Jest dobrą aktorką, ale nie podziwiam jej, bo nie doszła do tego sama. Nie zasłużyła na tak wielką popularność. Jest tyle zdolniejszych ludzi od niej, siedzących w domach i marnujących swój talent... Ona urodziła się w odpowiedniej rodzinie i tatuś załatwił jej role ot tak, po prostu. Nie zrozumcie mnie źle. Lubię ją i chętnie oglądam z nią filmy, ale nie uważam jej sukcesu za sprawiedliwy w stosunku do innych aktorów, lepszych.
a czy życie jest sprawiedliwe-NIE... wiec nie wiem po co pisać ze osiagnela cos dzieki rodzinie owszem ma mame scenarzystke, ojca producenta, i mieszka w Los Angeles, moze jak była dzieckiem jakieś rólki jej załatwił, a moze poprostu zaprowadził na casting, sama powiedziała w wywiadzie że miała wiele szcescia poniewaz ma taką rodzinę, i miala mozliwosc grania gdy była dzieckiem, ale uczestniczyła w castingach wiec nie wiem jakim sposobem tatus jej zalatwil np. role Belli, a tak wogole to popatrz na innych aktorow, aktorek okazuje sie ze wielu z nich miało w rodzinie lub wśród przyjaciół kogoś z branży i co wszystkim im załatwili role, np. taka Angelina Jolie, Emma Roberts, i wielu wielu innych
Skoro ją lubisz i chętnie oglądasz z nią filmy, to nie czaję po co to piszesz? Chyba najważniejsze, żeby się kogoś dobrze oglądało, a mnie akurat się nie chce wnikać, czy ona doszła do tego sama czy nie. Zależy mi tylko na tym, żeby umiała przekazać emocje grając w filmie. A ona to potrafi, więc nic innego mnie nie obchodzi. A czy zasłużyła na popularność, czy nie, to chyba nie Tobie oceniać...
Nawet jeżeli jakąś tam rolę jej rodzice załatwili, to ona umiała się uporać z samą grą. Mogła wypaść źle, i wtedy było by widać, że się nie nadaje. Ale ona nigdy nie zawodziła, także sława jej się należy, to moje zdanie.