Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Genialna w "Into the Wild"

użytkownik usunięty

Jej rola wyjątkowo zapadła mi w pamięć, w sumie nie wiem czemu.

Tak, mi też. Film zebrał średnie recenzje, ale i tak go lubię, a Kristen wyglądała tam świetnie. Zdziwiłam się, gdy zobaczyłam, że tę słynną Ballę ze "Zmierzchu".
Poza tym chyba nie widziałam jej w żadnym filmie, ale uważam, że gra przyzwoicie i jest ładna w naturalny sposób. Sam "Zmierzch" nie jast taki zły. Kto ruszył książkę ten wie, że ciężko byłoby z niej coś więcej zrobić. ;)

użytkownik usunięty
mdv

wprost przeciwnie. Zmierzch-film mozna by zrobic duzo,duzo lepiej. Z innymi aktorami. Z pewnoscia nie bylby nazywany gniotem.

zawsze mozna zrobic lepiej. nie znam tak dobrze ksiazki, dobrnelam tylko do polowy pierwszej czesci, bo znuzylam mnie narracja i styl pisarki. ale wiadome bylo, ze z takiego romansidla dla nastolatek arcydzielo nie powstanie.

użytkownik usunięty

uwielbiam ten film. daje do myślenia. ;-) a Kristen wypadła tam przyzwoicie.

użytkownik usunięty

W ogóle się nie pokapowałem, że to ta aktorka ze zmierzchu, na pewno go nie obejrzę, bo tak nisko jeszcze nie upadłem

Dobre filmy w Kristen to jeszcze Speak i The Cake Eaters. Polecam.

keshia21

Mi się tylko w "Panic Room" podobała. Była tam jeszcze dzieckiem. I dobrze grała.

MilesQuaritch

Ja jeszcze wczoraj zdążyłam pooglądać The Runaways, film świetny i z czystym sumieniem mogę polecić ;]

'nisko nie upadlem'? oceniasz, choc nie znasz?

użytkownik usunięty
mdv

wiem jakiego typu jest to film, a nie trawie tandety, kiczu, łatwości i głupoty, a tego nie może wsytrzec się film romantyczny w dodatku o nastolatkach wyprodukowany w USA w tym tysiącleciu. polegam na opiniach innych i ufam im ;)

użytkownik usunięty

Siema dyndel!!

Ja nic nie chcę. Ja po prostu baaaardzo chciałam napisać Twój nick:D

Asiek, Ty czasami rozpier...sz mi serce ;D

użytkownik usunięty
keshia21

No co... :P

użytkownik usunięty

heh :D