądałem (raz chciałem z ciekawości, ale siostra ostrzegła mnie, że dla własnego dobra mam się z daleka trzymać ;P) ale z tego co widziałem we fragmentach to rzeczywiście aktorsko nie powala. W każdej scenie którą widziałem tak sam wyraz twarzy- ogromnego zdumienia pomieszanego z wykrzywianiem twarzy.
Może się czepiam, ale te argumenty nie pojawiają się po raz pierwszy więc może coś w nich jest...Co, zmierzchołaki? ;)

Pozdrawiam

delicateblonde

Ja tam za bardzo nie wiem, co zmierzchowce w niej widzą, ale o gustach się nie dyskutuje...

Hmm.. jak już tak dyskutujemy, to może nie oceniajcie Kristen po obejrzeniu tylko ZMIERZCHU! W zmierzchu jak i księżycu w nowiu jest mdła, bez wyrazu, wkurzająca itp..., ale w innych produkcjach jest niesamowita! Polecam Ucieczkę w milczenie albo The cake eaters.

kamcia_9999

Hmmm wiesz tak z ciekawości popatrzyłam na Ucieczkę w Milczenie i nawet może być niezłe, na pewno zobaczę, jak będę miała czas.