Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Jest dobrą aktorką, ale nie podziwiam jej, bo nie doszła do tego sama. Nie zasłużyła na tak wielką popularność. Jest tyle zdolniejszych ludzi od niej, siedzących w domach i marnujących swój talent... Ona urodziła się w odpowiedniej rodzinie i tatuś załatwił jej role ot tak, po prostu. Nie zrozumcie mnie źle. Lubię ją i chętnie oglądam z nią filmy, ale nie uważam jej sukcesu za sprawiedliwy w stosunku do innych aktorów, lepszych.

Ralyson

a czy życie jest sprawiedliwe-NIE... wiec nie wiem po co pisać ze osiagnela cos dzieki rodzinie owszem ma mame scenarzystke, ojca producenta, i mieszka w Los Angeles, moze jak była dzieckiem jakieś rólki jej załatwił, a moze poprostu zaprowadził na casting, sama powiedziała w wywiadzie że miała wiele szcescia poniewaz ma taką rodzinę, i miala mozliwosc grania gdy była dzieckiem, ale uczestniczyła w castingach wiec nie wiem jakim sposobem tatus jej zalatwil np. role Belli, a tak wogole to popatrz na innych aktorow, aktorek okazuje sie ze wielu z nich miało w rodzinie lub wśród przyjaciół kogoś z branży i co wszystkim im załatwili role, np. taka Angelina Jolie, Emma Roberts, i wielu wielu innych

Ralyson

Skoro ją lubisz i chętnie oglądasz z nią filmy, to nie czaję po co to piszesz? Chyba najważniejsze, żeby się kogoś dobrze oglądało, a mnie akurat się nie chce wnikać, czy ona doszła do tego sama czy nie. Zależy mi tylko na tym, żeby umiała przekazać emocje grając w filmie. A ona to potrafi, więc nic innego mnie nie obchodzi. A czy zasłużyła na popularność, czy nie, to chyba nie Tobie oceniać...
Nawet jeżeli jakąś tam rolę jej rodzice załatwili, to ona umiała się uporać z samą grą. Mogła wypaść źle, i wtedy było by widać, że się nie nadaje. Ale ona nigdy nie zawodziła, także sława jej się należy, to moje zdanie.

Camilla3

Każdy ma prawo do własnego zdania.

Ralyson

No pewnie, że tak...