Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Tylko się męczy z bez przerwy otwartymi ustami? Widać że ma problem z zamknięciem szczęki. Mogłaby iść, wyciąć i mieć z głowy, przecież nikt się nie będzie śmiał. Wiem, że przez parę dni boli, bo sama miałam, ale lepiej się pomęczyć przez tydzień niż cały czas bez przerwy...
P.S Nie mówię że jest złą aktorką, tylko że nie umie zamknąć ust, to różnica.

użytkownik usunięty
anelise12

ja też mam 3 migdał i cały czas oddycham przez usta wiec siedzie z otwartą gębą. ale skąd wiadomo, że ona też ma 3 migdał,. może to inna dolegliwość? nie wiem dlaczego to tak wszystkim przeszkadza. naprawdę, dopóki nie zaczęliście o tym wszyscy gderać nie zwracałam na to uwagi.

użytkownik usunięty
anelise12

Jaka jesteś zabawna. I w ogóle nie powtarzasz po innych! A to ci dopiero szok...

Migdałek gardłowy (tzw. trzeci migdał)
"Proces ten dotyczy głównie wczesnego etapu rozwoju człowieka, w życiu dorosłym nie odgrywa już tak znaczącej roli." i "skutki: choroby uszu: wysiękowe zapalenie ucha, nawracające ostre zapalenie ucha środkowego, upośledzenie słuchu, zrosty w uchu środkowym " - w wypadku przerostu trzeciego migdałka
Gdyby chorowała to wątpię by ją wzięli do jakiegoś filmu.

Wpisując w google w grafice Kristen Stewart wyskakują zdjęcia pół na pół za otworzonymi ustami i zamkniętymi. 10 na 10

użytkownik usunięty

dzięki aśka. wyjaśniłaś mój problem z uszami. jestem Ci dłużna! :]

użytkownik usunięty

A proszę cię bardzo;p:))

ja tez dopoki nie zaczelo pisac o tej jej otwartej buzi to nie zwracałam uwagi na to, no ile mozna wałkować to samo

anelise12

tu niektórzy ludzie mają jakąś nerwice natręctw, bo ciągle komuś przeszkadza ta jej otwarta buzia, jeden mruga okiem, drugi dłubie w nosie a Kristen ma otwarta gębę i już , mi się to podoba jest w tym jakiś urok...

gabi123

tak sobie przegladałam zdjecia i tak naprawde ma wiecej zdjęc z zamknieta buzia:-)no ale nie wnikam taki urok...a niektórzy maja tiki np. znam osobe ktłóra mruga ciagle oczami i co jest gorsza eh

sonnenEW

yy to raczej nie przez trzeci migdał ;/ <ściana> jak ktoś ma problemy z oddychaniem to raczej jest związane z krzywą przegrodą nosową a nie z migdałami...

husky

jedna palnęła juz kiedys o tych migdałach i teraz nastepna podłapała, lekarz sie znalazł

użytkownik usunięty
husky

Z reguły dzieci mają przerośnięty migdałek gardłowy, mają otwarte usta, chrapią, nie jedzą, mają powiększone węzły chłonne, sapią. Nie widziałam, żeby Kristen sapała co wyklucza jakąkolwiek chorobę. Poza tym nie jest dzieckiem.

użytkownik usunięty

ludzie. niektórzy mają Zespół Downa i jakoś żyją.. myślę, że otwarte usta (z jakiegokolwiek powodu) to nie koniec świata!

no tak tylko dla niektórych jezeli jest ktos aktorem to ma byc idealny,zobacza odstajace uszy i sie ciesza bo jednak okazuje sie ze dan aosoba ma jakies wady, a juz nie mówiac o zrobionych zdjeciach gwiazdy bez make up totalny szał eh

użytkownik usunięty
sonnenEW

Tak. No i doszliśmy do sedna sprawy. Ludzie patrząc na innych szukają w nich wad by móc powiedzieć: "Ha! Jestem lepsza od niego!". Jesli sie znajdzie te wady u gwiazd to tym bardziej cieszy szaraczkow, bo wtedy sobie wmawiaja, ze oni tez mogą być gwiazdami i o wiele lepiej grac od wszystkich. I w ten sposób powstają małe madeinjapanki.

