Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Nie znoszę tej aktorki. Wcale nie jest ładna, ciągle ma niedomkniętą "twarz",
naćpany wzrok, a co do jej gry aktorskiej - nie wiem
za co ona dostaje te wszystkie nagrody.

Pokój.

emmesey

"ciągle ma niedomkniętą "twarz", "
Słowo, którego szukasz to USTA. W każdym bądź razie nie rozumiem dlaczego użyłaś w tym wypadku cudzysłowu...
"naćpany wzrok"
Masz jakieś dowody na to, że Kristen na plan filmowy przychodzi naćpana? Nie? Więc to jest oszczerstwo moja droga. Za zniesławienie ludzie mają sprawy w sądzie, wiesz o tym?
"a co do jej gry aktorskiej - nie wiem "
No właśnie. Nie wiesz. Nie masz zielonego pojęcia na temat aktorstwa a i tak się wypowiadasz. Doucz się, popracuj nad kulturalnym wyrażaniem własnego zdania, w którym nie ma oszczerstw a wtedy możesz tutaj wrócić.
"za co ona dostaje te wszystkie nagrody."
Mam podejrzenie, że za gry w filmie. Ale zapewne skoro dostaje jakąś nagrodę to cały świat się myli, a ty masz rację, prawda?;] Nawet nie wiem o co się czepiasz. Nagroda MTV nie należy do prestiżowych... Możesz jednak o tym nie wiedzieć.
"Pokój."
Klatka schodowa.

emmesey

nuuuuuuuuuuuuuuuuuda, czy ludzie są tak ograniczeni że nie potrafią nic innego napisać tylko wciąż o otwartej gębie? A właśnie bardzo uroczo wygląda z tą otwartą buźką

gabi123

Nie potrafią. Antyfani nie mają argumentów dlatego czepiają się jednej rzeczy do końca (życia aktora nawet). Ciekawa jestem jakie zdanie ma autorka tematu nt DiCaprio...

platyna_2

i tak chyba będzie, minie 10 czy 20 lat a tu jeden i ten sam temat typu :"otwarta gęba , naćpany wzrok" itp. No właśnie ciekawe jak jest z Dicaprio może się dowiemy?

gabi123

jak zawsze to samo, gdy tylko stala sie slawna-wczesniej byla znana ale raczej nie w Polsce , powstaja jedne i te same tematy jak ten powyzej, z takimi samymi argumentami juz od 2 lat? jakos tak, ile mozna, przez ten czas moze warto by bylo wymyslic jakis nowy argument, moze raczej zarzut...

użytkownik usunięty
sonnenEW

No racja, i też o to pytam ?

Dawno nie zaglądałem na tematy dotyczące tej aktorki, ale widze, że w sumie nic sie nie zmieniło. Cały czas powtarzające się tematy. A ja myślałem, że ludzie są bardziej pomysłowi i znajdą jakiś kolejny zarys w jej grze aktorskeij czy wade w jej wyglądzie, a tu sie nic nie zmieniło, smutne.

użytkownik usunięty
Pawel93_fw

No to się stary nie załamuj.......tylko daj coś od siebie :)