Jakie filmy a z Kirsten oglądaliście ?
Ja widziałam Speak, Azyl, Cold Creek Manor, Posłańcy, W świecie kobiet oraz Zmierzch.
Prócz Zmierzchu, Azylu i Posłańców widziałam jeszcze dwa filmy z jej udziałem. Pierwszy to - Jumper ( właściwie był to epizod) i Zathura- Kosmiczna przygoda- całkiem przyjemnie się oglądało :)
Zathura, Catch that Kid, Panic Room, Cold Creek Manor, Speak, Messengers, Into the Wild, In the land of women, Twilight.
W najbliższym czasie planuje Jumpera własnie i Adventureland.
Into the Wild, W świecie kobiet i Speak... i nie wiem skąd można ściągnąć Posłańców i Azyla ;/
Ja widzialam Twilight, Azyl, łapcie te dziewczyne, zathura, speak(njlepiej zagrana rola przez kristen po twilight) mam na kompie posłanców i jumera :)
ja tylko "zmierzch" i "w świecie kobiet" jednakże pomimo krytyki mi w obydwu filmach bardzo sie podobała :)
Polecam film z chyba najlepiej zagraną przez nią rolą - "The Cake Eaters" (film można znaleźć pod tym adresem: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2308982&highlight=)
W The Cake Eaters zagrała fantastycznie! Oprócz tego z Kristen oglądałam: Azyl, Ucieczkę w milczenie, W świecie kobiet, Zmierzch, Posłańców, Wszystko za życie, Łapcie tę dziewczynę i Zathurę ;)) Nie mogę się doczekać "Adventureland", zapowiada się nieźle.
Nie ma co: "The Cake Eaters" i "Speak" to najlepsze filmy, w których zagrała naprawdę niezapomniane role (szczególnie w TCE).
hmmm , cold creek manor, posłańcy, azyl, into the wild, zmierzch , cake easters i to chyba wszystko ..
no to ja tak:Posłańcy ale nawet nie wiedziałam że to ona tam grała...Zmierzch,jumper ale była tam chyba w jednym ujęciu i to wszystko xD