Słyszałam, że Kristen grała w "Flintstonowie: Niech żyje Rock Vegas!"
Czy to prawda? Bo w obsadzie nic nie ma...
"grała" dziewczynkę rzucającą pierścieniami w jaskiniowca. Link: http://www.youtube.com/watch?v=y3sl9e7bvok
Gdyby w filmach umieszczano nazwisko każdego statysty, którego widać przez choćby sekundę napisy końcowe miałyby długość równą połowie filmu. Po za tym sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie - nie widać jej twarzy ;p
No ta ale to nie jest jakiś tam przeciętny statysta tylko aktorka, która ma już sporo fajnych produkcji za sobą więc może warto by było ją w takowej obsadzie umieścić... Ja już dodałam w kontrybucjach tego filmu tylko nie wiem ile czasu zajmie dodanie jej i wgl. jak to przebiega (czy ktoś na to zgodę wyraża lub coś podobnego).
Aktualnie jest. Ale gdy nagrywano ten film nikt nawet nie pomyślał, ze kiedyś Kristen będzie tak sławna. Po za tym nie mam pojęcia czy napisy można zmieniać, czy filmweb woli, aby pozostały tak jak w oryginale. A tak w ogóle, to jaką różnicę zrobi to, że do jej filmografii ktoś doda film i podpisze "jako dziewczyna rzucająca okręgami w jaskiniowca"?
Mi zrobi bo jestem jej fanką ;)
A jeżeli chodzi o obsadę z filmwebu to czy ona zależy od napisów w filmie? Pytam z ciekawości :)
rany, ludzie skąd wy wiecie takie rzeczy? widać ją tylko przez sekundę w dodatku od tyłu! gdzie wy wygrzebujecie takie rzeczy?! i skąd wiecie, że to na pewno ona?
umieszczanie takiej rzeczy w jej bibliografii byłoby spora przesadą. Założe się, że ona sama nie pamieta o rzucaniu kółkiem we "Flinstonach". Z drugiej strony, fajna ciekawostka dla zwariowanych fanów