Czepiacie się jak rzep psiego ogona, jedni drugich ;p Na co te kłótnie spory wyzwiska czy to
cos wam daje?? wyzywanie się wzajemnie w internecie, ponizanie wzajemne , nie
ogarniam tego;p Mówie zarówno do fanów jak i antyfanów. Moze jestem za stary ale ja
naprawdę nie rozumiem tej całej nagonki na Stewart i na całą sage "zmierzch" nie twierdze
ze jest to wybitne kino ale najgorsze tez nie jest, no ale ludzie żyjemy pod jednym niebem
szanujmy się troche a na pewno wszystkim nam się będzie lepiej zyło ;) Fani Kristen
darujcie sobie jej żarliwa obronę bo zawsze znajdzie się ktos komu sie nudzi i wsadzi
szpilke w waszego ulubionego aktora/aktorke, zlejcie na to swiat to nie Twilight, antyfani co
wam daje nagonka na Kristen całą sagę i ich fanów?? Ja nie lubie kaszanki ale nie
wyzywam ludzi tych ktorzy ja lubia tak??;p Podobnie jest z filmem nie lubie sagi, aktorki nie
ogladam a nawet jeżeli się skuszę nie wyzywam fanów ...przecież to nic nie da kijem rzeki
się nie zawróci- po co ja zawracać niech plynie jak chce;) Możecie się ze mna nie zgodzic i
swoje zdanie wyrazic pod moim postem, albo i nie;) Peace ...
Przepraszam za mój chaotyczny styl pisania i błędy mam nadzieje ze nikogo niczym tu nie
uraziłem;)