Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Widzieliście ją w innym filmie niż Zmierzch?? Jeśli nie to nawet nie próbujcie wyrażać swojej jakże obiektywnej opinii, bo zjadę równo! Uważam że nie jest jakąś wybitną aktorką, bo to tak naprawdę dopiero początek jej kariery. Myślę jednak że daje radę. Nikt nie zaangażowałby aktorki, która jest słaba do wysokobudżetowego filmu jakim bez wątpienia jest "Zmierzch". A sam film klapą nie jest skoro ma tylu fanów. Ja osobiście wolę książki, bo jak to zwykle bywa zostało pominiętych wiele ważnych scen. A do Kristen nic nie mam. Przynajmniej nie jest sztuczna i jest całkiem ładna;p A to że ktoś mówi o nie pasztet albo pała do niej nienawiścią tylko dlatego że nienawidzi wszystkiego co jest związane ze "Zmierzchem" to jego problem. Ja jej daję 7/10 bo może z niej jeszcze być dobra aktorka, a to co teraz sobą prezentuje nie jest złe, więc z czystym sumieniem mogę dać jej tyle.

Lola140392

Tak. Dzisiaj mialam okazje obejrzec Cake Eaters. Jej gra siegnela dna.
Zjedziesz.... Och,juz sie boje. :O Ona dostala ta rolke po znajomosci. Owszem jest. :) A high school? :) Tez mial tyle fanow i co?
7? :O Boj sie Boga.

użytkownik usunięty
Jill_

Pisze się "nieprędko" a nie nieprętko. Chyba, że mówiłaś o jakichś prątkach. To i tak źle napisałaś.

Gdzie napisalam slowo nieprędko?

użytkownik usunięty
Jill_

http://www.filmweb.pl/film/Listy+do+Julii-2010-522827/discussion/Kidy+premiera+D VD,1422828#post_4417806

Tutej maleńka, tutej:P

sledzisz kazdy moj ruch? Aaaa. POLICJA. :OOOO

Jill_

I oprócz tego, że jesteś głupiutka, zrzynasz moje teksty ;)
Wiem, że Ci imponuję, ale kochanie, kreatywność w życiu jest ważna.

Camilla3

Ty ich nie wymyslilas przedszkolaku. :) Jak tam? Obejrzalas bardzo slodki film? :)
Gwizdze na ciebie i te twoje teksty. :F

Jill_

A jednak musiały Ci się spodobać, przede mną ich nie pisałaś, a więc... ;)
Nie, tym razem słodkiego nie, zaserwowałam sobie thriller.

użytkownik usunięty
Jill_

Jill_ Wydajesz mi się znajoma..Hm. :)

A Kristen umie grać i tyle. Nie zaprzeczysz temu.

No znajoma, bo obie wiemy kto to ;) Żałosne co prawda, ale cóż...

użytkownik usunięty
Camilla3

hahaha. znowu zaczyna? a wystarczyło , że mnie tu chwilę nie było, przykre.

użytkownik usunięty

i gluchytelefon też jest jej... zorientowałam się już po pierwszym wpisie.

Tak, tak, wiem. Też od razu wiedziałam, ale nie chciałam już nic pisać, i jeszcze jedno konto było, ale nie pamiętam dokładnie nicku.
Ona nigdy nie przestanie, ten typ tak ma :)

Camilla3

Kruczowlosa, to konto...

Jill_

"Tak. Dzisiaj mialam okazje obejrzec Cake Eaters. Jej gra siegnela dna.
Zjedziesz.... Och,juz sie boje. :O Ona dostala ta rolke po znajomosci. Owszem jest. :) A high school? :) Tez mial tyle fanow i co?
7? :O Boj sie Boga."

Widzę że twoje rozumowanie sięga zera;p Domyślam się że ty masz bardzo wyszukany gust, ale po twoich żałosnych wypowiedziach jakoś tego nie widać. Zawiść jaka tobą kieruje jest nie tyle żałosna co śmieszna. Ja nie napisałam że Kristen jest genialną aktorką, ale że jest na tyle dobra że mogę dać jej 7. To się nazywa czytanie ze zrozumieniem. Chyba że mam ci inaczej to wyjaśnić żebyś wreszcie skumała? A jeśli chodzi o High School Musiacal, to mam o nim taką opinię jak o tej całej Hannie Fontannie;p Jeden wielki kicz. I na tym kończę bo to forum o Kristen a nie chcę się rozgadać o innych badziewiach...:/

Lola140392

Racja, zgadzam się z Tobą ;)

Camilla3

najlepiej napisać beznadziejna itd, oceniać nie po roli jaka zagra aktor tylko z góry zakładać jaką jest osobą jaka jest aktorką, najłatwiej zmieszać z błotem ot tak z zawiści by lepiej się poczuć...Jill_ a skąd ta pewność ze dostała role po znajomości zapewne napiszesz ze tatuś jej załatwił...co do konta to czy myślę o tej samej osobie co wy? jeśli tak to trzeba być naprawdę nieżle pokręconym i chyba nie mieć nic do roboty skoro siedzi się dzień w dzień i co jakis czas zakładać nowe konto, jeśli tak dalej pójdzie możesz skońmczyć u psychologa z rozdwojeniem jażni:-)

sonnenEW

Tak, tak, myślisz o tej samej osobie co my :)
Rozdwojenie jaźni, to powinni u niej wykryć już dawno, zanim utworzyła swoje 10 konto. Ale nie ma co pisać, to nie forum o niej, i jej problemach ze sobą.
A co do Kristen, zdania nie zmienię, lubię ją i uważam, że ma dziewczyna talent, ot tyle.

Camilla3

no tak ma talent i watpie by jej tatus az tak pomagał, poprostu jest antyhollywoodska, i zacynaja doceniać jej styl:-) w końcu

sonnenEW

a co do konata to jeśli fakycznie to ta sama osoba pod innym nickiem to powiedz czy to jest aż tak zabawne? czy naprawdę nie masz innych zajęć twój poziom jest nizszy od 0 o ile to możliwe i tyle koniec kroopka eh

Lola140392

według mnie tez jej trochę do ideału aktorki brakuje ale może być. i jak się nie uśmiecha to jest całkiem niezła laska ale jak otworzy usta to jej te królicze zęby trochę uroku odbierają:D