Poczytajcie pierwsze recenzje o Kristen za film "The Runaways"
1. “Ms. Stewart, watchful and unassuming, gives the movie its spine and soul. Cherie may dazzle and appall you, but Joan is the one you root for, and the one rock ’n’ roll fans of every gender and generation will identify with.” — A.O. Scott, The New York Times
2. “Stewart in short-cropped dark hair and dark clothes is the movie’s driving force as Joan Jett.” — Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter
3. “Kristen Stewart gets out of Bella mode, and is completely convincing as the young, awkward Joan who’s determined to rock as hard as any guy with her new girl band, The Runaways.” — Bonnie Fuller, HollywoodLife.com
4. “Twilight’s Stewart is a good fit for the tough but good-natured Jett, who carried on as frontwoman after Currie left, then launched a far more successful solo career.” — Dennis Harvey, Variety
O mój boże! Cieszmy się i radujmy normalnie.
Wiele osób też pisze o filmach:
,,Niesamowity i krwawy horror''- a okazuje się,że film to samo dno.
Dajcie spokój. Mi się ona nie podoba,o.
Batmanowa, zauważ najpierw kto te recenzje pisał..... To nie byli pierwsi, lepsi widzowie, ale profesjonalni recenzenci...:/
A dla mnie jest urzekająca.
Może to nie pierwsza lepsza piękność czy jakaś cudowna aktorka, ale ma to coś i widocznie inni z doświadczeniem to zauważyli.
Czym Cię tak urzekła?
Swoim sapaniem jak nosorożec? No wybacz...
Wygląda jak ćpunka,która wróciła z całonocnej imprezy!
Też mi doświadczenie. Właśnie tacy ludzie piszą
np. o filmie: ,,Niesamowity,krwawy horror'' A ja oglądam film- i okazuje się,że jest tam tylko troszkę krwi,słaba gra aktorów i film jest nudny jak nie wiem co! ;o. Ja bym tym ludziom nie udała,o. ^^
A mi się jej gra aktorka podoba. Najbardziej urzekła mnie w "Speak" i "The Cake Eaters"... Do jej dobrych filmów mogę dołączyć jeszcze "W świecie kobiet" i "Adventureland"... W "Sadze Zmierzchu" nie pokazała na co ją na prawdę stać i nie rozumiem ludzi, którzy widzieli ją w "Zmierzchu" i "Księżycu w nowiu" i już są wielkimi krytykami i wiedzą wszystko lepiej.
Aha i nieźle jeszcze zagrała w "Posłańcach" i "Łapcie tę dziewczynę". No może w tym drugim tak zupełnie nie ale film mi się podobał :)
Mi się podobało jak grała we wszystkich filmach, jakie widziałam z nią (a była to raczej większość). Moje ulubione to: Azyl, Łapcię tę dziewczynę, Posłańcy, ale też inne;p
Według mnie w Zmierzchu zagrała tak, jak powinna, bo na tym polega postać Belli.
Ale to jest moje zdanie, rozumiem, że ktoś może się z nim nie zgadzać, ale w takim razie, BATMANOWA, nie pisz w wątku, w którym rozmawiamy o Kristen jako aktorce, którą LUBIMY, bo mi np. nie chce się czytać głupich wpisów typu "beznadziejna, nudna" ... :/
akurat w The runaways śietnie zagrała poprostu pasuje do takich ról buntowniczek:-)w sumie do końca sie nie wypowiem bo całego filmu nie ogladałam i zapewne nie oglądne;-(
pytałam się w kinie, czy The Runaways wejdzie do polskich kin i powiedziano mi, że na pewno tak, ale nie wiadomo jeszcze kiedy ;)
mam nadzieję, że niedługo ;D
Batmanowa, ja mam tylko jedną prośbę do cibie. Piszesz, że recenzenci piszą bzdury i nie można im wierzyć. Ty wypowiadasz się negatywnie, ale też w jakimś stopniu jesteś recenzentem. Więc nie krytykuj inych recenzji tylko dlatego ze są odmienne od twojej. Aha, i nie dziw się, że każdy na tym forum powie ci, że nie masz racji, bo to w końcu forum na profilu Kristen, więc większość osób śledzących te fora, to raczej fani niż krytycy... Jasne, ze mozesz krytykować, i nawet powiem ci, że jesteś bardzo poptrzebna, bo inaczej żadna rozmowa by sie nie kleiła, no bo ile mozna tlyko mówić jaki ktoś jest super, jak wszyscy sie zgadzają... :D