hah no tak i dziwić sie ze paparazzzi biegaja jak szaleni by złapać gwiazde w codziennych sytuacjach typu'gwiazdy tak jak my...chodza na zakupy, gotuja bawia sie z dziecmi itd' bo wtedy jednak sie okazuje że są tacy jak my,a zobaczyć Angeline Jolie bez make up bezcenne

użytkownik usunięty
sonnenEW

Poza tym Amerykanie są o wiele brzydsi od Polek czy innych narodowości. No, pomijając Irlandię i Niemcy:D made tak broni Amerykanow, bo widzi tym wszystkich aktorów z różnymi korzeniami i myśli, że oni są tacy piękni bo to Amerykanie. A gówno prawda. http://www.dziennik.pl/files/archive/00224/FR_schudl_224550a.jpg Amerykanie wyglądają tak w większości. A gwiazdy pochodzą z różnych narodowości, mają korzenie polskie, ukraińskie, hiszpańskie i stąd ich uroda.

racja a co np Eva Longoria, Salma it. niby pracuja są hollywoodzkimi gwiazdami ale tak naprawde pochodza z innych krajów,sporo ma polskie korzenie, albo mieszane...a to zdjecie co dodałaś to chyba z programu o otyłosci było, ogladałam kiedys i masakra, duzo Amerykanów faktycznie tak wyglada chociaz w Polsce tez co raz wiecej otyłych ludzi jest

użytkownik usunięty
sonnenEW

Nigdy jednak nie dobije do tego procentu co jest w Ameryce, bo Polska nie należy do krajów bogatych;] Więc nie stać nas na codzienne fast foody. Oni wpieprzaja fast foody na sniadanie w pracy bo im sie szykowac kanapek nie chce. My jestesmy zmuszeni uszykowac sobie kanapki:)

a u mnie w miescie nawet mcdonalda nie ma:-) ale jeszce kilka lat temu nie widziałam u nas otyłych ludzi a teraz juz tacy są, fast foody nie są drogie:-) no i nie wiem czy ktos pracujacy lub studiujacy robi tak codziennie kanapki heh raczej dzieci do szkoły nosza....ogladałam keidyś jak nową diete ustalali jakiejs kobiecie masakra co ona przedtem jadła czekolady, chipsy fast foody nic zdrowego więc co sie dziwic

użytkownik usunięty
sonnenEW

hm. jedzą przeważnie fast foody bo przeważnie tam najwięcej jest takiego żarcia. w anglii to co drugi krok budka z kebabem, czy innym syfem. co do usa, to nie wiem, ale pewnie podobnie . ; - )

użytkownik usunięty

<miłość><zachwyt><podniecenie><erekcja> dobra może nie erekcja, przynajmniej nie teraz xD śliczna Kristen

sonnenEW

sonneEW masz ladny avatar ale sama z pewnoscia uwielbiasz Fast Food !!!!!!!
wiec daruj sobie na forum o Kristen co chwile nagonka na nia !

Do roli Belli pasuje , tak samo jak Emma Watson widzicie siebie w roli Belli

albo Belle jako idiotke bez mozgu , ktorej w glowie tylko zakupy , szukanie faceta z kasa itp.

Dziękujemy za wnikliwą psychoanalizę, pani doktor.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jur wer łelkom

anelise12

hahahaha dobre z tym migdalem :D

anelise12

a ja posiadam mozg czego wiekszosc z was nie ma piszac takie rzeczy '

Kristen jest dobra aktorka co nie mozna powiedziec o niemieckich aktorach z wyjatkiem pewnej 4 -rki ..
co do jej urody jest b. ladna , moze nie jak Jolie czy Alba . Ale ma to cos czego ty i wiekszosc z was nie posiada jestescie zazdrosne bo same macie kompleksy na swojim punkcie . Oczywiscie wiem ze jest wiele lasek ladniejszych od niej ale na pewno sa dojzalsze jak wy tutaj .!!!!!!!!!!

Zycze milego dnia !!!!!

a co do mojej pisowni nie mam polskich liter

YourFavouriteDrug

hej a do czego Ty się tak czepiasz ?
Kto atakuje Kirsten ?Przeczytaj raz jeszcze co tu napisano i spróbuj wyciągnąć nowe wnioski.
A co do mózgu ,który masz ???zacznij go używać.Tak będzie dużo łatwiej i przyjemniej Cie zrozumieć.
...i dlaczego tak atakujesz ...masz zły dzień?

