Nie znoszę tej aktorki. Wcale nie jest ładna, ciągle ma niedomkniętą "twarz",
naćpany wzrok, a co do jej gry aktorskiej - nie wiem
za co ona dostaje te wszystkie nagrody.
Pokój.
"ciągle ma niedomkniętą "twarz", "
Słowo, którego szukasz to USTA. W każdym bądź razie nie rozumiem dlaczego użyłaś w tym wypadku cudzysłowu...
"naćpany wzrok"
Masz jakieś dowody na to, że Kristen na plan filmowy przychodzi naćpana? Nie? Więc to jest oszczerstwo moja droga. Za zniesławienie ludzie mają sprawy w sądzie, wiesz o tym?
"a co do jej gry aktorskiej - nie wiem "
No właśnie. Nie wiesz. Nie masz zielonego pojęcia na temat aktorstwa a i tak się wypowiadasz. Doucz się, popracuj nad kulturalnym wyrażaniem własnego zdania, w którym nie ma oszczerstw a wtedy możesz tutaj wrócić.
"za co ona dostaje te wszystkie nagrody."
Mam podejrzenie, że za gry w filmie. Ale zapewne skoro dostaje jakąś nagrodę to cały świat się myli, a ty masz rację, prawda?;] Nawet nie wiem o co się czepiasz. Nagroda MTV nie należy do prestiżowych... Możesz jednak o tym nie wiedzieć.
"Pokój."
Klatka schodowa.
nuuuuuuuuuuuuuuuuuda, czy ludzie są tak ograniczeni że nie potrafią nic innego napisać tylko wciąż o otwartej gębie? A właśnie bardzo uroczo wygląda z tą otwartą buźką
Nie potrafią. Antyfani nie mają argumentów dlatego czepiają się jednej rzeczy do końca (życia aktora nawet). Ciekawa jestem jakie zdanie ma autorka tematu nt DiCaprio...
i tak chyba będzie, minie 10 czy 20 lat a tu jeden i ten sam temat typu :"otwarta gęba , naćpany wzrok" itp. No właśnie ciekawe jak jest z Dicaprio może się dowiemy?
jak zawsze to samo, gdy tylko stala sie slawna-wczesniej byla znana ale raczej nie w Polsce , powstaja jedne i te same tematy jak ten powyzej, z takimi samymi argumentami juz od 2 lat? jakos tak, ile mozna, przez ten czas moze warto by bylo wymyslic jakis nowy argument, moze raczej zarzut...
Dawno nie zaglądałem na tematy dotyczące tej aktorki, ale widze, że w sumie nic sie nie zmieniło. Cały czas powtarzające się tematy. A ja myślałem, że ludzie są bardziej pomysłowi i znajdą jakiś kolejny zarys w jej grze aktorskeij czy wade w jej wyglądzie, a tu sie nic nie zmieniło, smutne.