może i był taki temat ale nie zauważyłam. pokazała swoje możliwości na soundtrack do 'The Runaways" jak dla mnie da się słuchać:-)
Słuchałam. I od razu wyłączyłam :).
Gorszego badziewia nie słyszałam,takie jest moje zdanie.
Dakota Fanning śpiewa zdecydowanie lepiej. Najlepsza jest piosenka w jej wykonaniu: ,,cherry bomb''. ;d
zajebista.
No mi się cherry bomb też najbardziej podoba i nie uważam ze te piosenki w ich
wykonaniu to badziew, słuchałam ich długo, wpadaja w ucho ;]
Do filmu ,,Wszystko za życie'' ułożyła i zaśpiewała sama piosenkę.
,,The Runaways'' to film biograficzny i musical.
Więc powinna trochę umieć śpiewać.
Wiem.
No i troche umie śpiewać, nikt od niej więcej nie wymaga bo póki co nie zamierza
nagrać płyty.
Pisze wyraźnie: Biograficzny, Dramat, Muzyczny.
Skoro nie potrafi grać,to niech się może przyłoży do śpiewania?
Tak,tak.Ty się zawsze zgadzasz z tymi,co kochają Kristen . :)
To już nie jest kwestia tego kto kocha Kristen a kto nie, tylko że musical to jest
hsm, a nie the runaways.
Wyraźnie to sobie może pisać ;) Przy Zmierzchu też pisze, że to horror:)
Nie no może jest filmem muzycznym, w końcu to film o zespole, ale do musicalu mu trochę brakuje.
PS. A Kristen nie kocham, wolę jednak chłopców...
jeśli już to Kristen jest idolką a nie fanką, a między musicalem a filmem muzycznym jest jednak różnica, co do głosu Kristen to ma nawet niezły, aż się zdziwiłam w Wszystko za Życie ,że potrafi tak śpiewać:)
No i Vanessa ładnie śpiewa, nic do jej spiewania nie mam, bo nawet zdarza mi się, że
słucham jej piosenek. Ale głos zawsze mozna poprawic, nie? Co to za problem?
Och jasne! Tak świetnie sparodiowała Joan Jett! :)
Amerykanie to straszny naród.
Nie dziwię się,że podoba im się gra ćpunki-Stewart. ; >
mi się podoba ma taki dosć mocny głos...fajnie ale nie jest piosenkarka zapewne nie uczy sie spiewac calkiem nieżle wyszło a Dakota tez super...
"I Love Playing With Fire" w wykonaniu Stewar bardzo bliskie oryginałowi. Wątpię jednak żeby w nagraniu pozostało wiele z jej prawdziwego głosu. :P
kristen śpiewa dużo lepiej od dakoty;p
np w tym: http://www.youtube.com/watch?v=oVjEvf1SmCM podoba mi sie, troszke fałszuje ale może być (trochę sie znam bo chodziłam 6 lat do muzucznej :D)
ale w tym ,,cherry bomb" dakota się nie popisała za bardzo...;p
No właśnie, większość znawców The Runaways (a miałam okazję takich poznać, choć sama słabo znam ten band) twierdzi, że Kristen, owszem, brzmi jak Joan, ale Dakocie daleko do Cherie (ma wyższy głos). Ale mnie się "Cherry Bomb" i tak podoba bardziej w wersji filmowej niż oryginalnej.
nom takiego samego nie znajda głosu więc nie wiem o co wam chodzi Krist i Dakota nie sa piosenkarkami ale poradziły sobie szkoda że Krist mało spiewa wiecej Dakota
To film muzyczny ,więc powinny jako tako spiewać. ;)
Kristen mało śpiewa bo fałszuje :)
Nie,nieprawda.
Śpiewały po równo. Jak Cherie Currie odeszła z zespołu w roku 1977,to Joan Jett śpiewała jeszcze przez 2 lata,aż do całkowitego rozwiązania zespołu :).
no ale takie piosenki na soundtrack wybrali że wiekszość parti śpiewa Curry tak jak np cherry bomb szkoda bo fajnie się słucha Kristen uwielbiam Dead and justice
No i dobrze :). Mniej słuchania Stewart to będzie niebo dla moich uszu w filmie : ''The runaways'' :).
Słuchałam Dead and justice i nie jestem specjalnie zachwycona.
Film oparty jest na autobiografii Cherie Currie i opowiada chyba o początkach zespołu, nic więc dziwnego, że usłyszymy więcej Dakoty.
'But Joan I'm getting tired, I've run out of fire
I can't go any farther but Cherie you must try harder
Joan, I'm down, my ankle, I can't go on, but I can't leave you
What do I do? Save yourself you know what you gotta do
Oh my God' uwielbiam ten kawałek wielka szkoda że Krist wiecej nie śpiewa