Rudolfik

mozgu ty zacznij uzywac pryszczaty trolu .

masz zly dzien

ja pierd....ole

koles chyba ty go masz bo plywasz w plytkim brodziku intelektualnym a twoja elokwencja nie przerasta mojej inteligecji .
Mozgu ktory posiadam uzywam zawsze a ty tego nie robisz sadzac po twojich wypowiedziach masz z 15 lat co sie dziwic okres dojzewania brak kontaktow z laskami nawet takimi jak ona . jak jestes taki inteligetny to pogadajmy w innym jezyku albo na jakis ciekawy temat ..

np. Reptilian LUB Illuminaten

Przyjemniej bedzie tobie jak w koncu ktoras ci da twoj mozg ozyje od nowa bo umarl juz dawno temu

zycze milego dnia i niedenerwuj sie tak bo ci zylka peknie ..

Bezmozgowcu i inni Bezmozgowcy

tu was boli ze macie mozgi a ich nieuzywacie ,
bo jak napisales w swojim wypocinowym komentarzu ze powinnam go uzywac hahaaha

robie to caly czas w przeciwienstwie do ciebie i innych .

Piszac glupoty na forum o aktorce ktora nawet nie wie o waszym istnieniu a jakby umiala Polski laLA BY Z WAS JAK JA TO ROBIE : Zazdrosc boli

użytkownik usunięty
YourFavouriteDrug

hmm... czy to nie przypadkiem nowe wcielenie Kotkimroku? Tak,ona jest chora psychicznie.

YourFavouriteDrug

Wypowiedź bez ładu i składu...
A pozatym była ona kierowana z tego co widzę do Rudolfika, a to przecież kobieta jest, a nie żaden koleś jak napisałaś...

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie ogarniam posta tej osoby. Zresztą o kim ona mówi? pryszczaty troll , 15 latek z okresem dojrzewania i do tego płci męskiej? nie znam tu nikogo takiego.

YourFavouriteDrug

brak słów....
za to czubków nie brak.
inteligencja wyższego lotu heheh widać po wnioskach i radach jakie dostałam.
dam Ci radę "wez pigułkę"uspokój się i spróbuj raz jeszcze przeczytaj co napisałaś ,pochwal sie swoją inteligencją raz jeszcze ,może nie padniemy ze śmiechu.pozdrawiam.
A jeszcze jedno w jakim języku chcesz porozmawiać?może hebrajski Ci odpowiada?
czekam na kolejne jakże mądre wypowiedzi YourFavoriteDrug:)

Rudolfik

Hmm, zapomnialam o tym temacie szczerze mowiac, a tu sie przez kilka miesiecy dyskusja utworzyla... YourFavouriteDrug, o kim byl twoj post? Odpowiedz, jezeli jeszcze kiedys tu wejdziesz...

użytkownik usunięty
anelise12

Obawiam sie ze o Tobie.

Ok, spróbuję - choć ciężko mi to przychodzi;) spojrzeć na Kristen i jej "Belkę" łaskawszym oczkiem...
Kurcze, bo faktem jest, że Bella ( tak jest w sadze ), jak tylko widzi Edzia, to dziób jej sam się jakoby otwiera z zachwytu i zdumienia, iż takie "cudo" istnieje...(No według mnie, to ona oślepła od tej jego "urody" ale dobraXD).
Jest dosyć nerwowa, i coś tam "majstruje" przy twarzy, ewentualnie grzebie w kłakach;)
Problem jest taki, iż Stewart moim skromnym zdaniem to wszystko wyolbrzymiła, nie wiem czy celowo, czy tak wyszło
- w każdym razie człowiekowi się to strasznie rzuca w oczy, jak ogląda którąkolwiek część sagi. Albo te miny smętne. Ta mimika jest jakaś taka dziwna zwyczajnie. Przesadzona. Dlatego też jest to po pewnym czasie oglądania męczące i śmieszne. Kristen praktycznie w ogóle nie panuje nad grymasami, nad mięśniami twarzy, tak to wygląda z boku;) Albo stara się "za bardzo". Ot, i cała tajemnica, "gąbki wiecznie rozdziawionej". Doskonale zresztą parodiuje to aktorka udająca Belkę w "Vampires Suck". Tylko że właśnie nie widać specjalnej różnicy, pomiędzy "Belką właściwą", a "Belką sparodiowaną";) Nawet nie wiem, jak to ująćXD