Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 970 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Jakie filmy a z Kirsten oglądaliście ?
Ja widziałam Speak, Azyl, Cold Creek Manor, Posłańcy, W świecie kobiet oraz Zmierzch.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
_Natalie_

Prócz Zmierzchu, Azylu i Posłańców widziałam jeszcze dwa filmy z jej udziałem. Pierwszy to - Jumper ( właściwie był to epizod) i Zathura- Kosmiczna przygoda- całkiem przyjemnie się oglądało :)

visci

Ja niestety widziałąm ją tylko w Twilight oraz w Posłańsach :(:(

visci

Zathura, Catch that Kid, Panic Room, Cold Creek Manor, Speak, Messengers, Into the Wild, In the land of women, Twilight.
W najbliższym czasie planuje Jumpera własnie i Adventureland.

użytkownik usunięty
joanem

Into the Wild, W świecie kobiet i Speak... i nie wiem skąd można ściągnąć Posłańców i Azyla ;/

wszystko jest na torrentach (np. mininova.org)

Kasia_1991

Ja widzialam Twilight, Azyl, łapcie te dziewczyne, zathura, speak(njlepiej zagrana rola przez kristen po twilight) mam na kompie posłanców i jumera :)

_Natalie_

Widziałam ją w "Zmierzchu", "Speak" "W świecie kobiet", "Wszystko za życie" no i w "Posłańcach" ;D

_Natalie_

ja tylko "zmierzch" i "w świecie kobiet" jednakże pomimo krytyki mi w obydwu filmach bardzo sie podobała :)

wonderland

Tak, kilka dni temu obejrzałam film "W świecie kobiet" i przyznam, że świetnie zagrała :)

visci

Polecam film z chyba najlepiej zagraną przez nią rolą - "The Cake Eaters" (film można znaleźć pod tym adresem: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2308982&highlight=)

Alchem1st

W The Cake Eaters zagrała fantastycznie! Oprócz tego z Kristen oglądałam: Azyl, Ucieczkę w milczenie, W świecie kobiet, Zmierzch, Posłańców, Wszystko za życie, Łapcie tę dziewczynę i Zathurę ;)) Nie mogę się doczekać "Adventureland", zapowiada się nieźle.

charmone23

Nie ma co: "The Cake Eaters" i "Speak" to najlepsze filmy, w których zagrała naprawdę niezapomniane role (szczególnie w TCE).

Alchem1st

hmmm , cold creek manor, posłańcy, azyl, into the wild, zmierzch , cake easters i to chyba wszystko ..

Caelifer

no to ja tak:Posłańcy ale nawet nie wiedziałam że to ona tam grała...Zmierzch,jumper ale była tam chyba w jednym ujęciu i to wszystko xD

_Natalie_

into the wild
panic room
messengers
twilight

jako aktorka jest dla mnie nieprzekonujaca chociaz wdziek jej duzo pomaga