Bo słyszę tu ciągle " Zmierzch ", a chciałam się zapytać jaki film z jej udziałem był tak dobry, że nawet jej " otwarta buzia " specjalnie nie przeszkadzała? Mnie osobiście podobał się " Speak " i " Posłańcy ".
mój ranking...
1)The cake eaters -moim zdaniem rewelacyjnie się spisała grając niepełnosprawną, pragnącą miłości i czułości (nie tylko rodzicielskiej) nastolatką.
2) Speak- tak, tu rzadko miała otwartą buzię, bo niewiele musiała mówić,ale emocje zagrała dobrze, bunt, niechęć do świata, krzyk w szafie...
3)Adventureland -fajna komedyjka swoją drogą i fajna rola Kirsten. Czasem się uśmiechała, czasem była zagubiona, ogólnie ok;)
4)Zmierzch - miała otwartą buzię, to fakt, ale książkowa Bella też ją miała, upośledzony wyraz twarzy- też "Bellowy", nie wyraziła uczuć- hmmm dopowiedzcie sobie.
5)Księzyc w nowiu -ogólnie film nie sprostał moim oczekiwaniom, hmm nie, żeby był zły tylko za mało w nim było...książki. Ale tu o Kristen, więc jej załamka i Possibility-Likke Li w tle, aż mi jej było żal, że ten Edek sobie poszedł...
4)Into the wild -mało jej było, ale ładnie zaśpiewała i nawet się pokazała jak jej głupio kiedy główny bohater nie chciał się z nią przespać;)
5)W swiecie kobiet -hmmm, trochę ja Meg Ryan przyćmiła, no ale można powiedzieć, ze sprostała, grając u boku wielkiej gwiazdy<swoja drogą po co ten pocałunek w deszczu???:o>
6)Azyl- kolejny film w cieniu wielkiej gwiazdy. Młodziutka była ale ok;)
To by było na tyle jej aktorstwa, na razie tyle widziałam...
Pozdrawiam antyfanów, obiektywnych oceniaczy i fanów
Tak, te filmy były fajne, tylko coś nie mogę przekonać się do " The cake eaters ". Polecam Ci " Posłańcy ". Może film nie rewelacyjny, ale warto obejrzeć według mnie. :D Pozdro. :P
The cake eaters jest moim zdaniem świetnie zrobione, a Kristen tam gra genialnie. Posłańców nie oglądałam, ale skoro polecasz na pewno nadrobię. Narazie czekam na Welcome to the Rileys i The Runaways, no i oczywiście Eclipse...