Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Słyszałam, że Kristen grała w "Flintstonowie: Niech żyje Rock Vegas!"
Czy to prawda? Bo w obsadzie nic nie ma...

goha2828

"grała" dziewczynkę rzucającą pierścieniami w jaskiniowca. Link: http://www.youtube.com/watch?v=y3sl9e7bvok

jaanja

Dzięki za info. Ale czemu jej nie ma w obsadzie?

goha2828

No dobra nawet nie było widać twarzy ale w obsadzie to by ją mogli umieścić ;)

goha2828

Gdyby w filmach umieszczano nazwisko każdego statysty, którego widać przez choćby sekundę napisy końcowe miałyby długość równą połowie filmu. Po za tym sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie - nie widać jej twarzy ;p

jaanja

No ta ale to nie jest jakiś tam przeciętny statysta tylko aktorka, która ma już sporo fajnych produkcji za sobą więc może warto by było ją w takowej obsadzie umieścić... Ja już dodałam w kontrybucjach tego filmu tylko nie wiem ile czasu zajmie dodanie jej i wgl. jak to przebiega (czy ktoś na to zgodę wyraża lub coś podobnego).

goha2828

Nawet na wikipedi Kristen ma w swoich rolach tamten film... Filmweb nie może być gorszy! ;)

goha2828

Aktualnie jest. Ale gdy nagrywano ten film nikt nawet nie pomyślał, ze kiedyś Kristen będzie tak sławna. Po za tym nie mam pojęcia czy napisy można zmieniać, czy filmweb woli, aby pozostały tak jak w oryginale. A tak w ogóle, to jaką różnicę zrobi to, że do jej filmografii ktoś doda film i podpisze "jako dziewczyna rzucająca okręgami w jaskiniowca"?

jaanja

No zajebioza, bo jak ja chciałam dodać to info, zostałam brutalnie odrzucona... :/

jaanja

Mi zrobi bo jestem jej fanką ;)
A jeżeli chodzi o obsadę z filmwebu to czy ona zależy od napisów w filmie? Pytam z ciekawości :)

goha2828

rany, ludzie skąd wy wiecie takie rzeczy? widać ją tylko przez sekundę w dodatku od tyłu! gdzie wy wygrzebujecie takie rzeczy?! i skąd wiecie, że to na pewno ona?

umieszczanie takiej rzeczy w jej bibliografii byłoby spora przesadą. Założe się, że ona sama nie pamieta o rzucaniu kółkiem we "Flinstonach". Z drugiej strony, fajna ciekawostka dla zwariowanych fanów

Ruby_in_Gold

No mi się wydaje, że nie zrobi różnicy to, że dodamy do jej filmografii Flinstonów bo ma w niej film "Metamorfoza" w którym jest "dziewczynką która czeka na napój"... Więc co by zaszkodziło dodać Flinstonów?