Kristen powinna iść na fotomodelkę albo wziąć się za jakiś inny zawód.Nie jest stworzona do aktorstwa.
Ten temat to już przesada, może i jej gra nie jest rewelacyjna,( o tym można dyskutować ) ale żeby pisać że jest brzydka? zwyczajna ładna dziewczyna. Co to w ogóle za zdanie " brzydkie beztalencie" ? widzę, że na tym forum to coraz więcej dzieci przebywa.
racja...jedno i to samo, beznadzoejna i brzydka ups dawno nie było "otwartych ust" nic innego nie potrafia. Szkoda slow.
Po prostu wyrażam swoją opinię, nie podoba mi się. Może nie jest jakaś ohydna, ale najpiękniejsza również.
chyba wypada mi się zgodzić. co do urody - o gustach się niby nie dyskutuje. ale ja uważam, że jest dużo aktorek o wiele mniej urodziwych od Kirsten. a jej gra. no cóż. świetnie nadaje się do filmów trochę neurotycznych. nie do produkcji, gdzie optymizm wycieka nawet z tłustej serwetki w śmietniku. prawdą jest, że powinna popracować nad mimiką twarzy. i uśmiechem.
Kiedy widzę jakiś potencjalnie dobry tytuł i dowiaduję się, że "ona" tam gra to nasuwa mi się tylko jedno: Ja pier%#&...
Przepraszam za ten wulgaryzm no ale... wybaczcie.
Niestety muszę się zgodzić. Nie widzę sensu w ładowaniu jej do tylu filmów. Rozumiem dzieci ja lubią no ale bez przesady...
Mam pewną teorię, ona Ma chroniczne niedotlenienie mózgu, i oto cały powód wentylacji 24/7 biedna dziewczyna, z tego powodu jej współczuje. A co jesli kiedyś domknie te wrota i się udusi? Cóż pewni ludzie nie maja szczęścia w życiu...
"Mam pewną teorię, ona Ma chroniczne niedotlenienie mózgu, i oto cały powód wentylacji 24/7 biedna dziewczyna, z tego powodu jej współczuje."
NIe - ma progenię, taka wada gryzu. Laska wygląda jak Jacek Gmoch i mnie również irytuje. Byłem dziś w kinie na Śnieżce i Łowcy - pokażcie mi ludzie w którym miejscu ona jest piękniejsza od Theron?
W dobie "powszednich" operacji plastycznych. Niepotrzebnych, głupich operacji plastycznych. Ta jedna mała irytujaca istotka, na którą przez jej dziwną popularność musimy patrzeć, odmawia? Co za samolubna zołza!
Normalnie nie jestem płytka i powierzchowna. Nie wierzę że zlikwidowanie "garbka" na nosie "odmieni Twoje życie" Ale o ile łatwiej oglądałoby sie tą dziewuchę bez tego uszczerbku na twarzy?
Nadinterpretujesz. Istnieje pewien odwieczny kanon piękna kobiecego i męskiego ciała, który na przestrzeni wieków nie zmieniał się wcale aż tak bardzo. Ot kwestia kilku kilogramów w jedną lub w drugą stronę, ale generalnie zawsze chodziło o jedno, o proporcje, symetrię i brak wad rozwojowych. Reszta to kwestia gustu i jeszcze kilku innych czynników., o których nie będę wspominał.
Osobiście aby była jasność jestem przeciwnikiem stosowania przez kobiety makijażu. Uważam że jesteście piękne bez tego. Żyjemy w chorych czasach, w których nieumalowana kobieta szokuje i wydaje się być nienaturalna gdy tak naprawdę jest zupełnie odwrotnie. Kulturowy miraż.
Nie piszę aby królewna Śnieżka - o zgrozo - napompowała sobie cycki silikonem i zrobiła botoksowe wargi. Kristen ma po prostu fatalną wadę zgryzu pomimo to producenci filmu starają się wmówić mi, że ona jest fizycznie najpiękniejszą kobietą na świecie chociaż do perfekcji wiele jej brakuje. Tyle.
Tez sie zgadzam , ona jest jak kłoda .... co prawda nie widziałam zbyt wielu filmów z jej udziałem ale za każdym razem gdy ją widzę w jakimś filmie mam wrażenie jak bym była na jakimś przedstawieniu szkolnym ... a co do jej urody to totalnie nie nadaje sie na królewnę śnieżkę .... nie wiem co ona ma wspólnego z ta postacią baśniowa ale na pewno nie urodę, nie to , ze twierdze ze jest taka brzydka ale jest po prostu za zwyczajna , niczym sie nie wyróżnia .