Niemal na wszystkich zdjęciach z premier, wywiadach ma tak zaćpane, puste spojrzenie, że wygląda jakby łaskę robiła, że otwiera oczy. A w Zmierzchu i sequelu wygląda nawet ładnie, tak normalnie - może mi to ktoś wyjaśnić? O co chodzi?
Aktorka całkiem niezła, szkoda że ostatnio nie ma nic do zagrania, choć występuje dość często.
W Zmierzchu i New moon jest specjalna charakteryzacja.
W Zmierzchu Kristen ma doczepiane loki i specjalny makijaż. I może chodzi o to,że pasuje do świata tych trupio-bladych wampirów.
Ale na galach wygląda to już nieapetycznie.
Poza tym,teraz ścięła swoje włosy i wygląda masakrycznie.
faktycznie podczas niektórych wywiadów wygląda jakby miała pytajacego
gdzies...jednak widziałam z nia 2 wywiady gdzie naprawde bardzo żywo i
przyjemnie się wypowiada.Czasami wcale się jej nie dziwie że tak odpowiada
bo pytania są głupie dość często niestety.Chcę ja zobaczyć w innych
wcieleniach niż tylko w zmierzchu.
W trakcie wywiadów jest (moim zdaniem) bardzo naturalna, ale wypowiada się za to strasznie chaotycznie, w kółko się powtarzając i robiąc masę błędów składniowych. :P Może troszkę sztuczności by jednak nie zaszkodziło, bo niektóre zdania są trudne do rozszyfrowania. ;)
Za to w krótkich włosach wygląda bardzo przyzwoicie - niesłychanie podobnie do Joan Jett, której jestem fanem. Za ścięcie włosów dostaje u mnie plusa. :P
pewnie do zmierzchu znowu jej doczepią:)jednak faktycznie obecna fryzura
jest dopełnieniem jej wizerunku ,wygląda bardziej agresywnie.Mi też sie
podoba
O. To jest kobiecość?
Nie powiedziałabym ;)
Oglądałam dzisiaj Adwentureland z Kristen. Film tak nudny,że szkoda słów.
na to nic nie powiem mój angielski wciąż pozostawia wiele do
życzenia;)Bardzo podoba misię że gdy odpowiadana hm niezbyt mądre pytanie
to widać na jej twarzy co o tym mysli,choć to właśnie wielu sie nie podoba
Wywiady, których udzieliła z D. Fanning są fenomenalne i naturalne, a dziewczyny cały czas żartują - można się poważnie uśmiać. ;)
czekoadoweserce pisalas kiedys ze 'ogladalas' adventureland i mowilas ze to nudny amerykanski film bla bla bla a teraz piszesz "ogladalam dzisiaj adventureland....." o co chodzi ?
1.chyba nie ogladasz go 2 raz bo przeciez jest taki 'beznadziejny' . ; /
2.albo tak naprawde nie ogladnelas go, nie wiedzialas o czym jest ale ze gra tan kristen napisalas ze jest beznadziejny . pamietasz to ?
czy moze wtedy bylas madeinjapan ?
Tak,kiedyś go oglądałam przez pół godziny,niezła zamuła.
Wczoraj postanowiłam się przemóc i dotrwałam do końca.
Nudny,nudny i kiczowaty.
w tarkcie wywiadow byla troche zagubiona moze niesmiala ale teraz w nowszych daje sobie rade nie dziwie sie jej ze wyglada czasem na zmeczona byl gdzies wywiad z Kristen Robem Ashley i Taylorem gdzie uczestniczyli w nim po calym dniu konferencji itd, wiec nie wiem po co szie trzepiac Kristen np ten jest fajny, http://www.youtube.com/watch?v=JBNdWx6Cjd0
tak. masz racje! opowiadała kiedyś w wywiadzie dla BBC Radio że czasami rozmawia z 75 róznymi ludźmi conajmniej po 5 min w ciągu jednego dnia. to masakra jakas kiedy zadaja jej w kółko te same pytania i nie dziwne ze czasem sie powtarza albo nie potrafi złożyc zdania. bywa ze pytania sa tak kretyńskie że nawet nie wiadomo jak odpowiedziec. mozna sie pogubic.
zgadzam sie tez z tym że bardzo dobrze ze pokazuje co mylsli na temat pytan ktore jej zadaja i nie ukrywa swojej 'opinii'.
Co do fryzury. zdecydowanie lepiej prezentuje sie jako Joan w krótkich własach niz jako Bella w długich i kreconych. taka fryzura dodała jej charakteru.!