Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Oglądałam do tej pory 11 filmów Kristen i muszę stwierdzić że pomimo otwartej buzi całkiem nieźle sobie radzi. Może nie jest świetną aktorką ale uważam że wszystko jeszcze przed nią i ma duże szanse by być jedną z najlepszych.

użytkownik usunięty
koko1_1

Zgadzam się. Wcześniej jak napisałam coś podobnego to mnie wyśmiali. Miło, że ktoś uważa podobnie jak ja:)

Wiesz nienawiść do wielu ludzi, którzy osiągnęli jakiś sukces jest powszechna więc...nie ma się co przejmować. Dobrze że niektórzy doceniają to co trzeba : )

użytkownik usunięty
koko1_1

sukces? Przepraszam bardzo - jaki ona osiągnęła sukces? Postrzegają ją tylko za dziewczę Edwarda z zębiskami jak u bobra.
Na jednej sesji w ogóle zęby miała nie do końca umyte.

użytkownik usunięty

o kur** teraz zeszłam. tekst tygodni: "Na jednej sesji w ogóle zęby miała nie do końca umyte." Laska masz coś z głową. Ja widziałam wszystkie filmy Kristen i mam o niej takie samo zdanie jak koko1_1 :]

użytkownik usunięty

Gusta są różne,kochana. ;<<<

Nooo to fakt- Ty na przykład oceniłaś film Muza i meduza, z boską aktorka Paris Holton jako arcydzieło.
Ach te gusta...

Taak, kto ją tak postrzega? Ty? Ile filmów z jej udziałem oglądałaś/łeś?

użytkownik usunięty
Kareen

ja? całkiem sporo. :<

Co, już zaczerpnęłaś tekst, od swojego równie "mądrego" kolegi? Słaba jesteś.
Ooo, teraz się dowiadujemy, że brudne zęby miała, a to Ci pech. Śmieszna jesteś z tym wymyślaniem, i teraz mówię serio, gadasz tak głupie rzeczy, że po prostu szok.

użytkownik usunięty
Camilla3

Och,ostrożnie,bo się zapowietrzysz!
:)

Nie, nie to Twoja specjalność :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie. Zdecydowanie Twoja. :<

A nie, bo Twoja :D

użytkownik usunięty
Camilla3

będziesz tak się ze mną przekomarzać ? :)
haha. Do czego to podobne.

A pewnie, że będę, a co mi tam :)

madeinjapan a sprawdzałaś ich czystość? Twoje ataki to przykład tego że nie potrafisz się kulturalnie wypowiadać na forum. Jeśli nie lubisz K.Stewart to po prostu to napisz a nie rzucasz się na wszystkich...

użytkownik usunięty
koko1_1

Mówię to co myślę. Bywam przykra,dobrze o tym wiem.
koko1_1 to są dawne dzieje.

użytkownik usunięty

Jak mama Ci nie kupi jakiejś laleczki barbie to też jedziesz po niej, że ma brudne zęby i że ma sobie pedicure zrobić? Przykra jesteś. Za dużo czasu spędzasz na szkalowaniu Kristen, zajmij się bronieniem Paris Hilton. I załóż sobie jeszcze z 40 kont by Paris i Megan średnia wzrosła...

niedomyte zęby a jak niby tozauwazyłaś, dziewczynko jesteś śmieszna, no ale w końcu to pidsze osoba która lubi filmy w których gra jagże wybitna aktorka Paris Hilton