Być może. ;)
Dodatkowo ma tłuste włosy na tym zdjęciu. Wiszą jej tłuste strągi.
Obrzydlistwo. Niech lepiej to zdjęcie zmienią,Bo tak teraz już nie wygląda.
Tylko jeszcze gorzej :)
sory miało być: mogliby zmienić ta fotke, juz dawno nie ma takich włosów,a mi sie tam podobaja takie jak teraz ma,nie lubie długich włosów i pewnie dlatego, do koloru poprzedniego wraca bo już nie ma takich czarnych:-)
I tak wygląda jak chłopczyca.Wcześniej wyglądała przynajmniej bardziej kobieco.Ale skoro ten styl jej odpowiada. ;)
trochę tak, wygląda jak nieprzytomna, tak wgl to jedna z aktorek za którą nie przepadam, zawaliła zmierzch swoją marną grą mimo że książka była fajna, new moon - przereklamowane, zaćmienia już raczej nie mam zamiaru oglądać, hańba aktorstwa :/
W porządku.
Z mojej strony to wszystko :).
Już możecie spać spokojnie.
Więcej tutaj nie usłyszycie o Batmanowej.
dziękuję i żegnam.
To jej przygnębienie i nieobecność doprowadzają do szału.
Bella była gotowa oddać życie za Edwarda,tak go kochała.
A ona? Ona nie oddaje charakteru książkowej Belli.
Zdjęcie zmienione.
Tyle,że tak teraz Kristen nie wygląda.
A to zdjęcie podrasowane Photoshopem.
Nie dziwię się Batmanowej,że odeszła.
Najeżdżaliście na nią jak nie wiem co.
Ale powiedzieć złe słowo o Kristen to przestępstwo.
Nie,ona jest najcudowniejsza,najpiękniejsza. żal.
hmm akurat ja wymieniałam poglady:-) nie jest najpiekniejsza ale wkurza mnie jak ktoś komentuje ze gra bo ma rodziców z branzy itp...
Każdy ma prawo tutaj się wypowiedzieć :).
Nawet jeżeli moje poglądy są inne,niż Twoje.
a czy ktoś twierdzi że nie? :-) tak w sumie to zdjecie to faktycznie juz nieaktualne:-)no i z retuszem troche pzresadzili
nom :-D Kristen moze pokaze się z lepszej aktorskiej strony:-) podobno w the Runaways dobrze zagrala zobaczymy o ile wejdzie do naszych kin
Tyle,że to Photoshop. :)
I w ogóle tak teraz nie wygląda.
Nie ma się czym podniecać. ;dd
Medeinjapan mnie nie wkurzała ocena Batmanowej i to, że jej nie lubi i nie podoba się jej gra, ma do tego prawo tak samo jak i Ty i nikt Wam tego nie zabrania, proszę bardzo. Tylko wkurzające było właśnie to, że ktokolwiek nie wypowiedziałby się o KS pozytywnie zostawał atakowany przez Batmanową tekstami "jak to możliwe" "dlaczego" "jak ona może wam się podobac" i tak dalej.
Nie chciałam nikogo urazić, nie miałam zamiaru też na nią 'najeżdżać' ale przepraszać też nie będę bo uważam, że nie mam za co;]
Wy też ciągle pisałyście,że Kristen jest cudowna itp. mogłyście
pisać to w jednym temacie,a nie zakładać wciąż nowe i nowe.
I także,gdy ktoś pisał,że Kristen jest przyćpana,to
Wy pisałyście,że to nie prawda.
Każdy ma inny gust,każdemu podoba się co innego . ;)
I nie dziwię jej się,że gdy zobaczyła 100 tematów,jaka to Kristen jest kochana,cudowna itp. się wkurzyła.
Ja na tej stronie widzę, że więcej jest negatywnych tematów o niej i właśnie cały czas takich samych, że naćpana, mierna, beznadziejna, i jakby kij od szczotki połknęła...i cały czas takie same wypowiedzi,jak nie wierzysz to policz;p
Szczerze powiedziawszy ja nie jestem wielką fanką 'kunsztu' aktorskiego Kristen...dla mnie jest po prostu fajną dziewczyną i podobają mi się niektóre filmy z nią w roli głównej...a bronię jej głównie z przekory, /choć nie tylko/, bo teraz łatwiej być na 'nie' jeżeli chodzi o Zmierzch i grających w nim aktorów niż po prostu ominąć ich szerokim łukiem, albo wypowiedzieć raz swoją opinię i dać sobie spokój...
Ja np nie lubię Miley Cyrus, sióstr Olsen czy uwielbianej przez Batmanową Emily Browning, nie zachwycają mnie ich kreacje ale nie wysiaduję na ich profilu bez przerwy krytykując każdego, kto napisze o nich coś pozytywnego...
aniby gdzie są tematy na temat jaka ta Kristen cudowna? jakoś niezauważyłam , wiekszosc jest typu...beznadziejna,itd. Zmierzch odniósł sukces i niektórzy niepotrafia tego znieść:-D ja tez nie jestem jakaś wielką fanka aktorstwa Kristen, Roba i innych... ale wkurza mnie to ze ktoś nawet nie ogladnie albo zobaczy tylko zmierzch i ma wiele do powiedzenia...A Kristen jest zwykła skromną dziewczyną, a;le ludzie nie moga zniesć że odniosła sukces...zawiść